Τι πρέπει να ξέρετε για τους αυτοκινητόδρομους του Σαν Ντιέγκο

Χρήσιμες συμβουλές για τη μετακίνηση και την πλοήγηση στην κυκλοφορία του Σαν Ντιέγκο

Όσο ο ήλιος, η άμμος και ο τέλειος καιρός είναι μέρος του τρόπου ζωής του Σαν Ντιέγκο, είναι και ένα άλλο στοιχείο και δεν είναι τόσο ευχάριστο: οι αυτοκινητόδρομοι του Σαν Ντιέγκο. Είναι σαν το κόστος ζωής στον παράδεισο να πρέπει να εξισορροπηθεί με το να έχουμε να φέρουμε φραγμένους αυτοκινητόδρομους. Και παρόλο που το σύστημα αυτοκινητόδρομων της Καλιφόρνιας είναι ένα από τα καλύτερα στη χώρα (πιστέψτε με, έχω οδηγήσει σε άλλα κράτη), εξακολουθεί να είναι ο λόγος για πολλούς πονοκέφαλο στη γη του αυτοκινήτου.

Εδώ είναι η lowdown στις μεγάλες εθνικές οδούς του νομού του San Diego και byways.

Διακρατικό 5: Ο αυτοκινητόδρομος του Σαν Ντιέγκο πιθανότατα δεν μπορεί να αποφευχθεί

Ι-5. Το 5. Ό, τι λέτε, το Interstate 5 είναι ο παππούς των αυτοκινητοδρόμων του Σαν Ντιέγκο και θα σας μεταφέρει από τα μεξικανικά σύνορα μέχρι την ακτή, όλος ο δρόμος προς τον Καναδά, αν δεν δώσετε προσοχή. Αυτές τις μέρες, είναι αρκετά απασχολημένος όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά η ώρα αιχμής μπορεί να δοκιμάσει την υπομονή (περίπου 7:30 π.μ. έως 10 π.μ. πηγαίνοντας νότια στις καθημερινές και 3:30 μ.μ. έως 6:30 μ.μ. προς βορρά), ειδικά σε μεγάλες διασταυρώσεις των άλλων αυτοκινητοδρόμων, και ειδικά στο περίφημο 5 και 805 χωρισμό στο Sorrento Mesa.

Διακρατικό 805: Σύνδεση Βόρεια Κομητεία με Mission Valley και Beyond

Μιλώντας για τη διάσπαση των 5 και 805, ο μικρότερος αδερφός του I-5 είναι το Interstate 805. Το 805 είναι ο εσωτερικός ομόλογός του στις 5. κοινότητες υπνοδωματίων του San Diego, το 805 είναι όλο και πιο απασχολημένο την τελευταία δεκαετία, πιο προσιτή στέγαση στην περιοχή South Bay.

Η γραφική γέφυρα στην Mission Valley καταστρέφει τη μονοτονία οδήγησης, αλλά προσέξτε το τερματικό της προς τα βόρεια στο διάσημο I-5 και το 805 split που μπορεί να πάρει εξαιρετικά πίσω κατά τη διάρκεια της ώρας αιχμής.

Διακρατικό 15: Ο εσωτερικός αυτοκινητόδρομος Σαν Ντιέγκο Mega

Το Interstate 15 είναι ένας μαζικά ευρύς αυτοκινητόδρομος που ξεκινάει από το Interstate 5 του South Bay και κατευθύνεται βόρεια προς τα προάστια του Σαν Ντιέγκο των Mira Mesa, Rancho Bernardo, Escondido και Riverside County.

Για αρκετά μίλια, έχει μια αναστρέψιμη λωρίδα αυτοκινητοδρόμου υψηλού επιπέδου οχήματος (HOV). Μπορείτε επίσης να πληρώσετε ένα διόδια για να χρησιμοποιήσετε τη λωρίδα του αυτοκινήτου, αν δεν έχετε φίλο αυτοκινήτου.

Κρατική διαδρομή 163: Σιδηροδρομικός αυτοκινητόδρομος προς το κέντρο του Σαν Ντιέγκο

Αυτό το τέντωμα αυτοκινητόδρομου του Σαν Ντιέγκο, το οποίο συνδέει το I-5 στο κέντρο της πόλης με το I-15, είναι ως επί το πλείστον αξιοσημείωτο για τη γραφική έκταση του μέσω του Balboa Park. Το κάνει σχεδόν αξίζει τον κόπο με την κυκλοφορία που μπορεί να βρεθεί συχνά κατά μήκος αυτού του αυτοκινητόδρομου κατά τη διάρκεια της ώρας αιχμής (πηγαίνοντας νότια το πρωί και βορειοδυτικά τα βράδια).

Διακρατικό 8: Συνδέοντας την Ανατολή και τη Δύση με το Σαν Ντιέγκο

Τα 8 τρέχουν από το Point Loma ανατολικά μέχρι το El Cajon και όλα τα σημεία ανατολικά. Είναι ο κεντρικός αυτοκινητόδρομος Ανατολής / Δύσης, που διασχίζει την εμπορική αποβάθρα της αποστολής, μέχρι το βαθμό του πανεπιστημίου του Σαν Ντιέγκο, στα προάστια του La Mesa και του El Cajon και ανατολικά προς την παλιά πόλη του Σαν Ντιέγκο και τα βουνά. Όλες οι μεγάλες διασταυρώσεις αυτοκινητόδρομων Βορρά-Νότου με I-8, έτσι μετακινούνται συχνά σε αυτά τα σημεία.

Κρατική διαδρομή 78: Βόρεια κομητεία Σαν Ντιέγκο προς την ακτή

Ο μεγάλος αυτοκινητόδρομος Ανατολής / Δύσης που εξυπηρετεί το North County, αυτός ο αυτοκινητόδρομος είναι σχεδόν πάντα ένα χάος κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων, προσπαθώντας να οδηγήσει τους οδηγούς από και προς τα σπίτια τους στις περιοχές Escondido, Oceanside, Vista και San Marcos.

Η χειρότερη κυκλοφοριακή συμφόρηση συμβαίνει συνήθως στην ράμπα για το I-15 που πηγαίνει και στις δύο κατευθύνσεις.

Κρατική διαδρομή 56: Επένδυση της νότιας ακμής του North County σε Poway

Ο αυτοκινητόδρομος 56 ξεφεύγει από το I-5 ακριβώς όπως και οι 5 ξεκινούν το ταξίδι του μέσω του North County San Diego. Τα 56 περνάνε από την κοιλάδα Carmel και συνδέονται με τα 15 αμέσως μετά τον Rancho Penasquitos και αμέσως πριν χτυπήσει το Poway.

Κρατική διαδρομή 52: Από τις αστικές γειτονιές προς την East County

Αυτός ο αυτοκινητόδρομος είναι ένας βορειός αναπληρωματικός προς τον I-8, ο οποίος μετακινείται από το Clairemont στα δυτικά έως το Santee στα ανατολικά και τρέχει κατά μήκος του νότιου άκρου της Mira Mar. Το έδαφος γίνεται αρκετά δύσκολες προς τα δυτικά το πρωί και ανατολικά το απόγευμα.

Κρατική διαδρομή 94: Μια εναλλακτική λύση I-8 για το La Mesa

Επίσης γνωστή ως ο αυτοκινητόδρομος Martin Luther King, αυτή είναι η ανατολική διαδρομή έξω από το κέντρο της πόλης.

Αν και απασχολημένος, η εθνική οδός 94 δεν είναι τόσο κακή όσο και η 8, και είναι συχνά μια καλή νότια εναλλακτική διαδρομή. Συνυπάρχει με την κρατική διαδρομή 125 στο La Mesa .