Πώς να ταξιδέψετε από Φρανκφούρτη στο Παρίσι

Πτήσεις, τρένα και επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτων

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από τη Φρανκφούρτη στο Παρίσι, αλλά έχετε πρόβλημα να αποφασίσετε αν θα ήταν πιο λογικό να ταξιδέψετε αεροπορικώς, με τρένο ή με αυτοκίνητο; Η Φρανκφούρτη απέχει λιγότερο από 300 μίλια από το Παρίσι, γεγονός που καθιστά τη μεταφορά του τρένου ή την οδήγηση εφικτών επιλογών. Η πτήση είναι σίγουρα η πιο πρακτική επιλογή εάν πρέπει να φτάσετε στο Παρίσι το συντομότερο δυνατόν, αλλά εάν έχετε λίγο περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε, να πάρετε το τρένο ή να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο μπορεί να είναι ένας ενδιαφέρονς και γραφικός εναλλακτικός τρόπος να φτάσετε στο Παρίσι.

Πτήσεις

Οι διεθνείς αερομεταφορείς, όπως η Air France και η Lufthansa, καθώς και οι περιφερειακές εταιρείες χαμηλού κόστους, όπως η Air Berlin, προσφέρουν καθημερινές απευθείας πτήσεις από τη Φρανκφούρτη προς το Παρίσι, φθάνουν στο αεροδρόμιο Roissy-Charles de Gaulle ή στο αεροδρόμιο Orly.

Ταξίδι με τρένο

Μπορείτε να φτάσετε από τη Φρανκφούρτη στο Παρίσι με τρένο σε μόλις τέσσερις ώρες με απευθείας τρένα που εξυπηρετούν το σταθμό Gare de l'Est στο Παρίσι. Τα μη απευθείας δρομολόγια συνδέουν την Κολωνία, το Μανχάιμ, τις Βρυξέλλες ή άλλες πόλεις με τα τρένα υψηλής ταχύτητας TGV ή Thalys, με συνολικό χρόνο ταξιδιού που διαρκεί περίπου 4,5 με 6 ώρες.

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Σε ομαλές συνθήκες κυκλοφορίας, μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο από πέντε ώρες ή περισσότερο για να φτάσετε στο Παρίσι από το Μόναχο με το αυτοκίνητο. Αναμείνετε να πληρώσετε κάπως βαριά τέλη διοδίων σε πολλά σημεία σε όλο το ταξίδι.

Ταξιδεύοντας στο Παρίσι Από αλλού στην Ευρώπη; Δείτε αυτές τις δυνατότητες: