Ολλανδία Carillon στο Arlington της Βιρτζίνια

Η Ολλανδία Carillon είναι ένα καμπαναριό κοντά στην Ουάσινγκτον, που δόθηκε στην Αμερική ως έκφραση ευγνωμοσύνης από τον ολλανδικό λαό για βοήθεια που δόθηκε κατά τη διάρκεια και μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το carillon παίζει μουσική που είναι προγραμματισμένη να αναπαράγεται αυτόματα από τον υπολογιστή. Οι πενήντα καμπάνες του δίνουν δύο σημειώσεις περισσότερες από τέσσερις οκτάβες. Το Winchester Chimes παίζει καθημερινά την ώρα μεταξύ 10:00 π.μ. και 6:00 μ.μ. Αλλες πατριωτικές μελωδίες παίζονται σε διάφορες χρονικές στιγμές.

Ειδικές συναυλίες παρουσιάζονται τα Σάββατα και τις εθνικές αργίες από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο. Η Ολλανδία Carillon έχει ωραία χλοώδη εδάφη και προσφέρει υπέροχη πανοραμική θέα της Ουάσιγκτον, DC. Κατά τη διάρκεια συναυλιών, μπορείτε να ανεβείτε στον πύργο και να δείτε την πόλη από ψηλά.

Τοποθεσία

Το Ολλανδικό Carillon βρίσκεται στο Arlington της Βιρτζίνιας, δίπλα στο Μνημείο του Iwo Jima. Ο πλησιέστερος σταθμός μετρό είναι ο Rosslyn.

Ζωντανές συναυλίες

Οι ζωντανές συναυλίες πραγματοποιούνται τα Σάββατα και τις αργίες από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο. Απολαύστε την τζαζ, την ποπ και την πατριωτική μουσική στα 50 καμπάνες του καρόλου.

Αυτοματοποιημένες συναυλίες