Επισκεφθείτε το Galveston

Το νησί είναι αληθινό έτος γύρω από τον προορισμό

Κατά τους ζεστούς καιρούς μήνες, οι περισσότεροι επισκέπτες αρχίζουν να σκέπτονται τις παραλίες του Τέξας . Ενώ είναι αλήθεια ότι το Galveston φιλοξενεί αρκετά μεγάλα παραλιακά πάρκα, είναι επίσης ένας τουριστικός προορισμός όλο το χρόνο με πολλά αξιοθέατα και επιλογές διασκέδασης.

Οι αγορές στο Strand είναι δημοφιλείς δώδεκα μήνες το χρόνο. Στην πραγματικότητα, το Δεκέμβριο πραγματοποιείται ένα από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ του Galveston, ο Dickens on the Strand. Και, φυσικά, κάθε άνοιξη το δημοφιλές Galveston Mardi Gras αντλεί χιλιάδες στο νησί.

Βλέποντας ζωντανές εμφανίσεις στο Grand Opera House του 1894 ή στο Island ETC είναι ένας άλλος δημοφιλής τρόπος να περάσετε το χρόνο στο μεγάλο νησί.

Το Galveston είναι επίσης ένα όνειρο του περιηγητή, με την ιστορική συνοικία Downtown και αξιοθέατα όπως το παλάτι του Μάρτυρα, το οποίο πασπαλίστηκε ανάμεσα σε σύγχρονα αξιοθέατα όπως οι Moody Gardens και το Schlitterbahn . Υπάρχουν επίσης πολλά κορυφαία μουσεία, όπως το Μουσείο Σιδηροδρόμων Galveston και το Μουσείο Τέξας του Τέξας. Και, με τα άμαξα και τα άμαξα που είναι διαθέσιμα για να σας μεταφέρουν εκεί που πρέπει να πάτε, να περάσετε μισή διασκέδαση.

Φυσικά, αυτό δεν λέει τίποτα από τα καταλύματα παγκόσμιας κλάσης διαθέσιμα σε οποιοδήποτε αριθμό ξενοδοχείων στο νησί Galveston . Το Hotel Galvez και το San Luis Resort είναι μόνο δύο από τα κομψά, πλήρεις υπηρεσίες που διατίθενται στους ταξιδιώτες. Το Moody Gardens Hotel βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο διάσημο αξιοθέατό του ομώνυμο, καθιστώντας το αρκετά βολικό για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Ρομαντικά πανδοχεία όπως η γοργόνα και το δελφίνι είναι επίσης διαθέσιμα για ζευγάρια που αναζητούν μια ήσυχη απόδραση.

Και, βρίσκοντας αυτό το τέλειο μέρος για να δειπνήσετε δεν θα είναι μια πρόκληση κατά τη διάρκεια των διακοπών σας Galveston. Το εστιατόριο Seafood του Gaido είναι από καιρό αγαπημένο στους τουρίστες και τους ντόπιους. Το Saltwater Grill προσφέρει εκλεκτά θαλασσινά σε ένα πολυτελές περιβάλλον.

Έτσι, ανεξάρτητα από τα γούστα σας ή την εποχή του χρόνου που σχεδιάζετε να κάνετε διακοπές, ένα ταξίδι στο νησί Galveston είναι πάντα αξέχαστο.