Τέσσερις διαδρομές ελαφρών διακοπών στο Τέξας για να γιορτάσουν τον Δεκέμβριο

Αν ελπίζετε να δείτε τα φώτα των Χριστουγέννων κατά την επίσκεψή σας στο Τέξας , έχετε τύχη. Υπάρχουν αρκετές φεστιβάλ και μονοπάτια για τα φεστιβάλ διακοπών σε ολόκληρη την πολιτεία Lone Star κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου . Αυτά τα ίχνη φωτός παρέχουν μια γραφική θέα σε όλα τα φώτα των Χριστουγέννων σε διάφορες πόλεις. Οι γείτονές τους διακοσμούν τα δέντρα και τα σπίτια τους με κινούμενα σχέδια και διακοσμητικά, πολύχρωμα φώτα και πόλεις που τίθενται σε ειδικές εκδηλώσεις εορτασμού για τους επισκέπτες και τους κατοίκους.

Χριστούγεννα φώτα φώτα στάσης, Cleburne

Στο Cleburne, τα Χριστούγεννα φώτα στάσης σφύρας δείχνουν επισκέπτες του wow σε ετήσια βάση. Η κύρια κλήρωση για αυτό το γεγονός σε όλη τη χώρα είναι τα 11 στρέμματα Χριστουγέννων που καλύπτουν το Hulen Park. Το Whistle Stop Christmas προσφέρει επίσης βόλτες με τρένα, βόλτες με πυροσβεστικό όχημα και hayrides, καθώς και χορευτές, συγκροτήματα, τραγούδια και γενέθλια σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες σε όλη την περιοχή Johnson.

Η τοπική διαδρομή φωτισμού της χώρας Hill

Οι κοινότητες Texas Hill Country περιλαμβάνουν 11 πόλεις που συμμετέχουν στο Hill Country Regional Lighting Trail . Κάθε μία από αυτές τις πόλεις προσφέρει στους επισκέπτες εκθαμβωτικές επιδείξεις φωτός ανάμεσα στους κυματιστούς λόφους του κεντρικού Τέξας. Ορισμένες πόλεις έχουν επίσης εκδηλώσεις ξεχωριστές από το Hill Country Regional Lighting Trail, όπως το Emily Ann Tree Lighting της Wimberley, το Trail of Lights και το New Braunfels Santa Ranch - το τελευταίο από τα οποία είναι ένα πλήρες αυτοκίνητο μέσω του Light Light Park με πάνω από 1 εκατομμύρια φώτα.

Το Texarkana δύο φορές ως φανταστικό φεστιβάλ φώτων

Το Santa's Wonderland του College Station διαθέτει 2,5 εκατομμύρια φώτα σε 40 στρέμματα. Το Texarkana Twice ως Φωτεινό Φεστιβάλ Φώτων βρίσκεται στα βόρεια σύνορα του Τέξας και προσφέρει βόλτες με άλογα και μεταφορές, ζωντανές ταράνδες και εντυπωσιακή εμφάνιση φώτων.

Οι διακοσμήσεις των διακοπών αρχίζουν συνήθως στο κέντρο της Texarkana αμέσως μετά την ημέρα των ευχαριστιών μέσω του νέου έτους, που λήγει γύρω στις 2 Ιανουαρίου.

Η διαδρομή διακοπών των φώτων του Jefferson

Ένα από τα πιο διάσημα μονοπάτια του Τέξας, το Trail of Lights του Jefferson, διαθέτει ένα μαγεμένο δάσος, ένα σπίτι με μελιτζάνες σε μέγεθος ζωής, μια περιήγηση στο σπίτι με κεριά και πολλά φώτα. Χιλιάδες άτομα κατευθύνονται προς τον Jefferson κάθε χρόνο για να δουν τη Διαδρομή των Φώτων. Οι περισσότεροι από αυτούς τους επισκέπτες επιλέγουν να κάνουν ένα Σαββατοκύριακο έξω από το ταξίδι και να μείνετε σε ένα από τα πολλά μεγάλα κρεβάτια και πρωινό Jefferson και κατάστημα στα πολλά γραφικά καταστήματα που βρίσκονται γύρω από την πόλη.

Χριστουγεννιάτικα ποδήλατα του Ρίτσμοντ

Αυτή η γιορτή των διακοπών φιλοξενείται από τον Γιώργο Ranch και προσφέρει ένα συνηθισμένο γεύμα στο Τέξας μαζί με βόλτες με βάρκες, περιηγήσεις σπιτιών, φωτιές και κάλαντα. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μια βόλτα στο πάρκο σε ένα κλασικό βαρίδι, να ρίξουν μια ματιά στο διακοσμημένο με χριστουγεννιάτικα δέντρα Jones Stock Farm και να ακούσουν ιστορίες που λένε τα φώτα των κεριών. Το Ιστορικό Πάρκο George Ranch παρέχει επίσης εκδηλώσεις σε όλο το μήνα Δεκέμβριο, όπως τα Χριστούγεννα στο Πάρκο, τα Χριστούγεννα για τα Παιδιά στο Πάμπωμα και η Πρωτοχρονιάτικη Βάση της Πρωτοχρονιάς.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πολλά εντυπωσιακά ίχνη φωτός που τρεμοπαίζουν στο Τέξας κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών.

Αν τυχαίνει να βρίσκεστε στο κράτος Lone Star κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, μην χάσετε την ευκαιρία να ζεσταθεί από τη λάμψη των φώτων διακοπών.