Πώς να βρείτε την περιοχή ψηφοφορίας σας στην Αριζόνα

Είναι εύκολο να βρείτε την περιοχή σας, τον γερουσιαστή του κράτους και τον εκπρόσωπο του κράτους.

Ακόμα και αν έχετε ήδη εγγραφεί για να ψηφίσετε στην Αριζόνα , και το όνομα και η διεύθυνσή σας είναι τρέχουσες. ίσως να μην θυμάστε τον αριθμό περιοχής σας, ή ποιος είναι ο γερουσιαστής σας της Αριζόνα ή ποιοι είναι οι εκπρόσωποί σας στο Κογκρέσο της Αριζόνα. Όχι μόνο οι πληροφορίες αυτές σας βοηθούν εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με τους εκλεγμένους υπαλλήλους σας, αλλά κατά την ώρα των εκλογών θα θελήσετε να μάθετε ποιοι υποψήφιοι θα είναι στο συγκεκριμένο σας ψηφοδέλτιο.

Πώς να βρείτε την περιοχή ψηφοφορίας σας στην Αριζόνα

Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να το μάθετε. Το κράτος της Αριζόνα παρέχει ένα εργαλείο όπου μπορείτε να δείτε ποιο είναι το νομό όπου ζείτε, η σχολική περιοχή, ο νομαρχιακός σας νομός και ο νομός του Κογκρέσου.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισάγετε τη διεύθυνση του δρόμου και τον ταχυδρομικό κώδικα σε αυτή τη σελίδα. Στη συνέχεια, σε αυτή τη σελίδα, μπορείτε να βρείτε τον γερουσιαστή της Αριζόνα για την περιοχή σας. Οι στήλες είναι ταξινομημένες. απλώς κάντε κλικ στο βέλος για να ταξινομήσετε κατά τον αριθμό περιοχής, για να διευκολύνετε την εύρεση. Σε αυτή τη σελίδα, θα βρείτε τον εκπρόσωπο της Αριζόνα στο Σώμα. Οι στήλες είναι ταξινομημένες. απλώς κάντε κλικ στο βέλος για να ταξινομήσετε κατά τον αριθμό περιοχής, για να διευκολύνετε την εύρεση.

Ίσως θελήσετε επίσης να μάθετε πώς να επικοινωνήσετε με τους Αμερικανούς Γερουσιαστές σας από την Αριζόνα που μας εκπροσωπούν στην Ουάσιγκτον. Θα βρείτε διευθύνσεις αλληλογραφίας, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αριθμούς τηλεφώνου γραφείου για τους εκλεγμένους υπαλλήλους σε αυτή τη σελίδα.