Το σπίτι πεταλούδων στο πάρκο Faust

Το Butterfly House στο πάρκο Faust είναι ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα για πολλές οικογένειες στην περιοχή St. Louis. Εκατοντάδες πεταλούδες γεμίζουν το θολωτό ωδείο, δημιουργώντας ένα τροπικό τοπίο στην καρδιά του Midwest.

Εάν σας αρέσει να επισκεφθείτε το Butterfly House, μπορείτε επίσης να θελήσετε να δείτε κάποια άλλα τοπικά αξιοθέατα που επικεντρώνονται στη φύση όπως ο Βοτανικός Κήπος του Μισσούρι , το Powder Valley Nature Centre ή το Shaw Nature Reserve.

Τοποθεσία, Ώρες, Εισαγωγή

Το Butterfly House βρίσκεται στο 15193 Olive Boulevard στο πάρκο Faust στο Τσέστερφιλντ. Είναι ανοιχτό από Τρίτη έως Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ., με εκτεταμένες ώρες το καλοκαίρι. Το Butterfly House είναι κλειστό τις Δευτέρες και τις μεγάλες διακοπές, συμπεριλαμβανομένων των Ευχαριστιών, των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η είσοδος είναι $ 8 για ενήλικες και $ 5 για ηλικιωμένους και παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών. Παιδιά δύο και νεότερα και μέλη του Βοτανικού Κήπου του Μισσούρι παίρνουν δωρεάν. Οι κάτοικοι του St. Louis City και County λαμβάνουν επίσης δωρεάν είσοδο την πρώτη Τρίτη του μήνα από τις 9 π.μ. έως τις 11 το πρωί

Τι θα δείτε

Συμβάντα υπογραφής

Το Butterfly House φιλοξενεί επίσης ειδικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο για να παρουσιάσει τα εκθέματα και τα προγράμματα του. Ένα από τα πιο δημοφιλή είναι το March Morpo Mania . Κάθε Μάρτιο, το ωδείο γεμίζει με χιλιάδες πεταλούδες Blue Morpho. Είναι ένα εντυπωσιακό θέαμα που προσελκύει επισκέπτες από όλη την περιοχή. Άλλες ειδικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν δείπνα πτήσης Παρασκευής το βράδυ τον Ιούνιο, κουκουβάγιες και ορχιδέες τον Οκτώβριο και εορτασμό των χειμερινών κοσμημάτων κατά τις αργίες του Δεκεμβρίου. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτά και άλλα συμβάντα υπογραφής, δείτε την ιστοσελίδα του Butterfly House.

Δώρα και άλλα

Μπορείτε να πάρετε μέρος του House Butterfly μαζί σας εάν σταματήσετε στο Κατάστημα δώρων Madame Butterfly. Το κατάστημα διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων με πεταλούδα, όπως ρούχα, κοσμήματα και βιβλία. Υπάρχουν επίσης δροσερά παιχνίδια για παιδιά όπως κιτ bugs και δίχτυα πεταλούδας. Το κατάστημα δώρων είναι ανοιχτό κατά τη διάρκεια των κανονικών ωρών λειτουργίας του Butterfly House.