Εξερευνώντας το νησί του Θεόδωρου Ρούσβελτ

Το Theodore Roosevelt Island είναι ένα διατηρητέο ​​άγριο άγαλμα των 91 στρεμμάτων, το οποίο χρησιμεύει ως μνημείο του 26ου Προέδρου του έθνους, για να τιμήσει τη συμβολή του στη διατήρηση των δημόσιων εκτάσεων για δάση, εθνικά πάρκα, καταφύγια άγριων ζώων και πτηνών και μνημεία. Το Theodore Roosevelt Island έχει 2 1/2 μίλια μονοπάτια ποδιών όπου μπορείτε να παρατηρήσετε μια ποικιλία χλωρίδας και πανίδας. Στο κέντρο του νησιού βρίσκεται ένα χάλκινο άγαλμα του Ρούσβελτ με μήκος 17 ποδιών.

Υπάρχουν δύο σιντριβάνια και τέσσερις ταμπλέτες γρανίτη 21 ποδιών που φέρουν τις αρχές της φιλοσοφίας διατήρησης του Roosevelt. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε τη φύση και να ξεφύγετε από τον απασχολημένο ρυθμό του κέντρου.

Να φτάσετε στο νησί Theodore Roosevelt

Το Theodore Roosevelt Island είναι προσβάσιμο μόνο από τις βόρειες ακτές του George Washington Memorial Parkway. Η είσοδος στο χώρο στάθμευσης βρίσκεται βόρεια της γέφυρας Roosevelt. Οι χώροι στάθμευσης είναι περιορισμένοι και γεμίζουν γρήγορα τα σαββατοκύριακα. Με το μετρό, μεταβείτε στο σταθμό Rosslyn, περπατήστε 2 τετράγωνα στο Rosslyn Circle και διασχίστε τη γέφυρα πεζών στο νησί. Ελέγξτε αυτό το χάρτη για αναφορά.

Το νησί βρίσκεται ακριβώς κατά μήκος του μονοπατιού Mount Vernon και είναι εύκολα προσβάσιμο με ποδήλατο. Ποδήλατα δεν επιτρέπονται στο νησί, αλλά υπάρχουν ράφια στο χώρο στάθμευσης για να τους κλειδώσετε.

Πραγματα να κανεις

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο νησί Theodore Roosevelt είναι να περπατήσετε τα μονοπάτια. Το νησί έχει τρία μονοπάτια.

Το μονοπάτι των βάλτων (1,5 μίλια) Το μονοπάτι βγαίνει γύρω από το νησί μέσα από τα δάση και τα έλη. Η διαδρομή Woods (33 μιλίων) περνάει από το Memorial Plaza. Το μονοπάτι Upland (75 μίλια) εκτείνεται σε όλο το μήκος του νησιού. Όλα τα μονοπάτια είναι εύκολο και σχετικά επίπεδο έδαφος.

Μπορείτε επίσης να κάνετε κάποια καλή προβολή της άγριας ζωής. Θα δείτε πιθανώς πτηνά όπως δρυοκολάπτες, ερωδιούς και πάπιες στο νησί όλο το χρόνο.

Οι βατράχοι και τα ψάρια είναι επίσης εύκολα αντιληπτά από τους επισκέπτες.

Κάντε μια βόλτα στο Memorial Plaza. Δείτε το άγαλμα του Θεόδωρου Ρούσβελτ και τιμηθείτε τη ζωή και την κληρονομιά του. Μόλις γίνει, πηγαίνετε για ψάρεμα. Η αλιεία επιτρέπεται με άδεια. Λάβετε υπόψη ότι, τα Σαββατοκύριακα, υπάρχει μεγάλη κίνηση και περιορισμένος χώρος. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί από άλλους επισκέπτες και να αποφύγετε τους πιο πολυσύχναστους χρόνους και τοποθεσίες.

Το νησί του Θεόδωρου Ρούσβελτ είναι ανοιχτό καθημερινά μέχρι το σούρουπο.

Αξιοθέατα κοντά στο νησί Theodore Roosevelt

Τουρκία Run Park: Το πάρκο των 700 στρεμμάτων έχει μονοπάτια πεζοπορίας και χώρους πικνίκ.

Claude Moore Colonial Farm: Το αγρόκτημα ζωής του 18ου αιώνα διαθέτει 357 στρέμματα μονοπατιών, υγροτόπων, λιβαδιών και δασών.

Fort Marcy: Αυτή η περιοχή του εμφυλίου πολέμου βρίσκεται περίπου 1/2 μίλια νότια του ποταμού Potomac στη νότια πλευρά της αλυσίδας Road Bridge.

Iwo Jima Memorial : Το 32-πόδι-υψηλό γλυπτό τιμά το Εθνικό Ναυτικό Σώμα.

Ολλανδία Carillon : Ο καμπαναριό που δόθηκε στην Αμερική ως έκφραση ευγνωμοσύνης από τον ολλανδικό λαό για βοήθεια που δόθηκε κατά τη διάρκεια και μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.