Ιούλιο στο Τορόντο

Φεστιβάλ, φεστιβάλ και άλλα ειδικά γεγονότα τον Ιούλιο

Εάν ψάχνετε λίγα πράγματα να κάνετε τον Ιούλιο στο Τορόντο, έχετε τύχη. Υπάρχουν πολλά happenings στην πόλη που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα διασκέδασης γεγονότα. Καλό φαγητό, μουσική, φαγητό, μπύρα, περιπλανώμενο θέατρο και πολιτιστικά φεστιβάλ - δείτε τι ειδικές εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα στο Τορόντο, τον Ιούλιο του 2018.

Σαίξπηρ στο High Park - 28 Ιουνίου έως 2 Σεπτεμβρίου 2018

Κάθε χρόνο, η καναδική σκηνή παρουσιάζει ένα ή δύο από τα έργα του Σαίξπηρ ως μια υπαίθρια παράσταση στο High Park.

Αυτή τη χρονιά σηματοδοτεί την 36η επέτειο του μεγαλύτερου υπαίθριου θεατρικού θεάτρου του Καναδά που πραγματοποιείται στο αμφιθέατρο του High Park. Υπάρχουν δύο παραστάσεις που εκτελούνται σε εναλλασσόμενες βραδιές από το ίδιο cast - Ρωμαίος και Τζούλι και Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας . Οι παραστάσεις είναι κάθε Τρίτη έως Κυριακή στις 8μμ. Τα εισιτήρια είναι pay-what-you-can, ή μπορείτε να κάνετε κράτηση σε απευθείας σύνδεση.

Ημέρα του Καναδά - 1 Ιουλίου 2018

Πάρτε σε οθόνες πυροτεχνημάτων και άλλη οικογενειακή διασκέδαση για να γιορτάσετε τα γενέθλια του Καναδά.

Φεστιβάλ Toronto Fringe - 4 Ιουλίου έως 15 Ιουλίου 2018

Οι λάτρεις του θεάματος λαμβάνουν υπό σημείωση: Είναι το ετήσιο καλοκαιρινό φεστιβάλ του Τορόντο, το οποίο παρουσιάζει σκηνικά εκτός περιπέτειας, περιπετειώδη και αδιάφορα. Οι εμφανίσεις πραγματοποιούνται σε διάφορους χώρους σε όλο το Τορόντο και το Fringe είναι τώρα στο 30ο έτος. Το φετινό πρόγραμμα είναι το μεγαλύτερο ακόμα και θα περιλαμβάνει κάτι για όλους, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών.

Γεύση του Lawrenc e - 6 έως 6 Ιουλίου, 2018

Το Wexford Heights BIA παρουσιάζει ένα φεστιβάλ ερμηνευτών, οικογενειακών δραστηριοτήτων και φυσικά πωλητές τροφίμων σε αυτή τη γειτονιά Scarborough.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ δρόμου του Scarborough και πάντα αποδεικνύεται μια καλή στιγμή για τους ντόπιους της γειτονιάς και τους επισκέπτες.

Summerlicious - 6 έως 22 Ιουλίου 2018

Είτε θεωρείτε τον εαυτό σας ένα foodie, είτε απλά απολαμβάνετε τα νέα εστιατόρια, το Summerlicious είναι ένα από τα πιο αγαπημένα γαστρονομικά γεγονότα της πόλης.

Πάνω από 200 από τα ωραία εστιατόρια του Τορόντο θα προσφέρουν μενού fixe για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο κατά τη διάρκεια του Summerlicious. Απολαύστε τρία υπέροχα μαθήματα ενώ απολαμβάνετε τον καλοκαιρινό καιρό.
• Μάθετε πώς να κάνετε κρατήσεις για το Summerlicious

Afrofest - 7 έως 8 Ιουλίου 2018

Το Afrofest είναι το μεγαλύτερο ελεύθερο αφρικανικό μουσικό φεστιβάλ στη Βόρεια Αμερική. Οι γιορτές λαμβάνουν χώρα στο Woodbine Park με υπαίθριες σκηνές που παρουσιάζουν μουσική και χορό, συν τα τρόφιμα, την αγορά και τις οικογενειακές δραστηριότητες.

Το Καρναβάλι της Καραϊβικής στο Τορόντο - 7 Ιουλίου έως 12 Αυγούστου 2018

Αυτό είναι το μεγαλύτερο πολιτιστικό φεστιβάλ του είδους αυτού στη Βόρεια Αμερική και μπορείτε να περιμένετε πολυάριθμες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα γύρω από την πόλη, με αποκορύφωμα ένα πανηγύρι και ένα φεστιβάλ δρόμου (παλαιότερα γνωστό ως Caribana).

Honda Indy Τορόντο - 15 έως 18 Ιουλίου 2018

Ο αγώνας Indy έρχεται στους εκθεσιακούς χώρους για ένα ακόμη χρόνο γρήγορων αυτοκινήτων και όλη τη διασκέδαση που συμβαίνει με τους αγώνες. Το Honda Indy Toronto διαθέτει ένα προσωρινό δρομολόγιο δρόμου 2,84 χιλιομέτρων, 11 στροφών, στο κέντρο του Τορόντο. Το κομμάτι είναι κατασκευασμένο σε ολόκληρο τον περίβολο της Έκθεσης και χρησιμοποιεί τη λεωφόρο Lake Shore Boulevard ως το backstretch.

Φεστιβάλ της Ινδίας - 14 έως 15 Ιουλίου 2018

Το 46ο Ετήσιο Φεστιβάλ της Ινδίας είναι μια τεράστια, πολύχρωμη γιορτή του ινδικού πολιτισμού, των τεχνών και των τροφίμων.

Το φεστιβάλ αρχίζει με μια παρέλαση κάτω από την οδό Yonge, ξεκινώντας από το Bloor και συνεχίζοντας νότια στο Queens Quay.

TD Salsa στο St. Clair - 7 έως 8 Ιουλίου 2018

Γιορτάστε τις Λατινικές κουλτούρες του Τορόντο σε έναν από τους μεγαλύτερους πολιτιστικούς εορτασμούς στον Καναδά. Αυτό το ελεύθερο οικογενειακό πάρτι διαθέτει ζωντανές παραστάσεις, χορό και τοπικούς προμηθευτές τροφίμων.

Παραλίες Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ - 6 έως 29 Ιουλίου 2018

Αγάπη τζαζ; Τότε θα αγαπήσετε τον Ιούλιο στο Τορόντο. Το Φεστιβάλ Jazz Beaches προσφέρει πλήθος δωρεάν συναυλιών στο πάρκο Woodbine, στους κήπους Kew και στο StreetFest στην Queen Street East.

Το Φεστιβάλ Μπύρας του Τορόντο - 26-29 Ιουλίου 2018

Μπύρα από ζυθοποιούς σε όλο τον κόσμο, μπάντες και φαγητό - τι περισσότερο χρειάζεστε σε μια ηλιόλουστη, καλοκαιρινή μέρα;

Το Φεστιβάλ Μπόρσεσκ του Τορόντο - 26-29 Ιουλίου 2018

Τόσο οι ντόπιοι όσο και οι διεθνείς καλλιτέχνες παρουσιάζουν μια ποικιλία από μουσική, κωμωδία και λίγο δέρμα στο Revival Bar και στο MOD Club Theatre.