Ψυχαγωγικά θέρετρα εσωτερικού χώρου θαλάσσιων πάρκων της Πενσυλβάνια

Έχετε Υδατοδιαλυτό Έτος Γύρου

Υπάρχουν πολλά υπαίθρια υδάτινα πάρκα σε όλη την Πενσυλβανία . Αλλά τι είναι ένα πρόσωπο που αγαπά το πάρκο του νερού να κάνει όταν το σπρέι νερού / κυμάτων λάμπα βουτιά χτυπά στα μέσα του Ιανουαρίου; Προχωρήστε σε ένα εσωτερικό πάρκο νερού!

Τα ελεγχόμενα με θερμοκρασία και αδιάβροχα εσωτερικά πάρκα νερού προσφέρουν όλο το χρόνο αποδράσεις με εγγυημένο χρόνο διαφάνειας. Η Πενσυλβάνια, ειδικά η περιοχή των βουνών Pocono, έχει γίνει μια εστία για θέρετρα πάρκων νερού. Δύο από τις μεγαλύτερες αλυσίδες, Great Wolf Lodge και Kalahari Resorts, έχουν ανοίξει τεράστια πάρκα στην περιοχή. Στην πραγματικότητα, ο λογαριασμός Kalahari ως το μεγαλύτερο εσωτερικό πάρκο νερού της χώρας.

Όλα τα πάρκα είναι μέρος θέρετρα που περιλαμβάνουν ξενοδοχεία. Ορισμένα από τα θέρετρα περιορίζουν την είσοδο στο πάρκο για τους εγγεγραμμένους επισκέπτες των ξενοδοχείων, ενώ άλλα προσφέρουν πρόσβαση στο ευρύ κοινό, μερικές φορές σε περιορισμένη βάση. Ελέγξτε τις λεπτομέρειες κάνοντας κλικ στα παρακάτω πάρκα. Τα θέρετρα του πάρκου είναι ταξινομημένα αλφαβητικά.