Ετήσιες εκθέσεις γάμου και νυφικού στην Ουάσινγκτον, DC

Το μεγαλύτερο νυφικό επίδειξη στην περιοχή Washington, DC

Να παντρευτείτε και να ψάχνετε για κάποια βοήθεια σχεδιασμού γάμου; Οι εκδηλώσεις γάμου και νυφικών είναι μια μεγάλη πηγή για να ελέγξετε όλα τα είδη των πωλητών σε ένα μέρος. Η περιοχή της Ουάσιγκτον DC έχει πολλές καταναλωτικές εκθέσεις γάμου όλο το χρόνο που παρέχουν πληροφορίες για τα πάντα για τον γάμο, το σπίτι και το μήνα του μέλιτος, συμπεριλαμβανομένων των νυφικών επίδειξη μόδας με τις πιο πρόσφατες νυφικές εσθήτες και τα formalwear των ανδρών.

Γαμήλιες εμπειρίες
Ιανουάριο και Σεπτέμβριο.

Το Συνεδριακό Κέντρο της Ουάσινγκτον , 801 Mount Vernon Place NW Ουάσιγκτον, DC και Patriot Center , Πανεπιστήμιο George Mason, 4400 University Drive, Fairfax, VA. Δείτε όλα όσα χρειάζεστε για να σχεδιάσετε έναν εξαιρετικό γάμο. Η νυφική ​​επίδειξη περιλαμβάνει εκθέματα νυφικής μόδας, προσκλήσεις, φωτογράφους, χώρους τελετών, μουσική, γαμήλια κέικ, διακοσμήσεις, ταξίδια στο μήνα του μέλιτος και πολλά άλλα. Πολλοί εκθέτες θα προσφέρουν εκδηλώσεις, δείγματα και εξοικονόμηση χρημάτων.

Μεγάλη Νυφική ​​Έκθεση
Ιανουάριο και Σεπτέμβριο. Hyatt Regency Capitol Hill, 400 Νιου Τζέρσευ Ave NW Ουάσιγκτον. Επισκεφθείτε εκατοντάδες τοπικούς και εθνικούς εκθέτες σε ένα μέρος. Η εκδήλωση χρηματοδοτείται από χιλιάδες τοπικές εταιρείες στην περιοχή Ουάσινγκτον, DC και σε εθνικό επίπεδο από τις After Hours, Sandals, JC Penney, Νυφικό του David, Things Remembered, Pfaltzgraff, Max Factor, περιοδικό Guide, Mens Wearhouse, Macy's, Noritake, Cuisinart, T-Fal και Volvo.

Κεφαλαιακή νυφική ​​σχέση
Μάρτιος . Ξενοδοχείο Mayflower, 1127 Ave Κονέκτικατ, ΒΔ Ουάσιγκτον, DC. Γνωρίστε τους κορυφαίους πωλητές γάμου της περιοχής, κάντε ερωτήσεις, παρακολουθήστε μια επίδειξη μόδας και συμμετέχετε σε διαγωνισμούς. Οι εκθέτες ειδικεύονται στον προγραμματισμό του γάμου, στον φωτισμό, στη φωτογραφία, στη γαμήλια ενδυμασία, στην ψυχαγωγία, στην βιντεοσκόπηση και άλλα.

Γιορτή γάμου DMV
Απρίλιος. Hilton Old Town Αλεξάνδρεια, Αλεξάνδρεια, VA. Αυτή η εκδήλωση έχει σχεδιαστεί με μια οικεία ατμόσφαιρα για να σας προσφέρει ένα σε ένα - επί τόπου διαβούλευση με επαγγελματίες πωλητές γάμου.

Νυφική ​​βιτρίνα στο αρχοντικό Kentlands
Οκτώβριος. Kentlands Mansion 320 Kent Square Rd., Gaithersburg, MD. Γνωρίστε ένα-σε-ένα με μια ποικιλία από πωλητές γάμου, συμπεριλαμβανομένων των caterers, φωτογράφοι, σχεδιαστές εκδηλώσεων, μουσικοί, καλλιτέχνες μακιγιάζ, εκπρόσωποι ξενοδοχείων και πολλά άλλα.