Πώς θα πάω στο Παρίσι από τον Charles de Gaulle ή το αεροδρόμιο Orly;

Επιλογές εδάφους μεταφοράς

Το Παρίσι διαθέτει ένα εξαιρετικό σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών , το οποίο περιλαμβάνει την περιαγωγή επιβατών αποτελεσματικά και σχετικά ανέξοδα από τα κύρια αεροδρόμια έως το κέντρο της πόλης. Καλά οπλισμένοι με πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση από το τερματικό σας προς τη μεταφορά εδάφους , δεν πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα να φτάσετε από το αεροδρόμιο στην πόλη.

Να φτάσετε στην πόλη από το αεροδρόμιο του Roissy-Charles de Gaulle:

Μπορείτε να φτάσετε στο Παρίσι από το κεντρικό διεθνές αεροδρόμιο, Roissy / Charles de Gaulle, με προαστιακό τρένο ( RER ), λεωφορείο, λεωφορείο ή ταξί.

Μέσω αμαξοστοιχίας (RER):

Η γραμμή RER (προαστιακό τρένο) αναχωρεί κάθε 15 λεπτά από τους τερματικούς σταθμούς 1 & 2 και φθάνει στο κέντρο του Παρισιού μέσα σε 30 λεπτά. Τα τρένα τρέχουν από τις 5 π.μ.-12: 15 π.μ. Στα 8.40 ευρώ, αυτή είναι η φθηνότερη επιλογή, αλλά είναι λιγότερο πρακτική αν έχετε πολλές αποσκευές.

Ο σταθμός RER B σταματά στους ακόλουθους σταθμούς στο Παρίσι:

Λεωφορεία, πούλμαν και λεωφορεία:

Το Roissybus είναι μια γρήγορη υπηρεσία λεωφορείων που αναχωρεί κάθε 15 λεπτά, από τις 6:00 π.μ. έως τις 11:00, από τους τερματικούς σταθμούς του αεροδρομίου Charles de Gaulle 1,2 και 3 και φτάνει μια ώρα αργότερα κοντά στο σταθμό του μετρό Opera στο 9ο διαμέρισμα .

Ένα εισιτήριο μονής κατεύθυνσης κοστίζει 8,90 Ευρώ . Ακολουθήστε τις πινακίδες για "Roissybus" και αγοράστε ένα εισιτήριο από έναν πωλητή RATP κοντά στην πύλη πριν επιβιβαστείτε. Το λεωφορείο είναι εξοπλισμένο με χώρο για αποσκευές.

Η Air France εκμεταλλεύεται δύο λεωφορεία ("Cars Air France") που φεύγουν από τον τερματικό σταθμό Charles de Gaulle κάθε 15 λεπτά και εξυπηρετούν 5 στάσεις στο Παρίσι. Ακολουθήστε τις πινακίδες προς "Cars Air France" στο τερματικό σταθμό 2 ή κάντε δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με τον τερματικό σταθμό 2.

Από το αεροδρόμιο Orly:

Έχετε αρκετές επιλογές για μεταφορά στο Παρίσι από το αεροδρόμιο Orly:

Λεωφορεία και ταξί:

Πρέπει να κάνετε κράτηση εισιτηρίων τρένων ή πτήσεων προς και από το Παρίσι; Ξεκινήστε την αναζήτησή σας εδώ: