Ένας οδηγός για το Club St. Louis, το γνωστό Gay Bathhouse του Μιζούρι

Club St. Louis στις 2625 Ο Σαμουήλ Σέπαρντ Δρ είναι το κορυφαίο γκέι λουτρό στην πόλη για το οποίο το ονόμασε. Είναι μέρος της γνωστής αλυσίδας γκέι σάουνων στο Μιζούρι, με επιπλέον θέσεις στο Κολόμπους , το Ντάλας , το Φορτ Λόντερντεϊλ , το Χιούστον , την Ινδιανάπολη και το Ορλάντο . Αυτή η ευρύχωρη εγκατάσταση βρίσκεται δυτικά του κέντρου της περιοχής Loft, περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την όχθη του ποταμού και μόλις 3 μίλια ανατολικά από το μοντέρνο και gay-διάσημο Central West End.

Τα προνόμια διευκόλυνσης και τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε

Οι παροχές στο 24ωρο γκέι σάουνα περιλαμβάνουν μια μεγάλη εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα που περιβάλλεται από ένα ωραίο μεγάλο χώρο ηλιοθεραπείας. Είναι πολύ δημοφιλές στις καλοκαιρινές μέρες και τα βράδια, σταθερά καθαρά και καλά διατηρημένα σε όλη την έκταση, και διαθέτει άφθονο ασφαλές, δωρεάν χώρο στάθμευσης. Υπάρχει ένα μεγάλο σαλόνι βίντεο που δείχνει πορνό σε ένα ακροατήριο πάντα πρόθυμο, καθώς και ένα κρεβάτι μαυρίσματος, ατμόλουτρο, τζακούζι και μια στεγνή σάουνα. Επιπλέον, υπάρχει μια εσωτερική υδρομασάζ, δωρεάν Wi-Fi και ένα όμορφα εξοπλισμένο γυμναστήριο. Γυμναστήριο επιτρέπεται σε όλες τις υγρές περιοχές και οι περισσότεροι χώροι εξωτερικής πισίνας, καθώς και πετσέτες ή αθλητικά ρούχα θα πρέπει να φορούν σε κοινόχρηστους χώρους.

Το κέντρο υγείας και γυμναστικής παρέχει επίσης κοινοτικές δοκιμές για STDs και HIV και επίσης λειτουργεί ως χώρος διανομής προφυλακτικών και ασφαλών σεξουαλικών πληροφοριών για τον καθένα, είτε μέλος είτε μη μέλος. Οι δωρεάν δοκιμές διατίθενται μέσω του Τμήματος Υγείας του Σαιντ Λούις για γκέι, αμφιφυλόφιλα ή ίσια άτομα κάθε τέταρτη Πέμπτη του μήνα.

Περισσότερα για το Club St. Louis

Οι άντρες μπορούν να απολαύσουν μια εξαιρετική δουλειά στην τεράστια αίθουσα γυμναστικής ή να κολυμπήσουν μετά από κάποια κοινωνικοποίηση σε αυτό το αξιόπιστο ίδρυμα. Η ανακούφιση του άγχους και η αναζωογόνηση του σώματος σε αυτό το χαλαρό περιβάλλον είναι το κλειδί, με μια σειρά από σαλόνια, μπάνια ντους, και ένα λιανικό, ποτό, και σνακ κατάστημα.

Ενώ πολλοί δυνητικοί πελάτες αμφισβήτησαν εάν είναι ευπρόσδεκτοι στο club λόγω του μεγέθους τους ή του φύλου τους, η λέσχη είναι ευτυχής που μοιράζεται ότι άνδρες όλων των μορφών και μεγεθών είναι ευπρόσδεκτοι, συμπεριλαμβανομένων των ανδρών transgender (FTM), των βαρύτερων ανδρών, των πολυπολιτισμικών ανδρών σύντομα.

Οι συμμετοχές απαιτείται να εισέλθουν στο σύλλογο και μπορούν να αγοραστούν για μια μοναδική επίσκεψη ή τρίμηνη συμμετοχή. Τα standard δωμάτια και τα deluxe δωμάτια είναι διαθέσιμα, τα οποία ποικίλουν σε μέγεθος και ανέσεις ανάλογα με το κλαμπ. Αυτά τα ιδιωτικά αποδυτήρια διαθέτουν ντουλάπια και δωμάτια διαθέσιμα τα σαββατοκύριακα και τις καθημερινές με λογική χρέωση. Τα δωμάτια δεν μπορούν να ενοικιαστούν ή να πληρώνονται εκ των προτέρων υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Απαγορευμένα αντικείμενα

Οι γυναίκες δεν επιτρέπονται στο σύλλογο, ακόμα κι αν υπάρχει οικογενειακή κατάσταση. Τα σκυλιά απαγορεύονται εκτός αν είναι εκπαιδευμένο ζώο υπηρεσίας. Οι Πατρών θα διαπιστώσουν ότι τα κινητά τηλέφωνα με ενσωματωμένες κάμερες δεν επιτρέπονται λόγω των φωτογραφικών δυνατοτήτων τους. Τέλος, οι περιηγήσεις δεν είναι διαθέσιμες για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής.

Ειδικά γεγονότα

Μια ποικιλία εκδηλώσεων και εκπτώσεων διατίθενται εβδομαδιαίως στο κλαμπ. Για παράδειγμα, κάθε Κυριακή το απόγευμα υπάρχει δωρεάν γεύμα. Στις Πέμπτες περιλαμβάνεται το Daddy Night για 40+, και την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα περιλαμβάνει ένα Lights Out Party.

Οι επισκέπτες θα διαπιστώσουν ότι υπάρχει και έκπτωση για θυρίδες για νέους άνδρες που αγοράζουν τη νέα κόκκινη κάρτα.