Οδηγός σπουδαστών στο ταξίδι του Μεξικού - Οδηγός για αρχάριους στο ταξίδι στο Μεξικό

Πριν πάτε στο Μεξικό:

Χρειάζομαι ένα διαβατήριο για το ταξίδι στο Μεξικό; Χρειάζομαι βίζα στο Μεξικό και τι είναι μια τουριστική κάρτα; Τι πρέπει να οδηγώ στο Μεξικό; Πόσα χρήματα θα πρέπει να πληρώσω για το ταξίδι στο Μεξικό; Χρειάζομαι πλάνα προτού ταξιδέψω στο Μεξικό; Πάρτε τις απαντήσεις αυτές πρώτα με μια Συχνές Ερωτήσεις Σχεδιασμού ταξιδιών στο Μεξικό ή συνεχίστε να κάνετε κύλιση για τον υπόλοιπο οδηγό για αρχάριους στο ταξίδι στο Μεξικό.

Μετάβαση στο Μεξικό:

Πιστέψτε: μπορείτε να βρείτε την καλύτερη αεροπορική συμφωνία του Μεξικού από τοπικό πρακτορείο ταξιδίων με πρόσβαση σε charters που δεν διαφημίζονται. Δοκιμάστε αυτά για φτηνό αέρα του Μεξικού:

Οι μαθητές μπορούν να βρουν ειδικά αεροπορικά εισιτήρια - να ελέγξουν τα αεροπορικά εισιτήρια των φοιτητών εναντίον ενός συνόλου. Λάβετε υπόψη ότι ο αέρας προς το Μεξικό μπορεί να είναι φθηνότερο με ένα πακέτο αέρα / ξενοδοχείου.

Περισσότερα Μεξικό ταξιδιωτικές επιλογές:

Διαμονή στο Μεξικό:

Ξενώνες δεν είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να πάτε για τον προϋπολογισμό Μεξικό καταλύματα - funky λίγο ξενοδοχεία μπορεί να είναι γοητευτικό και φθηνό. Ζητήστε να δείτε ένα δωμάτιο πριν πληρώσετε.

Αναμείνετε να πληρώσετε λιγότερο από $ 20 για ένα ξενοδοχείο - λιγότερο από $ 10 είναι εντελώς δυνατή. Μπορείτε να πάρετε καμπάνες στην παραλία για λίγα δολάρια - μια παγόραμη στέγη και μια αιώρα. Κάμπινγκ δωρεάν ή $ 3.

Γνωρίζοντας το Μεξικό:

Μάθετε για τις φτηνές πτήσεις σε Μεξικό .

Τα ταξί είναι άφθονα. Πληρώστε περίπου ένα πέσο ανά μίλι - διαπραγματευτείτε πριν μπείτε.

Πάρτε το τοπικό λεωφορείο (συχνά αποκαλούμενο "λεωφορεία κοτόπουλου") - γεμάτο, φθηνό και ασφαλές αρκετά.

Οδήγηση στο Μεξικό

Οδήγηση στο Μεξικό είναι ένα γρήγορο - στην πραγματικότητα, είναι ευκολότερο από την οδήγηση στις ΗΠΑ υπό την προϋπόθεση ότι δίνετε προσοχή.

Φωτογραφίες :

Μεξικό χρήματα και προϋπολογισμός:

Το Μεξικό χρησιμοποιεί το πέσο ως νόμισμα. η συναλλαγματική ισοτιμία συνήθως κυμαίνεται μεταξύ δέκα και ένα.

Μην υποθέσετε ότι το Μεξικό θα είναι ένας έξοχος προορισμός προϋπολογισμού - μπορεί να είναι? Μεξικό θέρετρα όπως το Κανκούν είναι τόσο δαπανηρή όσο οποιου δήποτε, όμως. Μπορείτε να περάσετε από $ 25-30 / ημέρα εάν είστε περιπετειώδης.

Υγεία, ασφάλεια και έγκλημα στο Μεξικό:

Το φαγητό είναι απολύτως ασφαλές. Η υγειονομική περίθαλψη είναι εξαιρετικά φθηνή και προχωρημένη - αισθάνεται ασφαλής να πηγαίνει στο ER ή κλινική (το έχω κάνει). Μεταφέρετε το εντομοαπωθητικό, αν και η ελονοσία δεν είναι συνηθισμένη.

Το Μεξικό είναι γενικά ασφαλέστερο από ορισμένες πόλεις των ΗΠΑ.

Πού να πάτε στο Μεξικό:

Οι μεξικάνικες παραλίες είναι φανταστικές, αλλά υπάρχουν περισσότερα για το Μεξικό απ 'ό, τι ο ήλιος έριξε άμμο και το τζιν καθαρό νερό - τα βουνά του Μεξικού προσφέρουν ένα διαφορετικό κόσμο στους επισκέπτες του Μεξικού: αρχιτεκτονική wowser, master craftwork και fab food.

Κάντε και τα δύο με αυτές τις διαδρομές:

Η πλευρά του Μεξικού του Μεξικού είναι για λόφους και σερφ. ο Κόλπος προσφέρει Veracruz θαλασσινά και αποικιακή Merida. Δοκιμάστε Tulum στην Καραϊβική.

Διαδίκτυο και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο Μεξικό:

Τα καφέ Internet ξεφυτρώνουν παντού στο Μεξικό - για παράδειγμα, έβλεπα αρκετά σε μια απομακρυσμένη και αγροτική Taxco. Εάν φέρετε το δικό σας φορητό υπολογιστή, μπορείτε να βρείτε δωρεάν wifi - το βρήκα μέσα στην πρώτη μου ώρα από την τελευταία επίσκεψή μου στο Μεξικό.

Νιώστε εντάξει για τη μεταφορά του φορητού υπολογιστή σας - βεβαιωθείτε ότι το έχετε φυσικά.

Μάθετε σχετικά με τις τηλεφωνικές κλήσεις στο Μεξικό παρακάτω.

Μεξικό φωτογραφίες:

Είτε η όρεξή σας για το Μεξικό ταξιδεύετε με μερικές γκαλερί φωτογραφιών στο Μεξικό.

Τελικές συμβουλές ταξιδιού του Μεξικού για αρχάριους:

Περισσότερες συμβουλές σχετικά με την παραμονή στο Μεξικό

Γρήγορες συμβουλές για την κοινωνική ζωή στο Μεξικό

Clubs and booze

Πρέπει να δοκιμάσετε μαργαρίτες, αλλά είναι δαπανηρή. Ξεκινήστε με έναν προϋπολογισμό: τεκίλα και ασβέστη. Μην πίνετε; Πείτε: "Δεν bebo."

Σχετικά με τα φάρμακα στο Μεξικό

Συμβουλές γρήγορης μέτρησης

Το Μεξικό χρησιμοποιεί το μετρικό σύστημα.

Mail και τηλεφωνικές κλήσεις στο Μεξικό

Η αλληλογραφία είναι αργή - αν θα είστε εκεί μερικές εβδομάδες, μπορείτε να δημιουργήσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σαλιγκαριού.

Μπορείτε να αγοράσετε τηλεφωνικές κάρτες καλές για κλήσεις στο Μεξικό για περίπου $ 3-5-10 σε καταστήματα και αεροδρόμια στο Μεξικό.

"Σίγουρα, το ταξίδι είναι κάτι περισσότερο από το να βλέπεις αξιοθέατα, είναι μια αλλαγή που συνεχίζεται, βαθιά και μόνιμη, στις ιδέες της ζωής".
--Μιριάμ Beard