Πράγματα που πρέπει να κάνετε για την Ημέρα του Πατέρα

Εκδηλώσεις του Τορόντο που θα παρακολουθήσουν με τον μπαμπά

Στον Καναδά, η Ημέρα του Πατέρα είναι πάντα η τρίτη Κυριακή του Ιουνίου . Αν ψάχνετε για κάποιες ιδέες για το τι να κάνετε με τον μπαμπά, εδώ είναι μερικές ιδέες για πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Τορόντο για την ημέρα του πατέρα.

Παίρνοντας τη διαμετακόμιση την Ημέρα του Πατέρα

Σε ειδικές μέρες, όπως είναι η Ημέρα του Πατέρα, είναι ιδιαίτερα ωραίο να αποφύγετε παρενοχλήσεις στάθμευσης ή κυκλοφορίας. Επειδή η Ημέρα του Πατέρα είναι μια Κυριακή, οι αναβάτες της διαμετακόμισης μπορούν να κάνουν χρήση του Pass TTC, το οποίο επιτρέπει σε πολλές μικρές ομάδες να οδηγούν όλη την ημέρα για μια χαμηλή τιμή.

Αλλά τις Κυριακές η εξυπηρέτηση ξεκινά αργότερα, με την υπηρεσία του μετρό γενικά να ξεκινά στις 9 π.μ. Ελέγξτε λοιπόν τις διαδρομές σας για να βεβαιωθείτε ότι θα λειτουργήσει το χρονοδιάγραμμα για εσάς και στη συνέχεια να εξετάσετε το ενδεχόμενο να πάρετε ένα Pass Day.

Εκδηλώσεις Πατρών στο Τορόντο

Ακολουθούν ορισμένα από τα ετήσια γεγονότα της Ημέρας του Πατέρα που συνήθως πραγματοποιούνται στο Τορόντο:

Ημέρα του Πατέρα Περπάτημα / Εκτέλεση για καρκίνο του προστάτη
Η δόση του Τορόντο για αυτή την εθνική 5χλμ οικογενειακή εκδήλωση πραγματοποιείται στο Ashbridges Bay Park, συγκεντρώνοντας κεφάλαια για τον καρκίνο του προστάτη στον Καναδά.

Επαναστατική επανάταξη του πολέμου στο Black Creek Pioneer Village
Το Black Creek Pioneer Village προσφέρει ένα διασκεδαστικό τρόπο για να περάσετε την Ημέρα του Πατέρα. Αν ο μπαμπάς είναι ένας ιστορικός τρελός, ίσως να έχετε τη δυνατότητα να δείτε τις δύο μέρες της ιστορικής ιστορίας των δραστηριοτήτων αναδημιουργίας που δημιουργούν στρατόπεδα επαναστατικού πολέμου και τη μάχη του Black Creek. Μάρτιο με στρατιώτες, παρακολουθήστε μια ζωντανή μουσική επίδειξη και δοκιμάστε μια μπύρα από την ιστορική ζυθοποιία του Black Creek.

Πού να φάτε την ημέρα του πατέρα

Την Κυριακή, το Casa Loma φιλοξενεί ένα ιδιαίτερο γεύμα για την Παρέλαση με πολλές συνεδριάσεις αργά το πρωί και νωρίς το απόγευμα.

Κάντε κράτηση και πληρώστε για τα καθίσματα του μπουφέ σας εκ των προτέρων.

Όπως κάνουν για την Ημέρα της Μητέρας, ο ιστορικός Old Mill προσφέρει ένα γεύμα ή δείπνο μπουφέ για την Ημέρα του Πατέρα ως τρόπο να γιορτάσουμε τον μπαμπά και να απολαύσουμε ένα γεύμα ως οικογένεια.

Επικεφαλής σε καλοκαιρινό Φεστιβάλ

Το καλοκαίρι είναι γεμάτο φεστιβάλ στο Τορόντο και ο Ιούνιος δεν αποτελεί εξαίρεση. Αρκετές φεστιβάλ τείνουν να έχουν γεγονότα την ίδια Κυριακή ή την ίδια μέρα με την Ημέρα του Πατέρα, οπότε αν ο μπαμπάς σας σε μουσική, τέχνη, αυτοκίνητα ή τατουάζ μπορεί να υπάρξει ένα γεγονός μόνο γι 'αυτόν.

Ιπποδρομίες και Μπέιζμπολ

Τις καλοκαιρινές Κυριακές, το Woodbine Racetrack προσφέρει ζωντανές καθαρόαιμους αγώνες και, όπως πάντα, δωρεάν είσοδο. Και φυσικά, τον Ιούνιο η σεζόν του Major League Baseball είναι σε πλήρη εξέλιξη. Ελέγξτε το πρόγραμμα Jays home-game στην επίσημη ιστοσελίδα του Toronto Blue Jays.

Πάρτε μια κρουαζιέρα ημέρας πατέρα

Θα ήθελε ο μπαμπάς σας να περάσει την ιδιαίτερη μέρα του στο νερό; Υπάρχουν συνήθως επιλογές τόσο για τις κρουαζιέρες μεσημεριανού γεύματος του πατέρα όσο και για τις κρουαζιέρες για δείπνο της ημέρας του πατέρα γύρω από το λιμάνι του Τορόντο. Δείτε τις Jubilee Queen Cruises και τις κρουαζιέρες Mariposa.