Σταθμός δημιουργίας για παιδιά στο Μουσείο Μεταφορών του St. Louis

Το Μουσείο Μεταφορών στο St. Louis County είναι ένας κορυφαίος προορισμός για όσους ενδιαφέρονται για τρένα, φορτηγά και αυτοκίνητα. Παιδιά όλων των ηλικιών μπορούν να ανέβουν στις γιγαντιαίες ατμομηχανές ή να κάνουν βόλτες στο μικροσκοπικό τρένο. Το μουσείο διαθέτει επίσης ένα ειδικό αξιοθέατο σχεδιασμένο μόνο για μικρά παιδιά και παιδιά προσχολικής ηλικίας. Ο σταθμός δημιουργίας είναι ένας χώρος παιχνιδιού γεμάτος παιχνίδια παιχνιδιών μεταφοράς, βιοτεχνίες και πολλά άλλα.

Για περισσότερες ιδέες για το τι πρέπει να κάνετε με μικρά παιδιά στο St.

Louis, βλ. The Discovery Room στο Science Center του Σεντ Λούις ή το The Animal Farm στο Susun Park .

Τοποθεσία, ώρες και εισδοχή

Το Creation Station βρίσκεται στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Επισκεπτών του μουσείου. Το κτίριο βρίσκεται δίπλα στον κεντρικό χώρο στάθμευσης από το σιδηροδρομικό σταθμό Barrett. Κάθε περίοδος αναπαραγωγής του σταθμού δημιουργίας διαρκεί μία ώρα. Οι συνεδρίες δημιουργίας σταθμών είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 9:15 π.μ., 10:30 π.μ. και 11:45 π.μ. Υπάρχει μια πρόσθετη συνεδρίαση στις 13:00 την Πέμπτη και την Παρασκευή. Ο Σταθμός Δημιουργίας είναι ανοιχτός όλο το χρόνο, αλλά κλείνει το χειμώνα αν τα σχολεία του Parkway είναι κλειστά για κακές καιρικές συνθήκες.

Η είσοδος στο Σταθμό δημιουργίας είναι $ 2 ανά άτομο για όσους είναι ηλικίας ένα και άνω. Αυτό είναι πέρα ​​από την τακτική εισδοχή μουσείων που είναι $ 8 για ενήλικες και $ 5 για παιδιά ηλικίας τριών έως δώδεκα.

Πράγματα που πρέπει να δείτε και να κάνετε

Ο Σταθμός Δημιουργίας είναι σχεδιασμένος για παιδιά ηλικίας 5 ετών και νεότερων. Είναι μια πρακτική περιοχή παιχνιδιού που εστιάζει σε όλους τους τύπους μεταφοράς.

Τα παιδιά θα αναγνωρίσουν μερικά από τα παιχνίδια όπως ο Thomas και Chuggington. Υπάρχει επίσης μια παιδική κουζίνα, σχολικό λεωφορείο, μαριονέτα και σιδηροδρομικός σταθμός. Οι εθελοντές είναι σε ετοιμότητα για να βοηθήσουν τα παιδιά να κάνουν χειροτεχνία και να κάνουν έργα τέχνης. Τα έργα κάθε μήνα επικεντρώνονται σε ένα διαφορετικό θέμα που ασχολείται με την αεροπορική, θαλάσσια, οδική ή σιδηροδρομική μεταφορά.

Γενέθλια

Οι γονείς μπορούν επίσης να νοικιάσουν το σταθμό δημιουργίας για πάρτι γενεθλίων τα Σάββατα και τις Κυριακές. Το κόστος είναι 175 δολάρια για τα πρώτα 10 παιδιά και 15 δολάρια για κάθε επιπλέον παιδί. Το μουσείο παρέχει 90 λεπτά παιχνιδιού στο σταθμό δημιουργίας, είσοδο μουσείου, σακιά σνακ, τσάντες για πάρτι, μπαλόνια, όλα τα προϊόντα από χαρτί και ένα ειδικό δώρο για το παιδί γενεθλίων. Ο μέγιστος αριθμός για πάρτι είναι 40 άτομα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κράτηση ενός πάρτι, ανατρέξτε στον ιστότοπο του Μουσείου Μεταφορών.

Περισσότερα για το Μουσείο Μεταφορών

Η μεγαλύτερη κλήρωση στο Μουσείο Μεταφορών είναι η συλλογή 70 μηχανών αμαξοστοιχίας, συμπεριλαμβανομένων πολλών ιστορικών και μοναδικών ατμομηχανών. Μπορείτε να ανεβείτε σε ένα τεράστιο κινητήρα "Big Boy", τη μεγαλύτερη επιτυχημένη ατμομηχανή που κατασκευάστηκε ποτέ, ή να περιπλανηθείτε σε διάφορα επιβατικά και φορτηγά αυτοκίνητα. Το μουσείο διαθέτει επίσης μια ωραία συλλογή από κλασικά αυτοκίνητα και φορτηγά στο Κέντρο Αυτοκινήτου Earl C. Lindburg.

Το μουσείο είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ. και την Κυριακή από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Είναι κλειστό στις περισσότερες μεγάλες αργίες, όπως το Πάσχα, η Ημέρα των Ευχαριστιών, η παραμονή των Χριστουγέννων, η Πρωτοχρονιά, η Πρωτοχρονιά και η Πρωτοχρονιά.