Ποιος πληρώνει για το μήνα του μέλιτος;

Μια λεπτή ερώτηση εθιμοτυπίας

Όχι πολύ καιρό πριν, αυτή η επιστολή έφτασε από τη μητέρα του γαμπρού. Θέλει να μάθει ποιος πληρώνει για το μήνα του μέλιτος :

Ο γιος μου παντρεύεται σε 2 μήνες και απόψε μου είπε ότι το μήνα του μέλιτος θα κοστίσει 10.000 δολάρια. Επιμένει ότι οι γονείς του γαμπρού πληρώνουν για αυτό παραδοσιακά. Δεν το έχω ακούσει ποτέ. Ο σύζυγός μου και εγώ δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με αυτά τα έξοδα σε αυτή την καθυστερημένη ημερομηνία και αισθανόμαστε ότι ακόμα κι αν αυτό είναι αληθινό, θα έπρεπε να μας ενημερώσετε πριν από ένα χρόνο, πριν από 6 μήνες και όχι 2 μήνες πριν γάμος.

Είναι το μήνα του μέλιτος στην πραγματικότητα η ευθύνη των γονιών του γαμπρού;

Πάντα πίστευα ότι ένα ζευγάρι έσωσε το μήνα του μέλιτος και πήγε κάπου που θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά. Δεν θέλω αυτό να καταστρέψει αυτό που πρέπει να είναι μια ευτυχισμένη στιγμή για όλη την οικογένεια, αλλά αυτό είναι πολύ αγχωτικό για εμάς.

Η απάντηση:

Μην τονίζετε γι 'αυτό. Σε αυτήν την εποχή, δεν υπάρχει κανένας κανόνας σχετικά με το ποιος πληρώνει το λογαριασμό για το μήνα του μέλιτος .

Ωστόσο, αν η νύφη εμπλακεί βαθιά στις μυριάδες λεπτομέρειες του σχεδιασμού του γάμου, ο γαμπρός συχνά αναλαμβάνει την ευθύνη να προγραμματίσει - αλλά όχι απαραίτητα να πληρώσει εξ ολοκλήρου - το μήνα του μέλιτος (με την είσοδο της νύφης, εκτός εάν πρόκειται για ένα μήνα του μέλιτος).

Συχνά ένα ζευγάρι θα χρηματοδοτήσει το μήνα του μέλιτος τους, ειδικά όταν οι γονείς πάρουν την καρτέλα για το γάμο.

Δεδομένου ότι είναι σημαντικό να λάβει ένα μήνα του μέλιτος , ένα ζευγάρι που δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά ένα ακριβό έχει διάφορες προσιτές επιλογές . Επιπλέον, μπορούν να καθυστερήσουν την απόδραση τους, να πάρουν ένα μικρότερο από το προβλεπόμενο, να οδηγήσουν αντί να πετάξουν ή να επισκεφτούν μια θέση στην εκτός εποχής για να εξοικονομήσουν χρήματα. Και αν είναι πραγματικά λουριά για μετρητά και πρόθυμοι να θυσιάσουν κάποιες ανέσεις, μπορούν να προγραμματίσουν ένα πραγματικά φτηνό μήνα του μέλιτος .

Πού να πάρετε τα χρήματα Honeymoon:

Ένας τρόπος για να καλύψει τα έξοδα ενός μήνα του μέλιτος είναι με το ζευγάρι εγγραφή για τα δώρα ταξιδιού σε ένα Honeymoon Bridal Μητρώο.

Άλλοι τρόποι ζευγάρια μπορούν να πληρώσουν για ένα μήνα του μέλιτος:

Τι πραγματικοί άνθρωποι σκέφτονται να πληρώνουν για το μήνα του μέλιτος:

Σχόλια από τον αναγνώστη (τώρα κλειστά) σχετικά με αυτήν την ερώτηση εθιμοτυπίας: