Οι προσφορές του MGM Resorts στο Λας Βέγκας για τους ντόπιους

Οι ντόπιοι του Λας Βέγκας είναι επιλέξιμοι για εκπτώσεις δωματίων και υπηρεσιών MGM Resorts

Το MGM Resorts, το οποίο περιλαμβάνει το MGM Grand, έχει δημιουργήσει μια σουίτα ιστοσελίδων που αναγράφουν τις εκπτώσεις στους ντόπιους του Λας Βέγκας.

Όλα τα ακίνητα MGM θέρετρα στο Λας Βέγκας βρίσκονται στη Λωρίδα και όλα προσφέρουν εκπτώσεις στους ντόπιους. Αυτές περιλαμβάνουν δημοσιευμένες προσφορές για δωμάτια ξενοδοχείων, εκπτώσεις για ψυχαγωγία, τραπεζαρία και υπηρεσίες σπα ή σαλόνι και άλλες ειδικές προσφορές μόνο για τους ντόπιους. Έχετε ένα έγκυρο αναγνωριστικό της Nevada έτοιμο να αποδείξει την τοπική σας κατάσταση.

Εκτός από τις δημοσιευμένες προσφορές, τα περισσότερα ξενοδοχεία προσφέρουν πίστες θέρετρων και 15-20% έκπτωση δημοσιευμένων τιμών σε ντόπιους με ID της Νεβάδα. Οι περισσότεροι έχουν επίσης ειδικές προσφορές για τους κατοίκους της Νεβάδα.

MGM Grand

Το MGM Grand προσφέρει εκπτώσεις στα δωμάτια και την ψυχαγωγία, Happy Hour μικρές πλάκες και Compliments του σεφ τραπεζαρία? εκπτώσεις στις θεραπείες σπα και στο Christophe Salon. ασχολείται με γαμήλια πακέτα. και εκπτώσεις στο TopGolf, στο συγκρότημα της πισίνας και στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Hakkasan.

LUXOR LAS VEGAS

Το Luxor Las Vegas προσφέρει έκπτωση 20% στην αίθουσα αν γίνει κράτηση μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2020, καθώς και 20% έκπτωση σε οποιαδήποτε θεραπεία στο Nurture Spa και Salon του Luxor.

ΑΡΙΑ RESORT & CASINO

Η Aria προσφέρει μια σειρά συγκεκριμένων εκπτώσεων στους ντόπιους, συμπεριλαμβανομένου του 50 τοις εκατό από τις Κυριακές του Κρασιού, το 25 τοις εκατό από όλες τις υπηρεσίες σπα και σαλόνι και ένα προεξοφλημένο γευστικό δείπνο $ 30 στο The Buffet.

MANDALAY BAY

Το Mandalay Bay του World-class Spa Mandalay προσκαλεί τους επισκέπτες με τοπική ταυτότητα για να απολαύσουν τις καλύτερες θεραπείες spa με έκπτωση 25%.

EXCALIBUR

Πάρτε 20% έκπτωση σε κάθε 50-λεπτό ή περισσότερο θεραπεία σπα με έγκυρο ID Νεβάδα στο Excalibur Spa.

ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ

Το Monte Carlo προσφέρει 20% υπηρεσίες σπα για τους επισκέπτες με έγκυρο πιστοποιητικό της Νεβάδα.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Η Νέα Υόρκη-Νέα Υόρκη προσφέρει έκπτωση 25% σε όλες τις υπηρεσίες σπα και σαλόνι για τους ντόπιους του Λας Βέγκας.

DELANO LAS VEGAS

Το κομψό Spa Bathhouse του Delano προσφέρει έκπτωση 25% στις θεραπείες και τις υπηρεσίες στους επισκέπτες με τοπική ταυτότητα. Αυτό περιλαμβάνει ατμόλουτρα, σάουνες, μασάζ, περιποιήσεις και περιποιήσεις προσώπου.