Γύρω από το κέντρο του Ώστιν

Pedicabs είναι η ευκολότερη επιλογή για σύντομα ταξίδια

Η περιοχή στο κέντρο του Austin είναι γενικά φιλική προς τους πεζούς, αλλά όταν είστε κουρασμένοι από το περπάτημα, μπορείτε σχεδόν πάντα να βρείτε ένα pedicab. Βασικά ένα rickshaw τράβηξε από ένα ποδήλατο, το pedicab είναι πολύ βασική αλλά αξιόπιστη μεταφορά. Σε πραγματικό στιλ Ώστιν, μερικά pedicabs είναι δημιουργικά διακοσμημένα - το Παιχνίδι του Thrones pedicab είναι ιδιαίτερα δημοφιλές. Τεχνικά, οι οδηγοί δουλεύουν για συμβουλές, αλλά η "άκρη" είναι γενικά διαπραγματευμένη πριν αρχίσει η βόλτα.

Αναμείνετε να πληρώσετε περίπου $ 10 για λίγα τετράγωνα.

Οι οδηγοί pedicab είναι ανεξάρτητοι εργολάβοι που νοικιάζουν τα pedicab που παρέχονται από μερικές διαφορετικές τοπικές εταιρείες. Μερικοί έχουν αρχίσει να προσθέτουν τέντες για να προστατεύουν τους αναβάτες από τη βροχή.

Ryde

Ένας νεοεισερχόμενος στην αγορά του Ώστιν στο κέντρο της πόλης, ο Ryde λειτουργεί υπαίθρια ηλεκτρικά οχήματα που μπορούν να μεταφέρουν μέχρι πέντε επιβάτες. Μπορείτε να καλέσετε και να ζητήσετε να παραληφθείτε ή απλά να καλέσετε ένα όχημα Ryde ακριβώς όπως ένα ταξί. Το κόστος είναι μόνο $ 5 για να πάει οπουδήποτε μέσα στην περιοχή εξυπηρέτησης, η οποία καλύπτει όλο το κέντρο της πόλης και στη συνέχεια κάποια. Στα βόρεια, η υπηρεσία μεταβαίνει στη 28η οδό. το νότιο όριο της περιοχής εξυπηρέτησης Ryde είναι Oltorf. Το Mopac είναι το δυτικό σύνορο. και η υπηρεσία επεκτείνεται στην λεωφόρο αεροδρομίου στην ανατολική πλευρά. Σε αντίθεση με τις υπηρεσίες κοινής χρήσης, η τιμή δεν αυξάνεται κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων περιόδων. Η εταιρεία διατηρεί τα κόστη της χαμηλά με την επίχριση ολόκληρου του οχήματος με διαφημίσεις.

Κοινή χρήση

Από τον Ιούνιο του 2016, ο Uber και ο Lyft εγκατέλειψαν συνολικά το Ώστιν για μια διαμάχη με το Δημοτικό Συμβούλιο του Όστιν σχετικά με τους ελέγχους των δακτυλικών αποτυπωμάτων των οδηγών. Αρκετές νέες εταιρείες που μοιράζονται το αυτοκίνητο εισέρχονται στην αγορά. δυστυχώς, οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι ακόμα έτοιμοι για πρώτη φορά. Από τους πολλούς νεοφερμένους, το Get Me είναι το πιο καλά εδραιωμένο, αλλά είναι μόνο στο Austin για περίπου ένα χρόνο.

Η υπηρεσία προσφέρει τόσο προϊόντα όσο και ανθρώπους, ενώ η εταιρεία απασχολεί έντονα νέους οδηγούς για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση για βόλτες.

Καμπίνες

Οι τρεις μεγάλες εταιρείες καμπίνας στο Ώστιν είναι το Yellow Cab, το Austin Cab και το Lone Star Cab. Το Yellow Cab εκμεταλλεύεται τον μεγαλύτερο αριθμό ταξί και είναι γενικά το πιο αξιόπιστο. Το κύριο πλεονέκτημα της επιλογής μιας καμπίνας είναι ότι οι εταιρείες διεξάγουν διεξοδικότερους ελέγχους ιστορικού των οδηγών τους σε σχέση με τις υπηρεσίες επιμερισμού των οχημάτων. Ωστόσο, το Δημαρχείο του Ώστιν σχεδιάζει να απαιτήσει σύντομα ελέγχους υποβάθρου δακτυλικών αποτυπωμάτων όλων των οδηγών και των οδηγών. Η πολιτική θα τεθεί σταδιακά σταδιακά και δεν θα εφαρμοστεί πλήρως μέχρι το 2017.

Τι συνέβη με το ελεύθερο λεωφορείο Dillo;

Η δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο στο κέντρο της πόλης έκλεισε το 2009 λόγω των χαμηλών ανησυχιών σχετικά με την ιππασία και τον προϋπολογισμό. Το καλοκαίρι του 2015, η RideScout λειτούργησε ένα πιλοτικό έργο παρόμοιο με το παλιό πρόγραμμα «Dillo». Η εταιρεία προσέφερε δωρεάν βόλτες γύρω από το κέντρο της πόλης χρησιμοποιώντας συνεχώς κυκλοφορούν υπαίθριες καμπίνες και λεωφορεία. Αν και το πιλοτικό έργο έχει τελειώσει, η εταιρεία σχεδιάζει να προσεγγίσει την πόλη του Ώστιν για να μοιραστεί τα διδάγματα που αντλήθηκαν κατά τη διάρκεια του έργου και να συζητήσει ενδεχομένως να φέρει την υπηρεσία στο κέντρο του Ώστιν σε μακροπρόθεσμη ή μόνιμη βάση.