Εξερευνήστε το Amarillo, την καρδιά του Texas Panhandle

Η Amarillo, η μεγαλύτερη πόλη του Texas Panhandle , είναι το ιδανικό μέρος για να περάσετε ένα Σαββατοκύριακο ανακαλύπτοντας την ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής. Το Amarillo αποτελεί επίσης μια εξαιρετική βάση για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν το κοντινό πάρκο Palo Duro Canyon και το National Recreation Area της λίμνης Meredith.

Αν και είναι γεωγραφικά πιο κοντά στο Ντένβερ, τη Σάντα Φε και την Οκλαχόμα Σίτι απ 'ότι στην πρωτεύουσα του Ώστιν, το Amarillo είναι σαφώς Texan. Οι άνθρωποι είναι φιλικοί, οι καουμπόικες μπότες είναι παντού, ο ουρανός είναι τεράστιος και οι jalapeños σερβίρονται με, καλά, σχεδόν τα πάντα.

Το Amarillo αξίζει μια στάση αν ταξιδεύετε στο Τέξας με αυτοκίνητο. Είναι επίσης ένας εξαιρετικός προορισμός διακοπών για σαββατοκύριακα. Την πρώτη σας μέρα στο Amarillo, επισκεφθείτε το ξενοδοχείο σας, κάντε μια βόλτα στην οδό Polk για να δείτε τα ιστορικά κτίρια και τα vintage σημάδια νέον και απολαύστε μεσημεριανό γεύμα στο Napoli's (Ιταλικά), Acapulco (Μεξικάνικο), Crush (σαλάτες, σούπες και σάντουιτς) ή ένα από τα άλλα εστιατόρια στην περιοχή της πόλης Amarillo.

Στη συνέχεια, ξεκινήστε μερικά από τα μοναδικά αξιοθέατα του Amarillo για μια πραγματική εμπειρία του Πανεπιστημίου του Τέξας. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας.