Το τοπικό χιονοδρομικό ίχνος του Χίλτον του Χίλτον

Οι κοινότητες Texas Hill Country αποτελούνται από 11 πόλεις. Κάθε μία από τις κοινότητες που συμμετέχουν στο τοπικό πάρκο Χριστουγέννων του Χόλιγουντ του Χίλτον περιβάλλει την περιοχή του στο κέντρο της πόλης και σημαντικά ορόσημα στις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις κατά την περίοδο των διακοπών. Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων εποχή, οι επισκέπτες θα δουν ότι οι γειτονιές προσφέρουν εκθαμβωτικά φως εμφανίζει μεταξύ των κυλιόμενων λόφων του Κεντρικού Τέξας .

Πολλές από αυτές τις πόλεις έχουν επίσης μοναδικές εορταστικές εκδηλώσεις, όπως βόλτες με καροτσάκια, carolers και ποτά για περιηγητές. Αυτά τα θεματικά γεγονότα με θέμα τις διακοπές παρουσιάζονται συνήθως τα σαββατοκύριακα κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου.

Το τοπικό πάρκο φωτισμού της πόλης του Hill

Ένα εποχιακό μονοπάτι φωτισμού

Παρόλο που αυτές οι πόλεις είναι γεωγραφικά κοντά, το μονοπάτι φωτισμού δεν είναι κάτι που πρέπει να πάρει κανείς για μια νύχτα. Αντίθετα, οι επισκέπτες θα πρέπει να περιμένουν να περάσουν αρκετές νύχτες αν θέλουν να δουν όλα όσα έχει να προσφέρει το Texas Hill Country Regional Christmas Trail.

Στην πραγματικότητα, ορισμένοι αφιερωμένοι επισκέπτες ξαναγυρίζουν στο Country Hill χρόνο με το χρόνο και επισκέπτονται ένα διαφορετικό τμήμα. Με όλα τα γεγονότα που συνδέονται με το μονοπάτι διακοπών, είναι σίγουρα δυνατό να περάσετε ένα ολόκληρο βράδυ σε μία μόνο θέση. Οι επισκέπτες στο κράτος έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να επισκέπτονται πολλές φορές όλο το μήνα και να βλέπουν μία ή περισσότερες κοινότητες σε κάθε επίσκεψη.

Οι επισκέπτες εκτός του κράτους συμβουλεύονται να σχεδιάσουν μπροστά και να επιλέξουν μια πόλη ή δύο για να επισκεφθούν κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης εκδήλωσης διακοπών. Μπορούν επίσης να προγραμματίσουν να περάσουν από ένα μονοπάτι οδήγησης για να πάρουν κάθε βράδυ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους.