Άνετα παπούτσια για τα πόδια

Ας το παραδεχτούμε. Όταν πρόκειται για ταξίδια, η συσκευασία ενός ζευγαριού άνετων υποδημάτων μπορεί να κάνει το ταξίδι σας πραγματική επιτυχία. Το λιθοστρωμένο πεζοδρόμιο των πόλεων στα στριφτά μικρά σανδάλια είναι μια σίγουρη συνταγή για καταστροφή ταξιδιού. Η επένδυση σε ένα καλό ζευγάρι παπουτσιών με τα πόδια κάνει όλη τη διαφορά.

Περπάτημα Συμβουλές Αγοράς παπουτσιών

Ακόμη και αν έχετε φορέσει το ίδιο στυλ και μέγεθος παπουτσιών με τα πόδια για χρόνια, σκεφτείτε να τοποθετήσετε τα καινούρια σας παπούτσια για περπάτημα. Τα υλικά παπουτσιών και η κατασκευή έχουν αλλάξει πολύ, και μπορεί να υπάρξει ένα υποστηρικτικό, άνετο παπούτσι με τα πόδια που δεν έχετε ακούσει ποτέ. Πηγαίνετε σε ένα αξιόπιστο κατάστημα υποδημάτων που απασχολεί ειδικευμένους τεχνίτες, όχι απλούς υπαλλήλους.

Φορέστε τις κάλτσες που σκοπεύετε να φορέσετε στο ταξίδι σας όταν πηγαίνετε για την τοποθέτησή σας. Αν σχεδιάζετε να φορέσετε διάφορους τύπους κάλτσες, φέρτε το πιο παχύ και λεπτό ζευγάρι και δοκιμάστε τα παπούτσια και με τα δύο ζευγάρια κάλτσες.

Αφήστε αρκετό χρόνο για την τοποθέτηση του παπουτσιού σας. Αναμείνετε να περάσετε τουλάχιστον 45 λεπτά στο κατάστημα υποδημάτων.

Ενημερώστε τον εξειδικευμένο ειδικό για τυχόν προβλήματα ποδιών που έχετε, συμπεριλαμβανομένης της προπαγάνδας, της πελματιαίας γαστρεντερίτιδας, των κουτσών και των αρθρώσεων. Αυτό θα επιταχύνει τη διαδικασία τοποθέτησης.

Μην περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή για να αγοράσετε νέα παπούτσια περπατήματος. Εάν αγοράζετε νέα παπούτσια λίγο πριν την ημερομηνία αναχώρησής σας και αποφασίσετε ότι τα παπούτσια δεν σας ταιριάζουν καθόλου, ίσως να μην έχετε χρόνο να αγοράσετε ένα διαφορετικό ζευγάρι.

Αφού αγοράσετε τα παπούτσια σας

Τα νέα παπούτσια σας μπορεί να αισθάνονται πολύ διαφορετικά από το παλιό σας ζευγάρι. Φορέστε τα καινούργια σας παπούτσια περπατήματος όσο πιο συχνά μπορείτε, ώστε να τα συνηθίσετε. Φορέστε τους για ένα χαλί για λίγο, ώστε να μπορείτε να τα επιστρέψετε χωρίς δυσκολία αν δεν ταιριάζουν.

Επιστρέψτε στο κατάστημα υποδημάτων εάν τα νέα σας παπούτσια τρίβουν ή πιέζουν τα πόδια σας. Μπορεί να χρειαστείτε ένα ευρύτερο παπούτσι ή διαφορετικό μέγεθος.

Οι κορυφαίες επιλογές μας για τα περπάτημα των γυναικών