Μπορεί μια ομάδα από παιδιά να φτάσουν σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Λας Βέγκας

Οι συμβουλές για να σας πάρει μέσω της γραμμής

Γι 'αυτό μου ζητείται όλη αυτή την ερώτηση:

"Μπορεί μια ομάδα ανθρώπων να μπει σε ένα κλαμπ στο Λας Βέγκας χωρίς να αγοράσει ένα τραπέζι;"

Αυτή είναι η γη των ελεύθερων, η γη των ίσων ευκαιριών, η γη όπου δημιουργούνται όλοι οι άνθρωποι ... Όχι, δεν είναι, είναι το Λας Βέγκας και η αλήθεια είναι ότι όλοι μας απολαμβάνουμε ότι μερικοί από τους κανόνες είναι κάπως θολμένοι στο Λας Ταινία Vegas. Επομένως, δεν πρέπει να εκπλήσσετε ότι δεν θα μπορούσατε να αφήσετε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Λας Βέγκας γιατί δεν φοράτε μια μικρή φούστα ή μια σφιχτή μπλούζα.

Έστειλα μια ομάδα ατόμων σε ένα δημοφιλές νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του Λας Βέγκας, το TAO στο βενετσιάνικο Λας Βέγκας , είχαν μια κράτηση και έφθασαν σχετικά νωρίς (11 μ.μ., πριν από τις συνηθισμένες 11:30)

Η απλή απάντηση από τον τύπο στην πόρτα, "Αδύνατο"

Τι συνέβη λοιπόν; 8 παιδιά που είναι πρόθυμοι να δαπανήσουν πάρα πολλά χρήματα για ποτά απλώς δεν μπορούσαν να μπουν μέσα επειδή ήταν μαζί;

Λοιπόν, πώς θα φτάσετε σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Λας Βέγκας Έστειλα την ερώτηση στον Marklen Kennedy, τον (ΠΡΩΗΝ) διευθυντή της TAO Beach στο βενετσιάνικο και το Palazzo Resort . Τον συνάντησα στην πόρτα του ΤΑΟ και έχει μια ισχυρή αίσθηση του τι χρειάζεται για να γίνει σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του Λας Βέγκας.

Η απάντηση του Marklen Kennedy για το πώς μια ομάδα ατόμων μπορεί να μπει σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Λας Βέγκας:

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες σε αυτή τη γωνία.

Ένα πράγμα που πρέπει να ξέρετε είναι ότι πρέπει να γνωρίζετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε με σύνεση.

10 παιδιά μπορούν να μπουν σε ένα κλαμπ με μια κράτηση τραπέζι φυσικά.

Αν όχι και η γωνία είναι "αν όχι" τότε:

Μπορεί λοιπόν μια ομάδα ατόμων να μπει σε ένα κλαμπ του Λας Βέγκας; Δεν είμαι ακόμα απολύτως βέβαιος ότι είναι δυνατό, κυρίως επειδή έχω δει τις γραμμές σε ένα βράδυ του Σαββάτου και δεν έχω καμία πραγματική απόδειξη. Θα στείλω και πάλι στους βοηθούς της έρευνας και θα δούμε.

Το αστείο είναι ότι θα με αφήσουν μέσα και δεν θα επιτρέψω καν σε μερικά από τα κόμματα που έχω.

Τα νυχτερινά κέντρα του Λας Βέγκας είναι όλα διαφορετικά, γι 'αυτό βρείτε ένα που λειτουργεί για σας και στη συνέχεια κάντε την κλήση για να πάρει την μπάλα τροχαίο. Το Hakkasan στο MGM Grand, το XS στο Wynn Las Vegas και το Marquee στο Cosmopolitan είναι πολύ δημοφιλές και φαίνεται ότι έχουν πολλούς Hosts VIP που θέλουν να σας βοηθήσουν να εισέλθετε για μια νύχτα ακολασίας.