Πού πρέπει να πάω στο μήνα του μέλιτος μου;

Εξερευνήστε τον κόσμο του ρομαντισμού που περιμένει τους δυο σας στο μήνα του μέλιτος σας.

Στο μέσον του σχεδιασμού του γάμου ανακύπτει το ερώτημα: Πού πρέπει να πάω στο μήνα του μέλιτος μου; Μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι είναι η μεγάλη ανταμοιβή που περιμένει στο τέλος της εκδήλωσης; Γνωρίζοντας ότι τελικά θα είναι χρόνος μόνος μαζί για να ταξιδέψετε στις καλύτερες διακοπές της ζωής σας (μέχρι σήμερα) θα πρέπει να σας κρατάμε να περνάτε από τις αγχωτικές περιόδους που οδηγούν σε αυτό.

Αν είστε το άτομο στο ζευγάρι που είναι κυρίως υπεύθυνο για τον προγραμματισμό του μήνα του μέλιτος και αναρωτιέται: "Πού πρέπει να πάω στο μήνα του μέλιτος μου;"

WHOA. Να σταματήσει. Σωστά. Τώρα.

Ξεχνώντας ότι υπάρχουν δύο από εσάς τώρα είναι ένα λάθος που δεν θέλετε να κάνετε. Αφήστε έτσι τη φράση " μου μέλιτος" από το λεξιλόγιό σας τώρα και αρχίστε να την αναφέρετε ως "μήνα του μέλιτος μας". Σκέψη "Πού πρέπει να πάμε στο μήνα του μέλιτος μας ;" είναι καλή πρακτική για το γάμο. Συμφωνεί, λοιπόν, με το τι είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για την λήψη απόφασης ταξιδιού.

Μπορείτε να σχεδιάσετε το μήνα του μέλιτος σας με βάση τον προϋπολογισμό

Ενώ ονειρεύεστε για απομακρυσμένα μέρη είναι διασκέδαση, αν δεν έχετε τα χρήματα για να φτάσετε εκεί, είναι σοφό να ταξιδέψετε μέσα στον προϋπολογισμό σας. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να βοηθήσουν:

Μπορείτε να προγραμματίσετε την απογείωση του μήνα του μέλιτος με βάση τον μήνα ή τον καιρό

Κανείς δεν θέλει το ταξίδι τους να είναι ένα ξέπλυμα (παρά το γεγονός ότι θα περάσετε ευτυχώς αρκετό χρόνο στο δωμάτιό σας). Επομένως, είναι λογικό να ανακαλύψετε τις καιρικές συνθήκες προτού πάτε.

Μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα μέρη για να πάτε κατά τη διάρκεια κάθε μήνα του έτους, καθώς και πολλές άλλες πληροφορίες για να καθοδηγήσετε την απόφασή σας.

Μπορείτε να σχεδιάσετε το ταξίδι του μέλιτος σας με ενδιαφέρον

Μπήκατε στην αγάπη επειδή έχετε τόσο πολύ κοινό και αγάπη να κάνετε τα ίδια πράγματα;

Αν ναι, υπέροχο. Παρ 'όλα αυτά, μπορεί να έχετε διαφορετικές προσδοκίες σχετικά με το πότε να πάτε, πόσα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να περάσετε και πόσο χρόνο μπορείτε να είστε μακριά από το σπίτι. Λαμβάνοντας αυτό το κουίζ, είτε μαζί είτε ξεχωριστά, μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε πού να πάτε και να εστιάσετε στο ύφος του μήνα του μέλιτος:

Μπορείτε να προγραμματίσετε την απόδραση του μέλιτος σας με βάση τα καταλύματα

Ξέρετε τη διαφορά ανάμεσα σε ένα μοτέλ και ένα πανδοχείο; Ένα θέρετρο και μια καμπίνα του πλοίου; Τι είναι το all-inclusive; Εάν ο μήνας του μέλιτος σας είναι ένας από τους πρώτους χρόνους που έχετε ταξιδέψει από το σπίτι, κατανοήστε τις διαθέσιμες επιλογές.

Μπορείτε να προγραμματίσετε την απόδραση του μήνα του μέλιτος με βάση τον προορισμό

Αυτό είναι το διασκεδαστικό μέρος. Μετά από όλες τις συζητήσεις και τώρα που γνωρίζετε πότε θέλετε να πάτε, το είδος των καταλυμάτων που θα σας κάνουν πιο ευτυχισμένους και τι θέλετε να περάσετε το χρόνο σας στο μήνα του μέλιτος σας, ήρθε η ώρα να επιλέξετε έναν προορισμό. Ο τόπος όπου θα αρχίσετε να κάνετε τις μνήμες της παντρεμένης σας ζωής μαζί.

Στις ΗΠΑ

Εάν ζείτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, θέλετε να μείνετε σχετικά κοντά στο σπίτι; Εάν δεν ζείτε στις ΗΠΑ, είναι το όνειρό σας να κάνετε μήνα του μέλιτος εδώ;

Εάν απαντήσετε ναι σε οποιαδήποτε ερώτηση, ελέγξτε αυτές τις συστάσεις για ρομαντικές τοποθεσίες:

Στα Τροπικά
Επειδή μερικοί προτιμούν να είναι ζεστοί - και ίσως να μην είστε σε καλύτερη κατάσταση από ό, τι στο μήνα του μέλιτος σας και ανυπομονούμε να αποδείξετε το σημείο σας - πολλά ζευγάρια επιλέγουν διακοπές στην παραλία. Αυτοί είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς.

Στην Ευρώπη

Οπουδήποτε αλλού

Θα πρέπει να σχεδιάσετε (ή να συμφωνήσετε με) ένα μήνα του μέλιτος έκπληξη;

Ένα ταξίδι μήνα του μέλιτος είναι ένας μήνας μήνα του μέλιτος, όπου ένα μέλος του ζευγαριού επιλέγει τον προορισμό και κάνει τις ρυθμίσεις του ταξιδιού - μεταφορά, διαμονή, δραστηριότητες - χωρίς να μοιράζονται τις λεπτομέρειες με το σημαντικό άλλο μέχρι να αναχωρήσουν.

Τα περισσότερα ζευγάρια απολαμβάνουν το σχεδιασμό του μήνα του μέλιτος μαζί.

Ωστόσο, υπάρχουν λόγοι για τους οποίους ένα ταξίδι του μέλιτος μπορεί να έχει νόημα. Όταν το μισό ζευγάρι ασχολείται βαθιά με τον προγραμματισμό του γάμου, ο μήνας του μέλιτος είναι συνήθως το τελευταίο αντικείμενο μιας λίστας προτεραιότητας.

Έκπληξη Honeymoon Συμβουλές