2017 Vegas Uncork'd από το Bon Appetit Τροφίμων και Κρασιού στο φεστιβάλ Las Vegas Strip

Το Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού που γιορτάζει το Λας Βέγκας

Η άνοιξη έχει ξεσπάσει και ο καιρός έχει αλλάξει, οπότε πρέπει να είναι χρόνος για το Vegas Uncork'd από το Bon Appetit. Αυτό το φεστιβάλ φαγητού και κρασιού είναι ένα από τα αγαπημένα των λάτρεις των τροφίμων που θέλουν μια τεράστια γεύση από πολλά εστιατόρια του Λας Βέγκας. Όπως πάντα, μια συλλογή από θέρετρα που συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις και τα foodies έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στους γαστρονομικούς θησαυρούς από τους σεφ στο Caesars Palace, το Cromwell, το Cosmopolitan του Λας Βέγκας, το MGM Resorts International, το Palazzo και το Βενετικό Λας Βέγκας .

Το 2017 σηματοδοτεί την 11η επέτειο της εκδήλωσης.

Το Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού που φέρνει όλο το Las Vegas έξω συμβαίνει στις 27 - 30 Απριλίου 2017.

Τα εισιτήρια πωλούνται τώρα για πολυετείς αγαπημένες, όπως η Μεγάλη Γευσιγνωσία στο Caesars Palace και η Μικρή Ιταλία από το City To Strip: το Ιταλικό Brunch του Rao με την οικογένεια του Rao στο Caesars Palace, καθώς και νέες εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένου του Picnic in The Park, του MGM Resorts ' νέα γεύμα και χώρος ψυχαγωγίας στην ύπαιθρο, γεύμα σαν Ισπανός με τον José Andrés στο The Cosmopolitan, Brunch με το Bobby Flay στο Caesars Palace, Sweet Escape: ένα βράδυ του φιλαράκου, Beignets, Bon Bons & Booze στο The Palazzo και δοκιμασία τριών κουζινών στο SUGARCANE raw bar grill με τον Chef Timon Balloo στο Βενετσιάνικο.

Χαρακτηριστικά του 2017 Vegas Uncork'd από Bon Appetit:

Η Grand Tasting στο Vegas Uncork'd από το Bon Appetit - Οι σεφ από το Caesars Palace, το Cromwell, το Cosmopolitan του Λας Βέγκας, το MGM Resorts International, το Palazzo και το Ενετικό Λας Βέγκας θα συναντηθούν στο συγκρότημα Gardens of the Gods Pool στο Caesars Παλάτι για μια νύχτα ατελείωτου φαγητού.

Αυτή είναι η 11η επέτειος του Vegas Uncork'd από το Bon Appétit, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα περιμένετε μεγάλες επιλογές από περισσότερους από 50 βραβευμένους σεφ και πάνω από 100 κρασιά και οινοπνευματώδη πιάτα επιμελημένα από το Southern Wine & Spirits.

Μεσημεριανό με Ισπανό με τον José Andrés στο Jaleo , την Παρασκευή 28 Απριλίου: Ζήστε την εμπειρία της Ισπανίας με τον διεθνούς φήμης πρωτοπόρο και καινοτόμο γαστρονομία Chef José Andrés.

Γυρίστε τον José καθώς προετοιμάζει παέλια αστακών πάνω από το διάσημο live pit pit. Τα εστιατόρια του στο Λας Βέγκας περιλαμβάνουν το Bazaar Meat στο SLS Las Vegas, το Jaleo και την China Poblano στο Cosmopoitan.

Το γουρούνι στο σπιτικό του Hen: Yardbird παρουσιάζει ένα μπουκάλι του ποταμού, την Παρασκευή 28 Απριλίου: Από το τηγανητό πράσινο ντομάτα BLT με καβουρντισμένο χοιρινό κρέας στο ντόπιο μπέϊκον, το αποκλειστικό ποτό του Belly Brunch του Yardbird θα είναι γουρουνάκι ουρανός για τους λάτρεις όλων των πραγμάτων μπέικον και χοιρινό κοιλιά. Ενώ βρίσκεστε στο Yardbird Southern Table and Bar θα πρέπει να εξετάσετε κάποια τηγανητά κοτόπουλο και βάφλες και ποτά που εγχύονται με καρπούζι και ... πρέπει να συνεχίσω;

Ένα ταξίδι Mixion Shakes Movers & Shakers με τη Μαρίνα Μέρκερ, το Σάββατο 29 Απριλίου: Οι επισκέπτες θα ταξιδέψουν στα εικονικά μπαρ και τα σαλόνια του The Cosmopolitan για να βιώσουν τέσσερα μοναδικά κοκτέιλ με καθοδηγητή από το The Mixed Chef της Cosmopolitan, Mariena Mercer. Θα δείτε το σούπερ κλαμπ Rose. Κουνέλι. Ξαπλώστε, δείγμα κοκτέιλ στο Vesper Bar , δοκιμάστε ένα σαλόνι Las Vegas στο CliQue Bar & Lounge τελειώστε το ταξίδι στο The Chandelier .

Σειρά Master: Τελευταία εμπειρία Τεμπάν του Nobu Matsuhisa (Caesars Palace), Σάββατο 29 Απριλίου: Το τέλειο γεγονός για τους οπαδούς του μαγειρικού κυρίου και γνώστη, Chef Nobu Matsuhisa !

Κατά τη διάρκεια δύο καθισμάτων, θα παρουσιάσει τις ικανότητές του στις παραδοσιακές σχάρες Teppanyaki μέσα στο Caesars Palace εστιατόριο του, δίνοντας στους επισκέπτες μια ζωντανή θέα του φαγητού τους που προετοιμάστηκε μπροστά στα μάτια τους από τον σεφ διασημότητα.

Master Series: Δείπνο σεφ του Γκόρντον Ράμσαϊ (Caesars Palace), Σάββατο 29 Απριλίου: Ανασηκώστε τη ζέστη κατά τη διάρκεια του Vegas Uncork'd με ένα αξέχαστο δείπνο με τον πολυβραβευμένο σεφ Michelin, τον βραβευμένο σεφ Gordon Ramsay και τους αστέρες από τη σειρά του . Οι επισκέπτες θα βιώσουν μια σειρά από πιάτα της υπογραφής Ramsay ενώ θα αλληλεπιδράσουν με τον σεφ.

MEET & GREET: Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να χαιρετήσουν τον σεφ Gordon Ramsay κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με αστερά αυγά και ειδικά κοκτέιλ. Οι επισκέπτες θα κερδίσουν έπειτα προτιμώμενα καθίσματα στην μεγαλύτερη τραπεζαρία για δείπνο.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων Vegas Uncork'd του 2017