Ο οδηγός σας στο Fair Saint Louis

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2017: Το Fair St. Louis θα πραγματοποιηθεί στις 2-4 Ιουλίου στο Art Hill στο Forest Park . Για όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη φετινή έκθεση, βλ . Οδηγό επισκεπτών για το Fair St. Louis 2017 .

Το Fair St. Louis είναι μια παράδοση στις 4 Ιουλίου στο St. Louis για περισσότερα από 30 χρόνια. Το Gateway Arch και το Mississippi Riverfront είναι το αγαπημένο μέρος του St. Louis για να γιορτάσει την Ημέρα της Ανεξαρτησίας. Το 2013, η έκθεση θα διεξαχθεί για τρεις ημέρες: 4, 5 και 6 Ιουλίου.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει αεροπορικές εκθέσεις, δωρεάν συναυλίες και οθόνες πυροτεχνημάτων. Εδώ είναι πληροφορίες σχετικά με την παρέλαση, συναυλίες, δραστηριότητες για παιδιά, φαγητό και πυροτεχνήματα. Επιπλέον, θα βρείτε πολύτιμες συμβουλές για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης, όπου μπορείτε να σταθμεύσετε και άλλες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να περάσετε υπέροχα στο Fair St. Louis.

Για άλλους τρόπους για να γιορτάσετε την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, ελέγξτε τις 15 κορυφαίες 4 Ιουλίου εορταστικές εκδηλώσεις στην περιοχή St. Louis .

Το VP Parade:

Μια από τις παλαιότερες παραδόσεις της Ημέρας της Ανεξαρτησίας στο Σαιντ Λούις είναι η Παρελθούσα Προφήτη Παρέλαση . Η ετήσια παρέλαση θα ξεκινήσει στις 9:30 π.μ. στις 4 Ιουλίου. Αν θέλετε ένα καλό σημείο κατά μήκος της διαδρομής παρέλασης, είναι καλύτερο να φτάσετε νωρίτερα εκεί. Κάθε χρόνο, χιλιάδες επισκέπτες αποτυγχάνουν να δουν τις μπάντες, τα γιγαντιαία μπαλόνια και τα πολύχρωμα πλωτά.

Φαγητό & Οικογενειακή διασκέδαση

Το φαγητό είναι πάντα μια από τις μεγάλες ισοπαλίες στο Fair St. Louis. Θα βρείτε όλα τα είδη φαγητών για να ικανοποιήσετε τα γούστα σας, όπως τα κέικ χοάνης, τα σκυλιά καλαμποκιού, τα γυροσκόπια και τη φρεσκοτριμμένη λεμονάδα.

Μια άλλη επιλογή φαγητού θα ήταν να επισκεφτείτε ένα από τα εστιατόρια στο Laclede's Landing, βόρεια του εκθεσιακού χώρου.


Η Έκθεση έχει επίσης μια περιοχή δραστηριοτήτων μόνο για τα παιδιά. Η K-Town Kids Zone θα φιλοξενήσει τα παιδιά σας με παιχνίδια, χειροτεχνίες και παραστάσεις από τοπικούς χορευτές και μουσικούς. Η Παιδική Ζώνη ανοίγει το μεσημέρι κάθε μέρα της Έκθεσης.

Air Shows:

Οι Air Shows είναι και πάλι για την Έκθεση 2013. Θα υπάρξουν πέντε αεροπορικές εκθέσεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης που θα περιλαμβάνουν μια ποικιλία από στρατιωτικά αεριωθούμενα αεροπλάνα, αεροσκάφη και άλλα αεροσκάφη. Οι αεροπορικές εκθέσεις είναι 4 Ιουλίου το μεσημέρι και 4 μ.μ., 5 Ιουλίου το μεσημέρι και 4 μ.μ., και 6 Ιουλίου στις 5 μ.μ. Κάθε αεροπορική επίδειξη πρέπει να διαρκεί τουλάχιστον 90 λεπτά. Δείτε εικόνες από προηγούμενες εκπομπές και άλλα αξιοθέατα από την Έκθεση.

Ζωντανές συναυλίες:

Εκτός από τα πυροτεχνήματα της Έκθεσης, τα περισσότερα πλήθη έρχονται στο Fair St. Louis για να δουν τις ζωντανές συναυλίες. Αυτό το έτος, υπάρχουν τρεις κύριες θεατρικές παραστάσεις κάτω από το Arch. Το Trace Adkins εμφανίζεται στις 4 Ιουλίου στις 8 μ.μ., ο Bret Michaels στις 5 Ιουλίου στις 8 μ.μ. και τα Count Crows στις 6 Ιουλίου στις 8 μ.μ. Είναι καλύτερο να βρείτε το σημείο σας νωρίτερα επειδή οι Archgrounds γεμίζουν γρήγορα.

Εμφάνιση πυροτεχνημάτων:

Λίγες τοποθεσίες κάνουν μια καλύτερη ρύθμιση (ή καρέ) για τα πυροτεχνήματα από το Arch Gateway. Η οθόνη έχει ρυθμιστεί σε μουσική και κάθε έκρηξη πυροτεχνημάτων αντανακλά την αψίδα του ανοξείδωτου χάλυβα και εκπέμπει από τα κτίρια στο κέντρο της πόλης.

Η εκπομπή προγραμματίζεται να ξεκινά κάθε βράδυ στις 9:20 μ.μ., αλλά μην περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης. Οι αρχαιολογικοί χώροι αρχίζουν να γεμίζουν ώρες νωρίτερα, με τους ανθρώπους να τοποθετούν τις κηλίδες τους με κουβέρτες και ξαπλώστρες (μέχρι τις 8:30 μ.μ., το μεγαλύτερο μέρος του γρασιδιού θα καλύπτεται από ένα συνονθύλευμα κουβερτών).

Το γρασίδι κάτω από το Gateway Arch είναι αναμφίβολα το καλύτερο μέρος για να δείτε τα πυροτεχνήματα και να ακούσετε τη μουσική, αλλά αν δεν το φτάσετε εγκαίρως, μπορείτε να δείτε τα πυροτεχνήματα σε όλο το κέντρο της πόλης.

Χώρος στάθμευσης και μεταφορά:

Όλη η διασκέδαση και οι δραστηριότητες στην Έκθεση είναι δωρεάν, αλλά να είστε έτοιμοι να πληρώσετε για πάρκινγκ. Αναμείνετε να πληρώσετε τουλάχιστον $ 20 έως $ 25 για τις θέσεις στάθμευσης και τα γκαράζ που βρίσκονται πλησιέστερα στους Archgrounds. Επίσης, λάβετε υπόψη ότι οι Καρδινάλιοι βρίσκονται στην πόλη στις 5 και 6 Ιουλίου, οπότε θα υπάρξει κυκλοφορία μπέιζμπολ για να αντιμετωπιστεί και αυτή. Κάποιες καλές επιλογές για στάθμευση είναι τα γκαράζ Stadium East και West κοντά στο Busch Stadium , τα τετράγωνα S & H στην 4η οδό και το Cerre και οι χώροι στάθμευσης κοντά στο Laclede's Landing και το Edward Jones Dome.

Αφήνοντας την έκθεση:

Ωστόσο, συνιστάται ιδιαίτερα να παραλείψετε την ταλαιπωρία στάθμευσης εντελώς.

Μετά τα πυροτεχνήματα, η αστυνομία κατευθύνει όλη την κίνηση σε μερικές διαδρομές που οδηγούν από το κέντρο της πόλης. Δεν είναι ασυνήθιστο να περιμένετε 30 λεπτά μόνο για έξοδο από το γκαράζ ή πολλά και άλλα 30 λεπτά πριν φτάσετε στον αυτοκινητόδρομο.

Υπάρχουν δύο τρόποι που μπορείτε να αποφύγετε την απογοήτευση του καθιστικού στην κυκλοφορία. Η πρώτη επιλογή είναι να οδηγήσετε τη Metrolink στην Έκθεση. Οι πλησιέστεροι σταθμοί είναι το Laclede's Landing, το 8ο και το Pine και το Busch Stadium. Ένα εισιτήριο μονής διαδρομής είναι $ 2,25 για ενήλικες ή $ 1,10 για ηλικιωμένους και παιδιά.

Ή αν οδηγήσατε το δικό σας όχημα στο κέντρο της πόλης, απλά περιμένετε την κυκλοφορία. Δεν μπορείτε να κρεμάσετε γύρω από τους Archgrounds (η αστυνομία κινείται γρήγορα για να ξεκαθαρίσει όλους), αλλά μπορείτε να φτάσετε σε ένα από τα διάφορα εστιατόρια, μπαρ ή σαλόνια στο κέντρο της πόλης ή στο Laclede's Landing για ένα ποτό, αργό γεύμα ή σνακ. Καλέστε μπροστά από το χρόνο για να δείτε ποιος είναι ανοιχτός αργά, ποια κουζίνα θα είναι ανοιχτή και ακόμα κι αν παίρνει κρατήσεις. Σχεδιάστε τα πυροτεχνήματα πριν από τις 10 μ.μ., ενώ η κυκλοφορία θα εκκαθαριστεί στις 11 μ.μ.