Χιούστον Gay Bathhouses και Sex Clubs Οδηγός

Τα καλύτερα γκέι μπανιέρες και τα σεξ κλαμπ στο Χιούστον

Μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας, και μία με ένα τεράστιο πληθυσμό ομοφυλόφιλων, το Χιούστον έχει ένα ζευγάρι γκέι μπανιέρα, και τα δύο στο κέντρο της πόλης και στην πραγματικότητα μέσα σε λίγα μόνο κομμάτια. Το Club Houston και το Midtowne Spa βρίσκονται επίσης κοντά στα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια στο κέντρο της πόλης και περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο ανατολικά της περιοχής νυχτερινής διασκέδασης Montrose της πόλης.

Το Club Houston (2205 Fannin St., 713-659-4998) είναι ένας εντυπωσιακός χώρος του οποίου οι ανέσεις περιλαμβάνουν υπερσύγχρονο γυμναστήριο, ατμόλουτρο, στεγνή σάουνα, εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα και χώρο ηλιοθεραπείας - όλα σε ένα καθαρό, μοντέρνο ευκολία.

Παρόλο που ο σύλλογος είναι κάπως πιο εξελιγμένος από τον ανταγωνιστή του, τα ποσοστά είναι σύμφωνα με άλλα ιαματικά λουτρά και λουτρά της περιοχής, ξεκινώντας από 25 δολάρια για τα θυρίδα και 30 δολάρια για τα κανονικά δωμάτια (οι τιμές περιλαμβάνουν μια εφάπαξ συμμετοχή στα 10 δολάρια). Υπάρχουν πολλά άλλα λουτρά "Club" εκεί έξω, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων στο Ορλάντο , το Κολόμπους , το Ντάλας , το Fort Lauderdale , την Indianapolis και το St. Louis .

Σε απόσταση λίγων τετραγωνικών μέτρων πιο μακριά από την οδό Fannin, το Midtowne Spa (3100 Fannin St., 713-522-2379) διαθέτει μεγάλη εσωτερική πισίνα, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και αποδυτήρια, υδρομασάζ, σάουνα και σολάριουμ. Υπάρχει μια ιδιωτική υπαίθρια αυλή στον κήπο, ιδανική για κοινωνικοποίηση και ηλιοθεραπεία - είναι πολύ δημοφιλής (και cruisy) εδώ σε ζεστά απογεύματα Σαββατοκύριακου. Τα ποσοστά είναι αρκετά παρόμοια με εκείνα του Club Houston, που κυμαίνονται από $ 22 για βασικές θυρίδες ($ 14 για μέλη) έως $ 27 για τα απλά δωμάτια (μέλη $ 19). Επίσης ένα γνωστό σε εθνικό επίπεδο μπανιέρα μπάνιου, το Midtowne Spa έχει άλλα καταστήματα στο Ντένβερ, το Λος Άντζελες (όπου υπάρχουν τρεις θέσεις), το Ντάλας και το Μιλγουόκι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σκηνή νυχτερινής διασκέδασης της πόλης, ελέγξτε τον Οδηγό Νυχτερινής Ζωής του Χιούστον.