Βρίσκοντας αξία στα επαγγελματικά ταξίδια

Τα επαγγελματικά ταξίδια πληρώνουν. Αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να δικαιολογηθεί μερικές φορές. Σκέφτεστε να μειώσετε τα επαγγελματικά ταξίδια ως έναν τρόπο να εξοικονομήσετε χρήματα κατά τη διάρκεια δύσκολων οικονομικών περιόδων; Για πολλές επιχειρήσεις, είναι ένας εύκολος στόχος. Η εξοικονόμηση χρημάτων σε αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα μπορεί να φτάσει μέχρι τα κατώτατα όρια.

Σκεφτείτε ξανά - μια μελέτη 15 μεγάλων βιομηχανιών διαπίστωσε ότι τα επαγγελματικά ταξίδια οδηγούν τις πωλήσεις και παράγουν μεγάλα κέρδη.

Η περικοπή των επαγγελματικών ταξιδιών μπορεί να είναι λάθος. Στην πραγματικότητα, αυτές οι κορυφαίες τάσεις των 5 επαγγελματικών ταξιδιών δείχνουν πώς οι οργανώσεις μπορούν να κάνουν τα επαγγελματικά ταξίδια ακόμη πιο πολύτιμα. Με άλλα λόγια, ενώ τα επαγγελματικά ταξίδια κοστίζουν χρήματα, έχουν άμεσο και θετικό αντίκτυπο στα κορυφαία έσοδα της εταιρείας.

Ο αντίκτυπος των επαγγελματικών ταξιδιών

Η μελέτη, που διεξήχθη από την IHS Global Insight εξ ονόματος της Εθνικής Οργάνωσης Ταξιδιών Επιχειρήσεων, διαπίστωσε ότι η μέση αύξηση της επένδυσης για επαγγελματικά ταξίδια είναι 15 προς 1. Με άλλα λόγια, για κάθε δολάριο που δαπανάται για επαγγελματικά ταξίδια, $ 15 αύξηση των κερδών από τις αυξημένες πωλήσεις.

Συγκεκριμένα, η μελέτη διαπίστωσε ότι τα επαγγελματικά ταξίδια μπορούν να συμβάλουν στην αύξηση των πωλήσεων. Οι οργανώσεις με μεγαλύτερες επιχειρηματικές δαπάνες είχαν αυξημένους όγκους πωλήσεων. Ωστόσο, η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι οι επιστροφές επαγγελματικών ταξιδιών ποικίλλουν από τη βιομηχανία. Για παράδειγμα, η αυξημένη απόδοση επένδυσης (ROI) για επαγγελματικά ταξίδια στη μεταποιητική βιομηχανία ήταν λίγο πάνω από δέκα τοις εκατό.

Για τη βιομηχανία μεταφορών ήταν λίγο πάνω από 50%. Έτσι, η επιστροφή σας από τις δαπάνες επαγγελματικών ταξιδιών θα εξαρτηθεί από τη συγκεκριμένη βιομηχανία σας.

Η τόνωση των επαγγελματικών ταξιδιών όχι μόνο κερδίζει χρήματα, αλλά δημιουργεί και θέσεις εργασίας. Η μελέτη διαπίστωσε ότι η αύξηση των ταξιδιωτικών δαπανών σε βέλτιστα επίπεδα θα δημιουργούσε 5,1 εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας και θα δημιουργούσε περισσότερα από 101 δισεκατομμύρια δολάρια σε φορολογικά έσοδα.

Είναι δελεαστικό για τις αγωνιώδεις εταιρείες να περικόψουν τους προϋπολογισμούς ταξιδιού και να βασίζονται σε τηλεδιάσκεψη σε μια προσπάθεια να διατηρήσουν την κατώτατη γραμμή τους. Αλλά μερικές φορές, ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε έναν πελάτη, να κλείσετε μια συμφωνία και να κερδίσετε κέρδη είναι να πάρετε ένα αεροπλάνο και να κάνετε μια πρόσωπο με πρόσωπο σύνδεση.

Άλλοι τρόποι για να κάνετε τα επαγγελματικά ταξίδια πληρώνουν

Οι μεμονωμένοι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να θέλουν να μεγιστοποιήσουν την αξία των επαγγελματικών ταξιδιών, αναφέροντας αυτές τις φορολογικές συμβουλές και προτάσεις για την παρακολούθηση των αποδείξεων επαγγελματικών ταξιδιών. Μπορείτε επίσης να μειώσετε τα έξοδα επαγγελματικών ταξιδιών με την εξεύρεση φθηνότερων αεροπορικών πτήσεων .

Όταν ταξιδεύω, προσπαθώ να βελτιστοποιήσω τις δαπάνες επαγγελματικών ταξιδιών βρίσκοντας τα φθηνότερα διαθέσιμα ξενοδοχεία . Όταν είμαι στο δρόμο, είμαι εκεί για να δουλέψω, να μην κάνω διακοπές.

Επίσης, όλο και περισσότεροι επαγγελματίες ταξιδιώτες χρησιμοποιούν υπηρεσίες μερίδιο αγοράς όπως το Uber και το Lyft. Μερικές φορές δεν είναι μόνο φθηνότερα από τα ταξί, αλλά μπορεί να είναι πιο βολικό για επαγγελματίες ταξιδιώτες, επειδή όλη η χρέωση πραγματοποιείται μέσω του λογαριασμού του χρήστη. Αυτό καθιστά ευκολότερη την ανάκτηση των αποδείξεων αργότερα και τη δημιουργία αναφορών εξόδων.