Το δικαστήριο τροφίμων στο Grand Canal Shoppes στο βενετσιάνικο Λας Βέγκας

Δικαστήριο τροφίμων στο Grand Canal Shoppes

Εάν χρειάζεστε φθηνά φαγητά σε θέρετρα της Βενετίας και του Palazzo, υπάρχουν περισσότερες από αρκετές επιλογές αν επιλέξετε τη διαδρομή δικαστηρίου τροφίμων. Πρώτον, υπάρχουν δύο γήπεδα τροφίμων στα ακίνητα και βρίσκονται και τα δύο κοντά στο Grand Canal Shoppes. Μπορείτε να βρείτε κάποια φθηνά τρόφιμα μέσα από τα πραγματικά καταστήματα με σημεία όπως το I Love Burgers και το Grimaldi σερβίρει ένα sit-down γεύμα παράλληλα με τις ακριβές επιλογές αγορών παραθύρων.

Τα γήπεδα φαγητού κρατούν λίγους θησαυρούς, καθώς μπορείτε να φτιάξετε φτερούγες κοτόπουλου στο Anchor Bar ή ένα ρολό αστακών στο Lobster ME. Παρόλο που η ιδιοκτησία αυτή φιλοξενεί μερικά εξαιρετικά εστιατόρια με τεράστιες ετικέτες τιμών (Carnevino, Bouchon, CUT), είναι ασφαλές να πούμε ότι αν ψάχνετε για να κρατήσετε το κόστος των τροφίμων σας κάτω, μπορείτε να κάνετε μια αξιοπρεπή δουλειά του κολλώντας με το γρήγορο επιλογή τροφίμων.


Που είναι?
Βενετσιάνικο θέρετρο και καζίνο Λας Βέγκας
Ώρες Λειτουργίας: Πρωινό Γεύμα, Δείπνο

Γιατί είναι φτηνό;

Γιατί θα πάτε εκεί;
Οι επιλογές φαγητού είναι άφθονες στο Palazzo και στο βενετσιάνικο αλλά οικονομικό φαγητό είναι λίγο πιο δύσκολο να έρθουν.

Τα γήπεδα φαγητού είναι εκεί που μπορείτε να σκουπίζετε για να γευτείτε αλλού.

Τι προσφέρουν;

Φτηνές πόροι του Λας Βέγκας

Σχεδιάζω ένα ταξίδι? Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε μια συμφωνία είναι με τον σωστό Οδηγό για το Λας Βέγκας. Αποκτήστε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, τα εισιτήρια, τις κρατήσεις και τους καλύτερους τρόπους για να συγκρίνετε τι θα κοστίσει στο Λας Βέγκας.

Πού πρέπει να πάτε στο Λας Βέγκας;

Χρειάζεστε ενημερώσεις του Las Vegas; Παρακολουθήστε με στο Twitter @ZekeQuezada