Εικονικό ταξίδι πεδίου στις πυραμίδες

Ας αρχίσουμε το online ταξίδι μας στις πυραμίδες της Αιγύπτου. Συγκεντρώστε το συμβαλλόμενο μέρος της αποστολής σας, κάντε μερικά σνακ και συνδεθείτε στο Internet.

Μια απλή αναζήτηση Google θα φέρει μια πληθώρα ιστοσελίδων σχετικά με τις πυραμίδες. Με τόσες πολλές επιλογές, μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να είστε επιλεκτικοί στις σελίδες που αποφασίζετε να επισκεφθείτε. Αναζητήστε τοποθεσίες που έχουν αναρτηθεί από ενώσεις με φήμη για εκπαίδευση, όπως μουσεία και επιστημονικά περιοδικά.

Εάν το υλικό ενός ιστότοπου φαίνεται να ρίχνεται μαζί τυχαία, δίνοντας μια πρώτη εντύπωση σύγχυσης, προχωρήστε σε έναν άλλο ιστότοπο. Εάν είστε λίγο choosy στις σελίδες που επισκέπτεστε, θα κάνει το εικονικό ταξίδι σας πολύ πιο ανταμείβοντας.

Έχω συγκεντρώσει μερικές από τις αγαπημένες μου ιστοσελίδες για τις πυραμίδες της Αιγύπτου. Περιέχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με το θέμα, γι 'αυτό αισθανθείτε ελεύθεροι να σπάσετε το ταξίδι στο χωριό σε όσο το δυνατόν περισσότερες επισκέψεις. Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τα online ταξίδια είναι ότι λειτουργεί πάντα γύρω από το πρόγραμμά σας!

Ξεκινώντας: μια τοποθεσία για τους νέους εξερευνητές

Η Αρχαία Αίγυπτος είναι ένα σπουδαίο θέμα για να εξερευνήσετε με μικρά παιδιά, γιατί συλλαμβάνει πραγματικά τη φαντασία τους. Ένα εικονικό ταξίδι στις πυραμίδες, με το χρώμα και το μυστήριο τους, είναι ένας φανταστικός τρόπος για να ανοίξετε νέους νους στην ιδέα ότι η ιστορία μπορεί να είναι διασκεδαστική. Τα παιδιά ηλικίας μεταξύ 8 και 12 ετών θα αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτό το site.

Αφήστε την εκστρατεία να ξεκινήσει:

Οι παρακάτω ιστότοποι είναι ιδανικοί για παιδιά μέσης και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι ενήλικες θα πρέπει να απολαμβάνουν αυτές τις ιστοσελίδες, επίσης. Προσφέρουν σταθερό εκπαιδευτικό περιεχόμενο μαζί με διαδραστικά και πολυμέσα χαρακτηριστικά και παρουσιάζονται με ελκυστικό τρόπο. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες εδώ που θα ήταν τέλειες για εκθέσεις βιβλίων ή παρουσιάσεις PowerPoint.