Μικρή πόλη Τέξας

Μικρές πόλεις του Τέξας που προσφέρουν μεγάλη διασκέδαση

Αν και μεγάλες πόλεις του Τέξας, όπως το Ώστιν, το Ντάλλας, το Χιούστον και το Σαν Αντόνιο, τραβούν την μεγαλύτερη προσοχή - και οι περισσότεροι επισκέπτες - δεν παραβλέπουν τι μπορούν να προσφέρουν οι μικρότερες πόλεις του Τέξας. Πολλά από αυτά τα bergs προσφέρουν μοναδικές εκδηλώσεις ή φεστιβάλ, μοναδικά ή ιστορικά ορόσημα και σπίτια και ατμόσφαιρα που απλά δεν μπορεί να χτυπηθεί. Και, ευτυχώς για τους επισκέπτες, πολλοί από αυτούς τους μικρούς θησαυρούς βρίσκονται σε μικρή απόσταση από ένα μεγάλο κέντρο.

Γύρω από την περιοχή του Ώστιν, για παράδειγμα, μικρές πόλεις όπως το Wimberley και το Fredericksburg προσφέρουν μικρά καταστήματα, γκαλερί τέχνης και εστιατόρια σε μια ζεστή ατμόσφαιρα. Κοντά στο Σαν Αντόνιο, το Boerne έχει παρόμοια σημεία ενδιαφέροντος, καθώς και μερικές μοναδικές δραστηριότητες με πρωινό και κρεβάτι. Και, κοντά στο Ντάλας, το Canton είναι παγκοσμίως γνωστό για τις μηνιαίες Εργάσιμες ημέρες. Εάν πρόκειται να βρίσκεστε στην περιοχή του Χιούστον, μην παραλείψετε να δειπνήσετε κατά μήκος της προκυμαίας του Kemah ή να επισκεφθείτε το κοντινό Wallis για λίγο παλιές αγορές.

Πάνω και κάτω οι επισκέπτες της ακτής του Τέξας θα βρουν επίσης μια σειρά μικρών, γραφικών «παραλιακών πόλεων». Το Port Isabel, το Port Aransas, το Rockport, το Aransas Pass και το Port Mansfield είναι μόνο μερικές από τις μειωμένες πόλεις που βρέθηκαν κατά μήκος της παράκτιας καμπύλης του Τέξας.

Φυσικά, αυτά είναι μόνο μια μικρή δειγματοληψία των μικρών πόλεων με κάτι που προσφέρει στους επισκέπτες του Τέξας. Και, αυτό δεν περιλαμβάνει καμία από τις «Πηγές πόλεων» όπως η Helena, η οποία βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο έξω από το Σαν Αντόνιο.

Υπάρχουν εκατοντάδες τέτοιων εγκαταλελειμμένων πόλεων σε όλη την πολιτεία, πολλές από τις οποίες εξακολουθούν να έχουν σπίτια, καταστήματα, νεκροταφεία ή άλλες δομές που εξακολουθούν να στέκονται.

Έτσι, ενώ σίγουρα θα θελήσετε να δείτε το Alamo στο Σαν Αντόνιο ή το Κρατικό Καπιτώλιο στο Ώστιν, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε μερικές από τις μικρές πόλεις που γεύση πραγματικά Lone Star κράτος.