Το καλύτερο φτηνό φαγητό και καλή τιμή στην Queenstown

Αν επισκέπτεστε το Κουίνσταουν, το φαγητό έξω μπορεί να είναι μια δαπανηρή άσκηση. Εδώ είναι μερικά καφέ και εστιατόρια όπου μπορείτε να φάτε καλά αλλά σχετικά φθηνά.

Θυμηθείτε, αυτή είναι μια τουριστική πόλη έτσι οι τιμές μπορεί να τείνουν να είναι αρκετά υψηλές. Με λίγο προγραμματισμό, ωστόσο, είναι δυνατόν να απολαύσετε ένα γεύμα χωρίς να σπάσετε την τράπεζα.

Όταν σημειώνεται BYO, μπορείτε επίσης να πάρετε το δικό σας κρασί. Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος για να εξοικονομήσετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, καθώς οι προσαυξήσεις στο κρασί στα εστιατόρια μπορεί να είναι εξαιρετικά υψηλές.

Θα πληρώσετε ένα τέχνασμα (συνήθως μεταξύ $ 5 και $ 10), αλλά το κρασί θα εξακολουθεί να λειτουργεί πολύ φθηνότερα. Αγοράστε ένα καλό μπουκάλι κεντρικό κρασί Otago από τις γεύσεις κρασιού στο 14 Beach Street. αυτό το εξαιρετικό κατάστημα έχει μια πολύ καλή επιλογή, έμπειρο προσωπικό και περισσότερα από 80 κρασιά διαθέσιμα για δοκιμή για ένα μικρό κόστος.

Fergburger

Γκουρμέ μπιφτέκια που είναι μερικά από τα πιο καινοτόμα και νόστιμα που θα βρείτε οπουδήποτε. Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια του Queenstown και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία. Είναι ουσιαστικά ένα κοινό καράβι παρόλο που υπάρχουν τραπέζια για φαγητό. Αυτός ο τόπος φαίνεται πάντα πολύ απασχολημένος και είναι ανοιχτός από τις 8 π.μ. έως τις 5 το πρωί κάθε μέρα (αυτό είναι 21 ώρες την ημέρα!).

Fernburger Στοιχεία Επικοινωνίας:

@Thai Restaurant

Επίσης ονομάζεται At Thai. Αυτό το εστιατόριο είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί. βρίσκεται στον τρίτο όροφο του κτιρίου Air New Zealand στην οδό Church, σε μικρή απόσταση από τη λίμνη.

Το φαγητό είναι πολύ καλό και εξαιρετικά ακριβό. Ο κατάλογος κρασιών, αν και περιορισμένος, είναι αρκετά καλός. Επίσης διατίθενται τακτικές.

@Thai Στοιχεία Επικοινωνίας:

Η Αγελάδα (BYO)

Αυτό είναι ένα εστιατόριο πίτσα και ζυμαρικών με μια φανταστική ατμόσφαιρα, στεγάζεται σε ένα άνετο πέτρινο κτίριο (πλήρης με ανοιχτή φωτιά) κάτω από ένα πίσω σοκάκι στο κέντρο της πόλης.

Το μενού είναι λίγο περιορισμένο (είναι πραγματικά μόνο πίτσα και ζυμαρικά) και το φαγητό είναι μάλλον ήπιο, αλλά γεμίζει και σε λογικές τιμές. Είναι επίσης πολύ δημοφιλές, γι 'αυτό συνιστώνται κρατήσεις.

Τα Στοιχεία επικοινωνίας της Αγελάδας:

Vudu Cafe και Larder

Σε έναν κόσμο μικρών καφετεριών που κάνουν όλοι το ίδιο πράγμα, αυτός ο τόπος είναι μια χαρά που βρίσκουμε. Το μενού είναι καινοτόμο, με τέτοια καλούδια όπως το τυρί μίνι αίγας, το καλαμπόκι και τα κολοκυθάκια κολοκύθας και το κοτόπουλο από πασχαλινές χυλοπίτες. Ο καφές είναι εξαιρετικός. Ανοιχτό για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, αυτό είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα καφέ στο Queenstown.

@Vudu Cafe και Larder Στοιχεία επικοινωνίας:

Το Μεξικάνικο Καντίνα του Sombrero (BYO)

Αυτό το μεξικανικό ίδρυμα βρίσκεται στην Queenstown για περισσότερα από 30 χρόνια. Είναι ένα χαρούμενο μέρος με μια μεγάλη ποικιλία μεξικάνικων πιάτων. Μπορείτε να πάρετε το δικό σας κρασί, αλλά έχουν μια λογική λίστα κρασιών και φυσικά μια καλή επιλογή από μαργαρίτες, κοκτέιλ και άλλα αλκοολούχα ποτά.

Το Μεξικάνικο Καντίνα του Sombrero Στοιχεία Επικοινωνίας:

Χορός και σφύριγμα Pub

Ως αυθεντική παμπ αγγλικού στιλ Queenstown, αυτό είναι ένα δημοφιλές μέρος μεταξύ των ντόπιων και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε μια πίντα και ένα γεύμα.

Το μενού φαγητού είναι εκτεταμένο και αρκετές εγκοπές πάνω από το μέσο όρο του παμπ. Υπάρχουν τα συνηθισμένα αγγλικά παμπ αγαπημένα, όπως οι κυνόδοντες και το βούτυρο και το βόειο κρέας, αλλά και πολλές άλλες επιλογές που περιλαμβάνουν διάφορες επιλογές για χορτοφάγους. Υπάρχει ακόμη και ένα παιδικό μενού.

Γουρουνάκι και Σκύλος Pub Επικοινωνία: