Ημέρα της Μητέρας στο Τορόντο

Τρώτε έξω ή μένετε για το βράδυ της ημέρας της μητέρας και το δείπνο

Πότε είναι η Ημέρα της Μητέρας;

Στον Καναδά, η Ημέρα της Μητέρας είναι πάντα η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου .

1. Γεύματα της Ημέρας της Μητέρας
2. Εκδρομές και ψυχαγωγία της Ημέρας της Μητέρας
3. Δώρα Ημέρας της Μητέρας και Δίνοντας πίσω

Γεύματα της Ημέρας της Μητέρας

Λαμβάνοντας μαμά έξω στο αγαπημένο εστιατόριο της είναι μια δημοφιλής επιλογή για την Ημέρα της Μητέρας, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι πρέπει να κάνετε τις κρατήσεις σας νωρίς. Μπορείτε επίσης να κάνετε την Ημέρα της Μητέρας ξεχωριστή κοιτάζοντας τα εστιατόρια μέχρι τα γεύματα της Ημέρας της Μητέρας ή μοιράζοντας ένα γεύμα στο σπίτι ως οικογένεια.

Ακολουθούν ορισμένοι αξιοσημείωτοι χώροι που προσφέρουν συνήθως ένα γεύμα ειδικής Ημέρας της Μητέρας στο Τορόντο:

Ημέρα της Μητέρας Brunch, Τσάι και Δείπνο Εκδηλώσεις στο Τορόντο

Ημέρα της Μητέρας Royal Brunch στο Casa Loma
Η ετήσια brunch της Ημέρας της Μητέρας στο Casa Loma προσφέρει πάντα πολλαπλάσια καθίσματα - και όλα πωλούν έξω. Αν είστε δελεασμένοι από το περίτεχνο μενού (το οποίο μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα) μην διστάσετε να κάνετε την κράτησή σας.

Ημέρα της Μητέρας Τσάι στο Black Creek Village Pioneer
Το Black Creek Pioneer Village συνδυάζει γενικά ένα απογευματινό τσάι με κάποια ξεχωριστή προγραμματισμένη Ημέρα της Μητέρας, ώστε να μπορείτε να κάνετε μια μέρα. Κρατήσεις που απαιτούνται για το τσάι.

Μπουφές πρωινού της Μητέρας στο παλιό Mill Inn
Το Old Mill Inn & Spa προσφέρει μπουφέ brunch και δείπνο για την Ημέρα της Μητέρας. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε έξω τις υπηρεσίες σπα διαθέσιμες στο χώρο του ξενοδοχείου, αν θέλετε να προσφέρετε στο μαμά σας κάποια περιποίηση με το γεύμα της.

Τσάι κρέμας ημέρας της μητέρας στα ιστορικά μουσεία του Τορόντο
Αρκετά από τα ιστορικά μουσεία της πόλης του Τορόντο - συνήθως το Μουσείο Spadina, το Gibson House και το Inn του Montgomery - φιλοξενούν ένα ξεχωριστό τσάι και περιήγηση στην Ημέρα της Μητέρας.


• Μάθετε περισσότερα σχετικά με την επίσκεψη στο Μουσείο Spadina
• Μάθετε περισσότερα για την επίσκεψη στο Montgomery Inn
• Μάθετε περισσότερα για την επίσκεψη στο Gibson House

Ημέρα της Μητέρας στο Νερό
Μπορείτε να κάνετε τα πράγματα ακόμα πιο αξέχαστα, λαμβάνοντας τη μαμά σας για brunch ή δείπνο σε μια βάρκα. Κρουαζιέρα στο εσωτερικό λιμάνι του Τορόντο και απολαύστε τη θέα, ενώ απολαμβάνετε το γεύμα σας.


• Κρουαζιέρες Mariposa
• Jubilee Queen Cruises

Μαγειρική για τη μαμά

Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα και κάποιο άγχος κάνοντας τον εαυτό σας brunch ή δείπνο, αυτοί οι οδηγοί μαγειρικής είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν με ιδέες και συμβουλές.

Παραγγελία δείπνου σε

Φυσικά μια άλλη επιλογή είναι να παραγγείλετε σε φαγητό την Κυριακή. Με αυτόν τον τρόπο κανείς δεν πρέπει να μαγειρεύει και υπάρχει πολύ λίγο καθαρισμός, ώστε να μπορείτε να περάσετε ακόμα περισσότερο χρόνο απολαμβάνοντας την εταιρεία. Εάν ανησυχείτε ότι ένα παραδοθέν γεύμα δεν φαίνεται να είναι τόσο ξεχωριστό, σκεφτείτε να έχετε έτοιμο ένα επιδόρπιο ή να παραγγείλετε ένα εξατομικευμένο κέικ.

1. Γεύματα της Ημέρας της Μητέρας
2. Εκδρομές και ψυχαγωγία της Ημέρας της Μητέρας
3. Δώρα Ημέρας της Μητέρας και Δίνοντας πίσω

1. Γεύματα της Ημέρας της Μητέρας
2. Εκδρομές και ψυχαγωγία της Ημέρας της Μητέρας
3. Δώρα Ημέρας της Μητέρας και Δίνοντας πίσω

Εκδρομές και ψυχαγωγία της Ημέρας της Μητέρας

Πέρα από το να πηγαίνεις για φαγητό, υπάρχουν πολλές επιλογές για να περάσεις τη μέρα μαζί. Υπάρχουν γκαλερί, μουσεία, κήποι και ακόμη και αθλητικές εκδηλώσεις για να διαλέξετε - κάτι που ταιριάζει στη γεύση κάθε μαμάς.

Τέχνη & Μουσεία
Η ποικιλία γκαλερί και μουσεία του Τορόντο σημαίνει ότι υπάρχει κάτι για όλους σχεδόν.

Περιηγηθείτε τα πάντα, από τη σύγχρονη τέχνη μέχρι τα αρχαία αντικείμενα - βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει εκείνο που θα προτιμούσε η μαμά σας.

Ανάλογα με τα ενδιαφέροντα της μαμάς, μπορείτε να επισκεφτείτε ένα εξειδικευμένο μουσείο, όπως το Μουσείο παπουτσιών Bata, ή να δείτε τις τρέχουσες ειδικές εκθέσεις και μόνιμες συλλογές στο Μουσείο του Βασιλικού Οντάριο και την Πινακοθήκη στο Οντάριο
• Περισσότερα για τα μουσεία του Τορόντο

Ζωολογικοί κήποι, αγροκτήματα και κήποι
Ο ζωολογικός κήπος του Τορόντο γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας επισημαίνοντας μερικές από τις ζωικές οικογένειές τους.

Η είσοδος είναι πάντα δωρεάν στο Riverdale Farm στο Cabbagetown και στο High Park Zoo (αν και οι δωρεές είναι πολύ ευπρόσδεκτες) και οι γύρω περιοχές είναι επίσης ωραίες για περπάτημα.

Ο Βοτανικός Κήπος του Τορόντου προσφέρει γενικά μια ξεχωριστή εκδήλωση για το Σαββατοκύριακο Moms για την Ημέρα της Μητέρας, όπως σαμπάνια ή δοκιμή τσαγιού, μαζί με τους συνήθεις υπέροχους κήπους (θα πρέπει να εγγραφείτε εκ των προτέρων για τυχόν ειδικές εκδηλώσεις).

Αθλητικές εκδηλώσεις
Ψάχνετε για κάτι λίγο διαφορετικό από τη μαμά;

Την Κυριακή υπάρχουν συνήθως live Thoroughbred Racing στο Woodbine από τις 1 μ.μ. Η είσοδος στο ίδιο το κομμάτι είναι δωρεάν - απλά φροντίστε να ορίσετε τον εαυτό σας ένα όριο πονταρίσματος προτού πάτε!
• Woodbineentertainment.com/Woodbine
• Σχετικά με το Ιπποδρομίες - Βοήθεια για αρχάριους

Η σεζόν του μπέιζμπολ ξεκίνησε από τη δεύτερη Κυριακή το Μάιο, οπότε αν η μαμά σας είναι οπαδός του μπέιζμπολ, ελέγξτε το πρόγραμμα του Μπλε Τζέι του Τορόντο για ένα παιχνίδι στο σπίτι κοντά στην Ημέρα της Μητέρας.

Φυσικά μπορείτε να ελέγχετε πάντα άλλα γεγονότα του Τορόντο για να ψάξετε για πράγματα που δεν σχετίζονται άμεσα με την Ημέρα της Μητέρας.

1. Γεύματα της Ημέρας της Μητέρας
2. Εκδρομές και ψυχαγωγία της Ημέρας της Μητέρας
3. Δώρα Ημέρας της Μητέρας και Δίνοντας πίσω

Δώρα Ημέρας της Μητέρας και Η Επιστροφή

Θέλετε να βρείτε το τέλειο δώρο για τη μαμά να της δείξει πόσο την αγαπάς. Αλλά για τη μαμά, το τέλειο δώρο μπορεί να έχει πολύ λίγη σχέση με αυτό που αγοράζετε και περισσότερο να κάνει με την οικοδόμηση ενός ακόμα ισχυρότερου δεσμού μεταξύ σας. Εδώ είναι ιδέες για το πώς να πάρει κάποια παραδοσιακά δώρα της Ημέρας της Μητέρας στο επόμενο επίπεδο και να κάνει το μαμά ακόμη πιο ευτυχισμένο.

Από τα εισιτήρια μέχρι τις συνδρομές εποχής
Μήπως η μαμά σας αγαπά το θέατρο, τη μουσική ή αθλητικές εκδηλώσεις; Λαμβάνοντας εισιτήρια για τους δυο σας σε κάτι που αγαπά η μαμά σας, προσθέτετε μια δεύτερη ειδική ημέρα στο εγγύς μέλλον. Εάν εσείς και η μητέρα σας μοιράζεστε ένα πάθος, τότε οι συνδρομές δύο εποχών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρατάξετε πολλές ειδικές ημέρες κατά τους επόμενους μήνες. Μπορεί να θέλετε να περιμένετε να αγοράσετε πραγματικά τα εισιτήρια έως ότου μπορείτε να πάρετε κάποια εισφορά από τη μαμά για το τι έδρες και ημερομηνίες θα λειτουργήσει γι 'αυτήν, αλλά μπορείτε να ρίξετε ένα φυλλάδιο σε ένα κουτί και τυλίξτε το για την Ημέρα της Μητέρας, στη συνέχεια να πάρετε τα πράγματα από εκεί .
• Θεατρικές προτάσεις: Mirvish Productions, Η καναδική σκηνή, Factory Theatre, Θέατρο Tarragon

Από ημερήσιες εκδρομές μέχρι μέλη
Παρόμοια με τα εισιτήρια για εκδηλώσεις, η μητέρα σας μπορεί να αγαπάει ένα ταξίδι σε ένα από τα πολλά αξιοθέατα του Τορόντο, όπως το Βασιλικό Μουσείο του Οντάριο ή το ζωολογικό κήπο του Τορόντο. Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα και παίρνοντας την ετήσια συμμετοχή της, της δίνετε ένα ολόκληρο έτος απόλαυσης και την πρόσβαση σε ειδικές παροχές μόνο για μέλη.

Πάρτε μέλος και για τον εαυτό σας, και ξαφνικά οι δυο σας έχουν ένα νέο μέρος για να περάσουν χρόνο μαζί όλο το χρόνο.
• Εξετάστε την ιδιότητα μέλους Zoo
Οφέλη από την ένταξη του Μουσείου Royal Ontario

Από τα λουλούδια στους κήπους
Αν και τα κομμένα λουλούδια θα εκτιμηθούν από τις περισσότερες μαμάδες, μπορείτε επίσης να φτάσετε το ante με την έξοδο σε ένα φυτώριο ή κέντρο κήπου και να αγοράσετε φυτά για τις ανάγκες εξωραϊσμού της.

Φυσικά, είναι δική σου δουλειά να τα φυτεύεις. Στη συνέχεια, μπορείτε να συμμετέχετε εθελοντικά σε τακτική βάση για βοσκή και άλλους σκοπούς συντήρησης.
• Φυτώρια Sheridan
• Νηπιαγωγεία Islington

Από το να δίνεις στη μαμά να δίνεις με τη μαμά
Εάν η μητέρα σας έχει φιλανθρωπία ή αιτία που υποστηρίζει, μια μικρή online έρευνα μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα τέλειο δώρο. Πολλές οργανώσεις έχουν ιδιαίτερους τρόπους να δωρίσουν προς τιμήν κάποιου άλλου. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να ανακαλύψετε μια επερχόμενη εκδήλωση ή άλλη ευκαιρία για εσάς και τη μαμά σας να προσφέρετε εθελοντικά μαζί. Τώρα, αυτό δεν είναι το είδος του δώρου που θέλετε να ανακαλύψετε στην μητέρα απροσδόκητα, αλλά μπορείτε να βρείτε έναν δημιουργικό τρόπο για να την ενημερώσετε ότι θα θέλατε να βοηθήσετε με την αγαπημένη φιλανθρωπία της.
Δείτε επίσης:
• Νοσοκομείο για τα πόδια για το νοσοκομείο των παιδιών του Meagan
• Εθελοντισμός στο Τορόντο