Φυσαλίδες και Brunch στο Cosmopolitan Las Vegas

Το Cosmopolitan κάνει το brunch το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας

Το ξύπνημα σε ένα Σαββατοκύριακο στο Λας Βέγκας είναι συνήθως οδυνηρό. Η αλήθεια είναι ότι πιθανότατα πήγε να κοιμηθεί ακριβώς όπως ο ήλιος κατέβηκε και από τη στιγμή που ξυπνάς πρέπει να ισορροπήσετε την ιδέα της επανέναρξης του πάρτι ή να πάρει κάποια τροφή στο σύστημά σας. Μην ανησυχείτε, EC Gladstone, συν-συγγραφέας μου σε εστιατόρια στο Λας Βέγκας : Το Best for Less βρήκε έναν καλό τρόπο να ξεκινήσετε την ημέρα σας στο Λας Βέγκας στο Bubbles and Brunch στο ξενοδοχείο Cosmopolitan.

Ανεξάρτητα από το είδος του φαγητού που είστε, σχεδόν όλοι βρίσκουν κάτι για να αγαπούν το brunch. Είναι ένα από αυτά τα γεύματα που αψηφά τον ορισμό - θα μπορούσε να είναι πρωινό, θα μπορούσε να είναι μεσημεριανό ή ακόμα και νότιο φαγητό δείπνο, θα μπορούσε να είναι το πρωί ή το απόγευμα (αν είστε τυχεροί, απλώνεται από το ένα στο άλλο). Και αν το κάνετε με τον τρόπο που μου αρέσει, συνήθως περιλαμβάνει κάποιο αλκοόλ.

Πριν από λίγο καιρό, το brunch του Σαββατοκύριακου στο Λας Βέγκας έμεινε ως επί το πλείστον στο μπουφέ, όπου οι άνθρωποι θα μπορούσαν να αποφασίσουν ποια τρόφιμα ήθελαν να έχουν και να μείνουν όσο τους άρεσε, με ελάχιστη αλλαγή από την κανονική υπηρεσία εκτός από την προαιρετική υπηρεσία σαμπάνιας (οι περισσότεροι μπουφέδες σερβίρουν κοκτέιλ με αίτηση ούτως ή άλλως).

Στη συνέχεια, ο "Kerry Simon Rock Roll Chef" αποφάσισε να ανακατέψει τα πράγματα στο εστιατόριο του Simon στο Palms Place , προσφέροντας ένα ριζοσπαστικό, υγιεινό και ηρεμιστικό brunch, που εστιάζει στους ανθρώπους του κόμματος που ξυπνούσαν αργά και ήθελαν να αισθάνονται άνετα έρχονται στο τραπέζι στις πιτζάμες τους.

Πραγματικά. Έτρεξε σαν πυρκαγιά, ακόμη και με τοπικές προσωπικότητες όπως η Holly Madison και ο Robin Leach και ξαφνικά όλοι ήθελαν ένα κομμάτι της δράσης.

Τώρα, σχεδόν κάθε Las Vegas Casino Resort έχει τουλάχιστον ένα βραδινό γεύμα το Σάββατο και την Κυριακή. Αλλά ένα νέο brunch ειδικότερα βρίσκεται πραγματικά πάνω από το υπόλοιπο, όχι μόνο για το καλό φαγητό, αλλά και για μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα, αλλά και μια εκπληκτική αξία.

Bubbles και Brunch στο ξενοδοχείο Cosmopolitan Las Vegas

Ονομάζεται απλά το Bubbles & Brunch και μόνο στο Overlook Grill που βρίσκεται πάνω από το κατάστρωμα πισίνας Boulevard στην οροφή του Cosmopolitan του Λας Βέγκας. Έχετε διαβάσει πιθανώς για το Cosmopolitan αλλού στο Go Vegas: είναι το θέρετρο χαρτοπαικτικών λεσχών, τόσο οι εξελιγμένες μεγάλες πόλεις και οι νέοι τύποι κόμικων τείνουν να αγαπούν περισσότερο στη Γάζα. Διάφορα άλλα μέρη στο προσφερόμενο brunch της Cosmo, όπως το Comme Ça ("come sah") και το Wicked Spoon, αλλά δεν μπορούν να συγκριθούν με το μοναδικό Bubbles & Brunch.

Σχεδιασμένο από τον Cosmopolitan Executive Chef Gerald Chin, αυτό το brunch είναι λίγο διαφορετικό. Πληρώνετε μία τιμή και είναι τεχνικά "το μόνο που μπορείτε να φάτε", αλλά δεν είναι μπουφές, ούτε παραγγείλετε ένα μενού. Αντ 'αυτού, ενώ ένα μπικίνι ξανθιά περιστρέφει σέξι κομμάτια χορού στην ανοιχτή καφετέρια, οι διακομιστές σας φέρνουν μια σειρά από δέκα επιλογές γύρω από τον κόσμο, σχεδόν απαλά στυλ και τρώτε ό, τι θέλετε. Οι προσφορές κυμαίνονται από το παρακμιακό έως το υγιές, γλυκό, αλμυρό και πικάντικο, και αν θέλετε περισσότερα από οτιδήποτε, απλά τους ενημερώστε.

Εδώ είναι που σας φέρνουν στο Bubbles και το brunch στο Cosmopolitan Las Vegas

Όλα αυτά για $ 40 ανά άτομο; Ναι. Μια τέτοια συμφωνία σχεδόν αισθάνεστε ένοχος που δεν παραγγείλατε ένα μπουκάλι Moet Ice Imperial για να το συνοδεύσετε. Αν το κάνετε, αυτό έχει βρεθεί στο τραπέζι και εξυπηρετείται ως ένα είδος στιγμιαίας λευκής σαγγρίας με φρέσκα βατόμουρα, σμέουρα και φράουλες. Φως, τραγανή και αναζωογονητική!

Πάρτε το χρόνο σας - κανείς δεν σας βιάζει. Τα φούσκα και το φρέσκο ​​πρωινό σερβίρονται από το μεσημέρι μέχρι τις 18:00 στο Overlook Grill στο Cosmopolitan του Λας Βέγκας . Διαβάζετε αυτό το δικαίωμα. Γεια σου, αυτό είναι το Vegas σωστά; Χωρίς κανόνες!

EC Gladstone συνέβαλε σε αυτό το κομμάτι και μπορεί να βρεθεί να τρώει και να πιει το δρόμο του γύρω από το Λας Βέγκας.