Εκμεταλλευτείτε τις διακοπές στην ακτή του Τέξας

Καθώς αρχίζει το φθινόπωρο, πολλοί ταξιδιώτες αρχίζουν να κοιτάζουν μπροστά στις διακοπές τους. Και, ενώ όσοι αναζητούν παραδοσιακές διακοπές, θα δουν σε περιοχές με χιονοπτώσεις και κρύες χειμωνιάτικες μέρες. Ωστόσο, ένας αυξανόμενος αριθμός ταξιδιωτών διακοπών θέλει να περάσει τις χειμωνιάτικες διακοπές τους σε προορισμένους προορισμούς που δεν είναι χειμερινοί. Αν είστε ανάμεσα σε αυτούς που αναζητούν διακοπές διακοπών για ζεστά και ατέλειωτα διακοπές, η ακτή του Τέξας έχει πολλές ευκαιρίες για διακοπές κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Αρχικά, οι παραλίες του Τέξας είναι ανοιχτές όλο το χρόνο. Από το Galveston μέχρι το South Padre, οι παραλίες κατά μήκος της ακτής του κόλπου του Τέξας είναι προσβάσιμες σε όλους τους χειμερινούς μήνες. Φυσικά, όσο πιο πέρα ​​το νότιο πηγαίνει, τόσο πιο θερμό είναι ο καιρός γενικά. Για το λόγο αυτό, οι παραλίες κατά μήκος των ακτών του Μεσαίου και του Κάτω Τέξας, όπως το Port Aransas, το Corpus Christi, το νησί Mustang , το εθνικό νησί Padre Island , το South Padre Island και το Boca Chica είναι οι πιο δημοφιλείς επισκέπτες των διακοπών.

Χειμερινός καιρός

Ακόμη και ο καιρός το χειμώνα είναι συνήθως αρκετά ζεστό σε κάθε προορισμό παραλία του Τέξας δημοφιλής. Και πάλι, οι παραλίες που βρίσκονται πιο νότια θα είναι πιο ζεστές, αλλά όλες οι παραλίες του Τέξας έχουν μέτριο χειμερινό καιρό. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι κάθε μέρα είναι μια "ημέρα της παραλίας" κατά τη διάρκεια των διακοπών. Οι μετωπικές διόδους θα ψύχουν τις θερμοκρασίες και μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα μια ημέρα ή δύο κακές καιρικές συνθήκες. Αλλά, ο καιρός ζεσταίνεται γρήγορα ανάμεσα στα μέτωπα και, καθώς ο χειμώνας συνεχίζεται, τα μέτωπα συνήθως περνούν σε ένα κάπως τακτικό πρότυπο.

Οι επισκέπτες της Ακτής του Κόλπου του Τέξας κατά την περίοδο των διακοπών θα είναι επίσης ευτυχείς να δουν μια σειρά από φεστιβάλ και εκδηλώσεις που συμβαίνουν. Ένας τύπος γεγονότος που είναι πολύ δημοφιλής κατά μήκος της ακτής είναι η φωτιζόμενη παρέλαση του σκάφους. Ορισμένες παράκτιες κοινότητες του Τέξας έχουν ετήσιες αναμμένες σκάλες κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Μερικές από τις πιο γνωστές αναμμένες σκάλες με σκάφος στο Τέξας λαμβάνουν χώρα στο Corpus Christi, στο Port Isabel, στη Clear Lake, στο Rockport και στο Matagorda. Αλλά, ακόμα και στην ακτή, υπάρχουν και χερσαίες φωτιστικές δραστηριότητες, όπως η γιορτή του φωτιστικού διακοπών Galveston, η οποία διαθέτει ένα άλογο με άμαξα, ζωντανή ψυχαγωγία και φωτισμό ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου 35 ποδιών. Νότια Padre Island φιλοξενεί μια εντυπωσιακή παρέλαση των Χριστουγέννων επίσης. Και, φεστιβάλ όπως Dickens στο Strand, που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στην ιστορική εμπορική περιοχή Strand Shopping του Galveston, φέρνουν χιλιάδες επισκέπτες στην ακτή του κόλπου του Τέξας.

Τα αξιοθέατα είναι επίσης μια μεγάλη ισοπαλία στην περιοχή της ακτής του Κόλπου του Τέξας. Οι μεγαλύτερες πόλεις κατά μήκος της ακτής χαρακτηρίζονται από πολλά αξιοθέατα. Στο Galveston, οι παραθεριστές μπορούν να επισκεφθούν το Moody Gardens, το Παλάτι του Επισκόπου και το ψηλό πλοίο Elissa. Το Corpus Christi διαθέτει αξιοθέατα όπως το Μνημείο της Σελένας, το USS Lexington και το Ενυδρείο του Τέξας . Ωστόσο, ακόμη και οι μικρότερες πόλεις του Παραλία του Τέξας διαθέτουν μερικά μοναδικά αξιοθέατα, όπως το Point Isabel Lighthouse στο Port Isabel και το Fulton Mansion στο Fulton.

Μεγάλες υπαίθριες δραστηριότητες

Φυσικά, ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου, οι περισσότεροι άνθρωποι που κατευθύνονται προς την ακτή για διακοπές θέλουν να περάσουν κάποιο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Και, ακόμη και κατά τη διάρκεια του χειμώνα, υπάρχουν πολλές υπαίθριες δραστηριότητες διαθέσιμες κατά μήκος της ακτής του κόλπου του Τέξας.

Birding είναι πάντα μια δημοφιλής δραστηριότητα κατά μήκος της ακτής Τέξας και το χειμώνα είναι μια καλή στιγμή για να επισκεφθείτε το Great Texas Παράκτια διαδρομή Birding . Ο Δεκέμβριος είναι επίσης ένας από τους καλύτερους χρόνους για να δείτε τους απειλούμενους κοπανούς γερανούς στο Εθνικό Καταφύγιο Άγριας Ζωής Aransas και την Περιοχή Διαχείρισης Αγρίων Ζωών στο νησί Matagorda. Είναι επίσης μια εποχή του χρόνου, όταν birders είναι σε θέση να δείτε μια ποικιλία ειδών που είναι εποχιακά επισκέπτες στο Τέξας.

Επιπλέον, η παράκτια αλιεία εξακολουθεί να είναι αρκετά καλή κατά τους χειμερινούς μήνες. Τα δημοφιλή παράκτια είδη, όπως το κόκκινο τύμπανο, το μαύρο τύμπανο, η πέστροφες και το καλαμάρι, είναι όλα καλυμμένα σε καλό αριθμό τον Δεκέμβριο. Το σέρφινγκ είναι επίσης δημοφιλές αυτή τη φορά του έτους, με είδη όπως το κόκκινο τύμπανο, το προσφυγάκι και το pompano να είναι τακτικά αλιεύματα κατά μήκος της παραλίας.

Άλλες υπαίθριες δραστηριότητες όπως τζόκινγκ στην παραλία, kiteboarding και windsurfing είναι επίσης δημοφιλείς στη χειμερινή περίοδο. Το Kiteboarding και η windsurfing είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς κατά τη διάρκεια του χειμώνα, επειδή το βορεινό φέρνουν ψηλό νότο ακολουθούμενο από ισχυρούς βόρειους ανέμους, παρέχοντας ιδανικές συνθήκες για windsurfing. Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα κατά μήκος της κατωτέρας ακτής, όπου τα νερά της Κάτω Λαγκούνα Madre έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια windsurfing mecca.

Το beachcombing και η συλλογή θαλασσινών είναι επίσης δημοφιλείς δραστηριότητες στην παραλία. Οι χειμωνιάτικες καταιγίδες συχνά πλένουν ασυνήθιστα ευρήματα κατά μήκος των ακτών του Τέξας. Και, ο χειμώνας είναι μια από τις καλύτερες στιγμές για να βρείτε μια ποικιλία από κοχύλια κατά μήκος των παραλιών πάνω και κάτω από την ακτή του Τέξας.

Τι να κάνετε σε κακό καιρό

Όμως, όσο δημοφιλείς είναι οι υπαίθριες δραστηριότητες κατά μήκος της ακτής, ο καιρός δεν θα συνεργαστεί πάντα αναγκαστικά κατά τη χειμερινή περίοδο. Στην περίπτωση που οι παραθεριστές διακοπών βρεθούν σε προορισμό παραλία του Τέξας σε περίοδο κακοκαιρίας, θα έχουν ακόμα μια εκπληκτική ποικιλία επιλογών για να συμπληρώσουν τις ημέρες τους. Υπάρχει πληθώρα δραστηριοτήτων για το πότε ο καιρός που ο κακοκαιρός αναγκάζει τους επισκέπτες να βρεθούν σε εσωτερικούς χώρους. Τα μουσεία βρίσκονται σχεδόν σε κάθε παραλία του Τέξας. Τα μουσεία στο Port Isabel, Galveston και Corpus Christi είναι ιδιαίτερα γνωστά.

Και, το πιστεύετε ή όχι, οι επισκέπτες στις ακτές του Τέξας μπορούν ακόμη να βρέχονται ακόμα και στις χειρότερες καιρικές συνθήκες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι δημοφιλείς προορισμοί παραλία του Τέξας Corpus Christi, Galveston, και South Padre νησί το καθένα διαθέτουν εσωτερικά πάρκα νερού. Τα θαλάσσια πάρκα Schlitterbahn σε κάθε μία από αυτές τις παραθαλάσσιες πόλεις προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν νεροτσουλήθρες, μηχανές κυμάτων και ποταμούς σωλήνων ακόμη και όταν ο καιρός είναι κακός.

Φυσικά, καμία περίοδος διακοπών δεν είναι πλήρης χωρίς πολλά καλά γεύματα. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να βρείτε υπέροχα εστιατόρια πάνω και κάτω από την ακτή του Τέξας. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν καλά εστιατόρια σε κάθε παραλιακή πόλη του Τέξας. Μερικά από τα πιο δημοφιλή περιλαμβάνουν το Water Street Market, το Landry's και το The Grill Republic of Texas στο Corpus Christi. Τα θαλασσινά του Gaido και του Rudy & Paco στο Galveston. Το δοχείο βρασμού στο Rockport. Trout Street Bar & Grill στο λιμάνι Aransas; Η προσγείωση του πειρατή στο λιμάνι Isabel. και Blackbeard, Sea Ranch και Padre Island Brewing Company στο νησί South Padre.

Ανεξάρτητα από το ποια περιοχή των ακτών του Τέξας οι επισκέπτες επιλέγουν, ξοδεύοντας τις διακοπές σε μια πόλη παραλίας Τέξας είναι ένας μοναδικός τρόπος για να απολαύσετε τους φίλους, την οικογένεια και την περίοδο των διακοπών.