Γιορτάστε το 4ο στο St. Charles Riverfest

Ο Άγιος Τσαρλς γιορτάζει την Ημέρα της Ανεξαρτησίας με ετήσιο γεγονός που ονομάζεται Riverfest Ο εορτασμός είναι γεμάτος με φαγητό, μουσική και διασκέδαση, φιλικές προς την οικογένεια δραστηριότητες. Υπάρχει επίσης μια παρέλαση κατά μήκος της Main Street και πυροτεχνήματα κατά μήκος των όχθων του ποταμού Μισσούρι.

Πότε και που

Το Riverfest πραγματοποιείται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια των διακοπών της Ημέρας της Ανεξαρτησίας. Το 2017, το Riverfest είναι η 1η Ιουλίου από τις 5 μ.μ. έως τις 10:30 μ.μ., 2 Ιουλίου από το μεσημέρι έως 10:30 μ.μ., 3 Ιουλίου από το μεσημέρι έως 10:30 μ.μ. και 4 Ιουλίου από 10 π.μ. έως 10:30 μ.μ. Ο εορτασμός είναι που πραγματοποιήθηκε στο Frontier Park, στις όχθες του ποταμού Μισσούρι, στο ιστορικό St.

Κάρολος.

Για πληροφορίες σχετικά με άλλους τρόπους για να γιορτάσετε την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, δείτε 15 κορυφαίες 4 Ιουλίου εορταστικές εκδηλώσεις στην περιοχή του Αγίου Λουίς ή οδηγός για το δίκαιο Αγίου Λουδοβίκου ή την εκκένωση του προφήτη .

Η παρέλαση

Ένα από τα πιο δημοφιλή γεγονότα στο St. Charles Riverfest είναι η παρέλαση. Ξεκινάει στις 4 Ιουλίου στις 10 π.μ. στο πάρκο Blanchette και στη συνέχεια περνάει από το ιστορικό St. Charles. Από το πάρκο, η διαδρομή παρέλασης πηγαίνει αριστερά στο Randolph, δεξιά του Kingshighway, αριστερά στο Clark, στη συνέχεια δεξιά κατά μήκος της Main Street προς το Lewis & Clark Boat House και Discovery Center. Η παρέλαση χαρακτηρίζει τις ταινίες πορείας, τους πλωτήρες και τους στρατιωτικούς φρουρούς τιμής. Διαρκεί μόλις λιγότερο από δύο ώρες, με τους συμμετέχοντες να κατεβαίνουν στην Main Street στις 10:45 π.μ. περίπου

Πρόγραμμα ψυχαγωγίας

Το Riverfest προσφέρει ζωντανή μουσική στο Jaycee Stage στο Frontier Park. Οι ερμηνευτές του φετινού έτους περιλαμβάνουν δημοφιλείς τοπικές εκδηλώσεις, όπως The Band 80s, Charles Glenn και οι Patt Holt Singers.

Όλες οι συναυλίες είναι ελεύθερες, φέρνουν απλά μια κουβέρτα κουβέρτα ή γκαζόν και βρίσκουν ένα σημείο κοντά στη σκηνή. Για το πλήρες πρόγραμμα ψυχαγωγίας, ανατρέξτε στον ιστότοπο Ιστορικού St. Charles.

Για τα παιδιά

Το Riverfest είναι μια γιορτή για όλη την οικογένεια και υπάρχουν πολλές παιδικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Υπάρχει χώρος για παιδιά με τέχνες και βιοτεχνίες, μαριονέτες, μπαλόνια και διαδραστικά παιχνίδια.

Η περιοχή των παιδιών βρίσκεται ανατολικά από το Katy Depot στο Frontier Park. Είναι ανοιχτό 1 Ιουλίου από τις 17:00 έως τις 22:30 και από τις 2, 3 και 4 Ιουλίου από τις 12:00 μέχρι τις 10:30

Εμφάνιση πυροτεχνημάτων

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του Riverfest είναι η έκθεση πυροτεχνημάτων της Ημέρας της Ανεξαρτησίας. Τα πυροτεχνήματα είναι 3 και 4 Ιουλίου στις 9:20 μ.μ. Η παράσταση διαρκεί περίπου 20 λεπτά. Τα πυροτεχνήματα ξεκινούν από μια φορτηγίδα στον ποταμό Μισσούρι και μπορούν να τα δουν από οπουδήποτε στο Frontier Park. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια καλή θέα από την οδό Main και άλλες περιοχές του ιστορικού St. Charles.