Όπου μπορείτε και δεν μπορείτε να καπνίζετε στην πολιτεία της Ουάσινγκτον

Προσοχή επισκεπτών της Ουάσινγκτον: Ακριβώς επειδή μπορείτε να αγοράσετε, να χρησιμοποιήσετε και να διαθέσετε μια περιορισμένη ποσότητα προϊόντος με μαριχουάνα ή μαριχουάνα κατά την επίσκεψή σας, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να τον καπνίζετε ή να τον καταναλώνετε οπουδήποτε. Δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα ζιζάνιο ελεύθερο για όλους στην πολιτεία της Ουάσινγκτον και αν ανάβει σε λάθος μέρος μπορεί να καταλήξετε με μια παραπομπή, ή ακόμα χειρότερα.

Όπου επιτρέπετε να καπνίζετε ή να καταναλώνετε μαριχουάνα στην πολιτεία της Ουάσινγκτον

Η καλύτερη ερώτηση είναι όπου δεν μπορείτε να δείτε (δείτε παρακάτω), καθώς αυτή η λίστα είναι πολύ μεγαλύτερη.

Το κάπνισμα ζιζάνιο είναι εντός του νόμου εάν είστε σε ιδιωτική ιδιοκτησία, έξω από την άποψη (ή μυρωδιά) του κοινού. Σε περίπτωση αμφιβολίας, ρωτήστε πρώτα.

Αυτή τη στιγμή, ο κρατικός νόμος σχετικά με το κάπνισμα σε ιδιωτικούς συλλόγους εξακολουθεί να υπόκειται σε επανεξέταση, αλλά παραμένει απίθανο.

Όπου δεν επιτρέπεται να καπνίζετε ή να καταναλώνετε μαριχουάνα στην πολιτεία της Ουάσινγκτον

Οι τόποι όπου παραμένει παράνομο να χρησιμοποιείτε μαριχουάνα γύρω από το κράτος είναι πολλοί, οπότε η γνώση του πού να αποφύγετε τη χρήση θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τη δεξιά πλευρά του νόμου. Το κάπνισμα είναι σίγουρα παράνομο στο κοινό και στο ευρύ κοινό. Στις και γύρω από τις πόλεις, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ισχύει η εφαρμογή νόμων για το κάπνισμα και την κατανάλωση αλκοόλ σε συνδυασμό με μια μικρή κοινή λογική. Αν δεν επιτρέπεται να καπνίζετε ή να καταναλώνετε αλκοόλ σε κάποιο μέρος, είναι καλό το να μην επιτρέπεται από το νόμο να καπνίζετε ή να καταναλώνετε κατσαρόλες σε οποιαδήποτε μορφή.

Μπορείτε να καπνίσετε εκεί;

Εάν δεν μπορείτε να καπνίσετε καπνό κάπου, θα είναι παράνομο να καπνίζετε και οτιδήποτε άλλο εκεί. Το κράτος της Ουάσινγκτον έχει πολύ αυστηρούς νόμους για το κάπνισμα του κοινού, επομένως αυτό αποκλείει έναν μακρύ κατάλογο τόπων, συμπεριλαμβανομένων των εστιατορίων και των μπαρ. Τα περισσότερα ξενοδοχεία και επιχειρηματικοί χώροι έχουν επίσης πολιτικές καπνίσματος.

Μπορείτε να πίνετε αλκοόλ εκεί;

Η Ουάσιγκτον είναι μια από τις πολλές πολιτείες όπου απαγορεύεται η χρήση ανοικτού δοχείου αλκοόλ τόσο σε δημόσιους χώρους όσο και στο όχημά σας.

Να θυμάστε πάντα ότι η χρήση και κατοχή της μαριχουάνας παραμένει ενάντια στον ομοσπονδιακό νόμο (εθνικό δίκαιο). Πολλά δημοφιλή αξιοθέατα επισκεπτών στην πολιτεία της Ουάσινγκτον είναι στην ομοσπονδιακή γη, συμπεριλαμβανομένων εθνικών πάρκων, εθνικών μνημείων, εθνικών καταφυγίων άγριας φύσης και εθνικών δασών. Τα στρατιωτικά και τα ενεργειακά εδάφη είναι επίσης ομοσπονδιακά.

Πολλές πλαγιές του σκι βρίσκονται στο ομοσπονδιακό έδαφος.

Αν και δεν είναι all-inclusive, εδώ είναι τα κυριότερα σημεία των χώρων όπου δεν επιτρέπεται να καπνίζετε ή να καταναλώνετε προϊόντα κάνναβης στην πολιτεία της Ουάσινγκτον.

Σίγουρα δεν μπορείτε να καπνίζετε κατσαρόλα κατά την οδήγηση ενός αυτοκινήτου, ή ακόμα και όταν ένας επιβάτης. Θα ζητούσε επίσης κόπο να καπνίσει ζιζάνιο σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Τι να κάνετε αν έχετε τραυματίσατε το δοχείο καπνίσματος σε λάθος μέρος;

Αν τα κρατικά ή τοπικά αστυνομικά καταπατά τα ζιζάνια ή καταναλώνετε μαριχουάνα όπου παραμένει παράνομη, μπορεί να λάβετε εισιτήριο ή παραπομπή και να πληρώσετε πρόστιμο. Ορισμένα ξενοδοχεία ενδέχεται να χρεώσουν ένα τέλος υπηρεσίας / καθαρισμού. Εάν είστε πιασμένοι με μαριχουάνα από ομοσπονδιακούς πράκτορες σε ομοσπονδιακά εδάφη, η ποινή μπορεί να περιλαμβάνει παραπομπή, απώλεια άδειας οδήγησης, εκτέλεση κοινοτικής θητείας ή / και δοκιμαστική ποινή.

Ένας οδηγός επισκεπτών για τη μαριχουάνα αναψυχής στην πολιτεία της Ουάσινγκτον