Πού να ψωνίσετε σε όλη την πολιτεία του Τέξας

Με την περίοδο των διακοπών σε εξέλιξη, τα ψώνια είναι κατά κύριο λόγο στο μυαλό τόσο των κατοίκων του Τέξας και των επισκεπτών. Τυχερός για αυτούς, το Τέξας έχει μια μεγάλη ποικιλία από μοναδικούς χώρους αγορών για να βιώσουν, ενώ προσπαθούν να βρουν το τέλειο δώρο.

Για αγοραστές που αναζητούν μια "εμπειρία εμπορικού καταστήματος", κάθε μία από τις μεγάλες πόλεις του Τέξας προσφέρει τουλάχιστον δύο επιλογές εμπορικού καταστήματος. Ορισμένα εμπορικά κέντρα, όπως η Galleria στο Ντάλας, είναι το σπίτι των πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.

Και όταν είστε έτοιμοι για ένα διάλειμμα από τα ψώνια, τόσο το Dallas Galleria όσο και το Houston Galleria έχουν παγοδρόμια που βρίσκονται μέσα, επιτρέποντας στους αγοραστές να ρίξουν τις τσάντες τους και τα πατίνια - ή απλώς να χαλαρώσετε, ενώ βλέποντας τους άλλους, να κάνουν φιγούρες στον πάγο .

Τα εμπορικά κέντρα Mills είναι επίσης δημοφιλή μεταξύ των αγοραστών στην πολιτεία Lone Star. Το Grapevine Mills, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Ντάλλας, και τα Katy Mills, λίγο έξω από το Χιούστον, προσφέρουν δεκάδες ειδικών καταστημάτων - τα περισσότερα από τα οποία δεν περιλαμβάνονται σε άλλα εμπορικά κέντρα ή κέντρα ταινιών. Και μην ξεχάσετε ένα από τα πιο μοναδικά εμπορικά κέντρα στο Τέξας, το Rivercenter Mall του Σαν Αντόνιο, το οποίο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα καταστημάτων και εστιατορίων, καθώς και ένα θέατρο IMAX - όλα βρίσκονται στο περίφημο Riverwalk του Σαν Αντόνιο.

Αν τα εμπορικά κέντρα δεν είναι αρκετά μεγάλα για να ικανοποιήσουν τις αγορές σας, δοκιμάστε να επισκεφτείτε είτε τις τοποθεσίες του Χιούστον ή του Ντάλας Trader's Village. Όσοι υπόσχονται "καλές προσφορές σε μια κρατική ατμόσφαιρα, το Trader's Village είναι ένας συνδυασμός ψυχαγωγίας, φαγητού και ψώνια - όλα σε μια τοποθεσία.

Άλλες επιλογές αγορών μεγάλης κλίμακας περιλαμβάνουν κέντρα εξόδου, όπως αυτά του San Marcos και του Conroe.

Φυσικά, δεν είναι όλες οι επιλογές αγορών στο Τέξας βρίσκονται σε μεγάλες πόλεις ή μεγάλα εμπορικά κέντρα. Μικρές πόλεις όπως το Wimberley , το Fredericksburg και το Lewisville έχουν μοναδικά καταστήματα, εστιατόρια, γκαλερί τέχνης και άλλα για να ικανοποιήσουν τις αγορές σας.

Με λίγα λόγια, αν οι φιλοδοξίες σας για ψώνια είναι μεγάλες ή μικρές, μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε κάπου στο Τέξας.