Οι 6 καλύτεροι ιστοχώροι αεροπορικών εισιτηρίων για ταξιδιώτες για εκπτώσεις ταξιδιού

Συμβουλές και τεχνάσματα για την εξοικονόμηση χρημάτων στο ταξίδι

Η εύρεση φθηνού αεροπορικού φοιτητή είναι πολύπλοκη.

Οι εκπτώσεις φοιτητικών αεροπορικών εισιτηρίων συχνά φαίνονται διαφορετικές, αλλά οι περισσότεροι ιστότοποι που ισχυρίζονται ότι προσφέρουν αεροπορικά εισιτήρια για φοιτητές προσφέρουν πραγματικά το ίδιο πράγμα: μια μηχανή αναζήτησης ναύλων που εκτελείται από την ίδια εταιρεία. Πληκτρολογήστε τις πόλεις αναχώρησης και προορισμού και η μηχανή αναζήτησης θα επιστρέψει μια σειρά επιλογών διαδρομής και τιμών - συχνά ακριβώς το ίδιο με κάθε άλλο ιστότοπο.

Αυτά δεν είναι τα είδη των τοποθεσιών που προτείνω σε αυτό το άρθρο.

Παρακάτω είναι μια λίστα με ιστότοπους που εξυπηρετούν πραγματικά τους φοιτητές ταξιδιώτες, οι οποίοι αναζητούν τις καλύτερες ευκαιρίες φοιτητικών αεροπορικών ταξιδιών. Λάβετε υπόψη ότι για μερικούς από αυτούς τους ιστότοπους ενδέχεται να χρειαστεί να αποδείξετε ότι είστε φοιτητής για να πάρετε τα καλύτερα αεροπορικά εισιτήρια σπουδαστών, αλλά ορισμένα δεν απαιτούν απόδειξη αναγνώρισης.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς μπορείτε να φέρετε τις φτηνότερες πτήσεις ως φοιτητής ταξιδιώτη.

STA Travel

Το STA Travel είναι το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό πρακτορείο φοιτητών στον κόσμο και θα πρέπει αναμφισβήτητα να είναι το πρώτο σας λιμάνι. Έχουν μια μεγάλη, φιλική προς τον χρήστη μηχανή αναζήτησης και άφθονους πόρους για να ξεκινήσουν για πρώτη φορά στο δρόμο. Ανατρέξτε επίσης στις εβδομαδιαίες προσφορές φοιτητικών αερογραμμών του STA. Αυτό είναι το πρώτο μέρος που προχωράω αν ψάχνω για ναύλους φοιτητών, και συνήθως όπου θα βρω και τους φθηνότερους ναύλους - τους συστήνω ιδιαίτερα.

Σπουδαστικό Σύμπαν

Το Student Universe είναι ένας άλλος σπουδαίος φοιτητής αερομεταφορών που συνιστώ ανεπιφύλακτα τον έλεγχο.

Το σύνθημα του σπουδαστικού σύμπαντος είναι: "Φοιτητές πετούν φθηνότερα" και ανταποκρίνονται σε αυτόν τον ισχυρισμό. Το Σύμπαν φοιτητών δεν είναι υπόθεση του περασμένου αιώνα. η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στο γραφείο Better Business και έχει χιλιάδες μαρτυρίες για την υπηρεσία της. Πρέπει να εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία τους, αλλά η εγγραφή είναι δωρεάν και ο ιστότοπος αξίζει τον κόπο να το κάνει - είναι ένας από τους καλύτερους χώρους για φοιτητές που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα στις πτήσεις.

Ο δικτυακός τόπος περιλαμβάνει την ακόλουθη προειδοποίηση: "Μόνο οι φοιτητές και οι φοιτητές μπορούν να αγοράσουν Φοιτητικά Αεροπορικά Φόρουμ.Πρέπει να είστε φοιτητής ή μέλος ΔΕΠ για να δικαιούστε Φοιτητικά Αεροπορικά Εισιτήρια Φοιτητικά Αεροπορικά Εισιτήρια είναι ένα αεροπορικό εισιτήριο που μπορεί να αγοραστεί μόνο από φοιτητές ή διδάσκοντες StudentUniverse. " Αυτό σημαίνει ότι το Student Universe θα ελέγξει για να διαπιστώσει ότι είστε πράγματι φοιτητής και ως εκ τούτου επιλέξιμος για φοιτητικά αεροπορικά εισιτήρια. η κατάσταση εγγραφής σας επαληθεύεται μέσω του σχολείου σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μην ανησυχείτε, όμως, είναι εύκολο να εγκατασταθεί και να εγκριθεί γρήγορα, οπότε δεν θα χάσετε χρόνο για να φτάσετε στις φτηνές σας πτήσεις.

Ένα τεράστιο επίδομα από την κράτησή σας με το Student Universe είναι ότι οι διαφημισμένες εκπτωτικές τιμές των φοιτητικών αεροδρομίων περιλαμβάνουν όλες τις αμοιβές και τους φόρους, επομένως δεν θα υπάρξουν κακές εκπλήξεις όταν πηγαίνετε για να το ελέγξετε!

Ταξίδια

Ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο σπουδαστών με έδρα το Καναδά, το Travel Cuts διαθέτει μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά εκτός από τον συνηθισμένο ανιχνευτή πτήσεων. Στην ιστοσελίδα θα βρείτε συνδέσμους για εκδρομές περιπέτειας για φοιτητές και μια εύχρηστη μηχανή αναζήτησης φεστιβάλ και εκδηλώσεων. Θα μπορούσατε να επιλέξετε γεγονότα που αλλάζουν τη ζωή σας όπως το ετήσιο Rhino Charge της Κένυας στη διαδρομή σας προτού φύγετε για να βεβαιωθείτε ότι δεν παραλείπετε μια εμπειρία λίστας κουβάδων που πιθανόν να αλλάξει τη ζωή σας.

Οι Travel Cuts προσφέρουν επίσης μερικές φανταστικές λεπτομέρειες σε περισσότερες από τις πτήσεις, οπότε σίγουρα αξίζει να κάνετε κλικ γύρω από τον ιστότοπό τους. Για παράδειγμα, οι φοιτητές μπορούν σήμερα να κερδίσουν έκπτωση 10% στις εκδρομές G Adventures, έκπτωση 10% στα ταξίδια Contiki και να αποκτήσουν έκπτωση 10 $ στις εκδρομές Busabout, οι οποίες είναι εξαιρετικές προσφορές εάν σχεδιάζετε ένα μεγάλο ταξίδι σε όλο τον κόσμο.

Φτηνές Φοιτητές Φτηνές Φορείς

Ένας άλλος ιστότοπος για να ελέγξει κανείς όταν ερευνά το φοιτητικό αεροπορικό εισιτήριο είναι το CheapOair Έχουν ένα ειδικό τμήμα στο site τους μόνο για φοιτητές ταξιδιώτες, και μπορείτε συχνά να πάρετε μια γλυκιά συμφωνία εκεί που θα ήταν δύσκολο να εντοπιστεί αλλού. Όταν εισάγετε στον προορισμό σας και τις ημερομηνίες, θυμηθείτε να σημειώσετε το κουτί που λέει νεολαία (16-25) για να πάρετε την έκπτωσή σας.

Πηγαίνετε με τη γενιά Fly

Η Lufthansa εκμεταλλεύεται τη Generation Fly, η οποία εγγυάται τις χαμηλότερες δυνατές αεροπορικές χρεώσεις ταξιδιού φοιτητών σε οποιαδήποτε από τις πτήσεις τους.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Αμερικανούς φοιτητές ηλικίας 12-25 ετών με έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .edu, οπότε αν είστε τυχεροί να έχετε ένα από αυτά, φροντίστε να εγγραφείτε.

Η Lufthansa πετά σε 81 χώρες, αλλά θα αποκομίσετε το μεγαλύτερο όφελος από αυτόν τον ιστότοπο αν ψάχνετε να πετάξετε στην Ευρώπη, όπου θα πάρετε την πλειοψηφία των δρομολογίων σας.

Μυστική πτήση

Το Secret Flying δεν είναι ειδικά για τους σπουδαστές, αλλά είναι ένα από τα καλύτερα μυστικά της ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Είναι ιδανικό για αν είστε ανοιχτοί στο πότε και πού ταξιδεύετε, καθώς κάθε μέρα ο ιστότοπος παραθέτει φανταστικές προσφορές για πτήσεις σε όλο τον κόσμο. Μερικές πρόσφατες προσφορές από τις Ηνωμένες Πολιτείες περιλαμβάνουν: Σαν Φρανσίσκο στη Βαρκελώνη για 472 μετ 'επιστροφής μετ' επιστροφής. Βοστώνη στο Xi'an για $ 474 μετ 'επιστροφής? Σιάτλ στο Λονδίνο και το Ρέικιαβικ για $ 338 μετ 'επιστροφής. και τη Βοστώνη στην Αρούμπα για $ 174 μετ 'επιστροφής.

Εγγραφείτε στις ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Secret Flying ή ελέγξτε την τοποθεσία τους κάθε δύο μέρες για νέες προσφορές από τη Βόρεια Αμερική και διατηρήστε τις επιλογές σας ανοιχτές! Είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να πάρετε μια πτήση για πολύ φθηνότερα από ό, τι ακόμη και ένα εισιτήριο σπουδαστών θα σας πάρει, και είναι ένα από τα λίγα sites που θεωρώ ως ένα ταξίδι ουσιώδες.

Σε αυτό το σημείωμα, να είστε βέβαιος να ψωνίσει ευρέως για τις ταξιδιωτικές προσφορές όταν σχεδιάζετε το ταξίδι και ψάχνετε για φθηνό αεροπορικό εισιτήριο. Ορισμένες αεροπορικές εταιρίες μπορεί να έχουν τεράστιες πωλήσεις σε αυτό θα σας καθαρίσουν μια καλύτερη συμφωνία από τη συμφωνία φοιτητικών αερομεταφορών, οπότε αξίζει πάντα να κατευθυνθείτε στο Skyscanner για να τις ελέγξετε πριν χτυπήσετε επιβεβαιώσετε την τιμή. Ως επί το πλείστον, οι φοιτητικές προσφορές θα σας προσφέρουν τους καλύτερους ναύλους, αλλά αυτό δεν είναι πάντα το 100%.

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.