Ναι, μπορείτε να απολαύσετε μια διακοπές αν κάνετε αυτό το ένα πράγμα

Σκεφτείτε ότι δεν μπορείτε να κάνετε ταλάντευση για οικογενειακές διακοπές; Δεν είσαι μόνος.

Σύμφωνα με την έρευνα για τον δείκτη χρηματοπιστωτικής ασφάλειας του COUNTRY, σχεδόν οι μισοί από εμάς (44%) δεν πιστεύουν ότι είναι δυνατόν μια οικογένεια μεσαίας τάξης να κάνει διακοπές χωρίς να χρεωθεί. Και τέσσερις από τους 10 Αμερικανούς κατηγορούν την έλλειψη κονδυλίων ως τον λόγο για μη ταξίδι ή για διακοπές τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.

Αυτό συμβαδίζει με την έρευνα για τις δαπάνες διακοπών από το site κουπονιών FatWallet.com που αποκάλυψε ότι σχεδόν το ένα πέμπτο των Αμερικανών ποτέ δεν παίρνει διακοπές και μόνο τέσσερις στους 10 από μας παίρνουν τουλάχιστον μία διακοπή το χρόνο.

Και η τάση είναι χειρότερη για τις οικογένειες, οι οποίες είναι πιο πιθανό να παραμείνουν αμετάβλητες όταν πρόκειται για διακοπές. Στην έρευνα του FatWallet, οι ενήλικες με παιδιά δεν ήθελαν να κάνουν πολλές διακοπές σε ένα χρόνο, σε σύγκριση με τους ενήλικες χωρίς παιδιά. Αυτό ευθυγραμμίζεται με τα πρόσφατα ευρήματα της Alamo Family Vacation Survey, όπου οι γονείς ανέφεραν ότι έλαβαν βραχύτερες διακοπές από τους μη γονείς.

Το να αισθάνεσαι ότι τα χρήματα είναι συνδεδεμένα με τα μετρητά κρατά πολλές οικογένειες να ξεφύγουν. Στη χρηματοοικονομική μελέτη COUNTRY, πάνω από έξι στους 10 Αμερικανούς (62%) δήλωσαν ότι η κίνηση είναι βασική αξία. Ακόμη και μεταξύ εκείνων που ανέφεραν ότι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά διακοπές, το 83% δήλωσε ότι είναι σημαντικό να ταξιδέψουν. Ακόμα κι έτσι, είπαν ότι θα μένουν στο σπίτι αντί να απογειώνονται.

Θέλετε διακοπές κάθε χρόνο; Κάνε αυτό.

Ρωτήστε οποιονδήποτε εμπειρογνώμονα χρηματοδότησης: Ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε τις διακοπές που θέλετε είναι να ξεκινήσετε ένα ταμείο αποταμιεύσεων. Οι ειδικοί συστήνουν συστηματικά τη δημιουργία τακτικών αυτόματων μεταφορών, έτσι ώστε τα χρήματα να προσγειώνονται στον λογαριασμό των διακοπών σας προτού να το χάσετε.

Κάνοντας το αντίθετο - βάζοντας κατά μέρος ό, τι έχει απομείνει στο τέλος ενός μισθολογικού κύκλου - δεν λειτουργεί για τους περισσότερους ανθρώπους. Εξετάστε το εξής: Αν συμβάλλετε 50 δολάρια την εβδομάδα, θα έχετε $ 2.600 σε 12 μήνες.

Εξοικονόμηση χρημάτων 101

Εξοικονόμηση Προσιτών Διακοπών