Φτάστε στο 11 αθλητικό συγκρότημα στο Φοίνιξ της Αριζόνα

Το Αθλητικό Συγκρότημα Reach 11 είναι ένα πάρκο της πόλης του Φοίνιξ με 18 γήπεδα ποδοσφαίρου μεγέθους κανονισμού. Έχει φιλοξενήσει διεθνή, εθνικά και περιφερειακά τουρνουά ποδοσφαίρου, χόκεϊ στον τομέα και ράγκμπι. Ένας από αυτούς τους τομείς είναι ένα φωτισμένο, ποδοσφαιρικό πεδίο πρωταθλήματος με συνθετικό χλοοτάπητα, προσβάσιμοι χώροι θέασης και χώρος καθισμάτων για θεατές και μαρμελάδες.

Τα Diamondbacks της Αριζόνα έχουν γήπεδα νεολαίας μπέιζμπολ στο Reach 11, συμπεριλαμβανομένων δύο πλήρως προσβάσιμων πεδίων για τη νεολαία του μπέιζμπολ και δύο παραδοσιακούς αγώνες πεζοπορίας νεολαίας.

Το Reach 11 διαθέτει πάνω από 1.200 θέσεις στάθμευσης καθώς και παιδική χαρά και χώρο πικνίκ. Δεν επιτρέπονται σκύλοι εδώ.

Προσέξτε τη διεύθυνση 11, τον αριθμό τηλεφώνου και τις οδηγίες

2425 Ε. Deer Valley Rd.
Phoenix, AZ 85050

602-262-4536

GPS: 33.687219, -112.025635

Το Αθλητικό Συγκρότημα Reach 11 βρίσκεται στο βόρειο Φοίνιξ, περίπου ένα μίλι βόρεια του αυτοκινητόδρομου Loop 101 Pima. Πάρτε το βρόχο 101 προς Cave Creek Road. Οδηγήστε βόρεια στην οδό Cave Creek Road στο Deer Valley Road. Στρίψτε δεξιά (ανατολικά) στην είσοδο Reach 11.

Για να δείτε μια μεγαλύτερη εικόνα του παραπάνω χάρτη, απλά αυξήστε προσωρινά το μέγεθος της γραμματοσειράς στην οθόνη σας. Αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, η πληκτρολόγηση σε εμάς είναι το Ctrl + (το πλήκτρο Ctrl και το σύμβολο συν). Σε ένα MAC, είναι Command +.

Μπορείτε να δείτε την τοποθεσία αυτή επισημασμένη σε έναν χάρτη της Google. Από εκεί μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση, να λάβετε οδηγίες οδήγησης εάν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες από ό, τι αναφέρθηκε παραπάνω και δείτε τι άλλο βρίσκεται κοντά.

Θέλετε να δείτε επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Αριζόνα;

Έχουμε μια ομάδα! Είναι το Αθλητικό Σωματείο της Αριζόνα. Αποκτήστε τα στοιχεία σχετικά με το χρονοδιάγραμμα και τα εισιτήρια.