Αποσκευές χειρός και επιταγές αποσκευών που ελέγχθηκαν για τις ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες

Βάρος και διαστάσεις που επιτρέπονται στις πτήσεις στην Ευρώπη

Αυτά είναι τα δικαιώματα των χειραποσκευών για ορισμένες από τις κύριες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη, από τον Μάιο του 2013.

Κατά τη μέτρηση της τσάντας σας, φροντίστε να συμπεριλάβετε τους τροχούς. Οι πιο μαλακές τσάντες θα πέσουν στη μέση, γεγονός που μπορεί να δυσκολέψει την τσάντα στο πλαίσιο στην αεροπορική εταιρεία, όπως συνέβη σε αυτόν τον τύπο: Η Ryanair χρεώνει τον άνθρωπο στην πύλη παρά την τσάντα του που το τοποθετεί στο πλαίσιο .

Οι περιορισμοί των αποσκευών ενδέχεται να αλλάξουν, μερικές φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κάντε κλικ στον αντίστοιχο σύνδεσμο για κάθε αεροπορική εταιρεία για να πάρετε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες.

Η British Airways και η Iberia

Αποσκευές χειρός: Το πιο γενναιόδωρο επίδομα αποσκευών καμπίνας, που σας επιτρέπει να φέρετε 56cm x 45cm x 25cm (22 "x 17.7" x 9.8 "), καθώς και τσάντα ή τσάντα για φορητό υπολογιστή, βάρους έως 23 κιλά. στην τράπουλα, αλλά πληρώνετε για αυτές τις πολυτέλειες στις πτήσεις με πολύ υψηλότερες τιμές.

Έλεγχος αποσκευών: Η British Airways έχει το καλύτερο εγκεκριμένο αποσκευές όλων των αεροπορικών εταιρειών εδώ - μπορείτε να ελέγξετε δωρεάν τα 23kg και τις διαστάσεις των 90cm x 75cm x 43cm - αλλά υπάρχει μια τιμή, καθώς οι πτήσεις της British Airways δεν φτάνουν φτηνές.

Η Iberia δίνει επίσης δωρεάν αποζημίωση αποσκευών 23 κιλών, όπως είναι η αδελφή της εταιρίας British Airways, αλλά ένα πολύ λιγότερο γενναιόδωρο επίδομα μεγέθους, συνολικού ύψους 158 εκατοστών (μήκος + ύψος + πλάτος).

easyJet

Αποσκευές χειρός: easyJet Μέχρι σήμερα οι πιο γενναιόδωρες επιτρεπόμενες διαστάσεις και βάρος για τις αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη. Η easyJet επιτρέπει τη μεταφορά 56cm x 45cm x 25cm (22 "x 17.7" x 9.8 ") και το απεριόριστο βάρος στις τσάντες σας.

Η easyJet, δυστυχώς, δεν έχει πλέον το "εγγυημένο μέγεθος των αποσκευών του θαλάμου επιβατών" .

Έλεγχος αποσκευών: Η easyJet διατηρεί τα καλά αποσκευές της με το φθηνότερο ελεγχόμενο επίδομα οποιασδήποτε αεροπορικής εταιρείας προϋπολογισμού, ένα εύκαμπτο μέγεθος αποσκευών (μήκος, πλάτος και ύψος πρέπει να ανέρχεται σε όχι περισσότερο από 275cm) και ένα καλό επίδομα βάρους 20kg.

Jet2

Αποσκευές χειρός: Επίσης έχει το μεγαλύτερο χέρι αποσκευών 56cm x 45cm x 25cm (22 "x 17.7" x 9.8 ") αλλά με όριο βάρους 10kg.

Έλεγχος αποσκευών: Έως τρεις περιπτώσεις 22 κιλών. Το μέγεθος είναι απροσδιόριστο.

Flybe

Αποσκευές χειρός: 10 κιλά και 55 x 35 x 20 εκατοστά.

Έλεγχος αποσκευών: 20 κιλά, με μη καθορισμένο μέγιστο μέγεθος.

Μονάρχης

Αποσκευές χειρός: Ένα ή δύο κομμάτια, μέχρι το μέγιστο 56 x 40 x 25cm και βάρος 10kg.

Έλεγχος αποσκευών: Η πολιτική αποσκευών του Monarch επιτρέπει 20 κιλά και απροσδιόριστες διαστάσεις

Αποσκευές χειρός: Φτηνές αυστηρές στο μικρό τους επίδομα 55cm x 40cm x 20cm (21,6 "x 15,7" x 7,9 ") και βάρος 10kg, αλλά το νέο επιπλέον επίδομα λήψης μιας δεύτερης μικρότερης θήκης (35cm x 20cm x 20εκ.) Έχει καταργήσει την Ryanair από την κατηγορία «επιδομάτων χειρότερων χειραποσκευών».

Checked Αποσκευές: Σε μια καλή μέρα, η Ryanair δεν είναι η πιο ακριβή, με 15 κιλά αποσκευών για λογικό 15 € - αλλά αυτό ισχύει μόνο για επιλεγμένες πτήσεις και εκτός εποχής.

Οι τσάντες μπορεί να είναι ένα εκπληκτικό 50 € για έλεγχο - και για μια δεύτερη τσάντα, είναι ακόμα υψηλότερο! Οι διαστάσεις δεν καθορίζονται.

Vueling

Αποσκευές χειρός: Επιτρέπει μόνο 55cm x 40cm x 20cm (21,6 "x 15,7" x 7,9 ") και βάρος 10kg.

Έλεγχος αποσκευών: 23 κιλά με απροσδιόριστο μέγεθος.

Πετάξτε τον Thomas Cook

Αποσκευές χειρός: Επιτρέπει μόνο 55cm x 40cm x 20cm (21,6 "x 15,7" x 7,9 ") και 6 κιλά.

Checked Αποσκευές: Thomas Cook πετά σε όλο τον κόσμο, με διαφορετικές αποζημιώσεις σε διαφορετικές διαδρομές. Για να είστε βέβαιοι για την τιμή και τις διαστάσεις της πτήσης σας, ελέγξτε τον ιστότοπό σας. Για μια πτήση σε κοντινή απόσταση στην Ευρώπη, κανονικά επιτρέπεται 15kg για £ 19 (22.50 €).

Thomsonfly

Αποσκευές χειρός: Επιτρέπει 55cm x 40cm x 20cm (21,6 "x 15,7" x 7,9 ") και μόλις 5 έως 7 κιλά, ανάλογα με την πτήση.

Το χειρότερο χέρι αποσκευών στην Ευρώπη.

Έλεγχος αποσκευών: 15 έως 20 κιλά, ανάλογα με την πτήση.

Και μην ξεχνάτε τους περιορισμούς ασφαλείας

Οι περιορισμοί στις αποσκευές σας δεν αφορούν μόνο τις διαστάσεις και το βάρος: υπάρχουν επίσης μέτρα ασφαλείας για να θυμάστε πάρα πολύ

Απαγορευμένα υλικά

Τα ακόλουθα δεν μπορούν να μεταφερθούν σε μια πτήση στην Ευρώπη. Μπορεί να επιτρέπονται ως αποσκευές, αλλά θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με την αεροπορική εταιρεία.

Σημειώστε ότι αυτό περιλαμβάνει λάδι μαγειρέματος, έτσι δεν επιτρέπεται το ισπανικό ελαιόλαδο!

Περιορισμένες ποσότητες υγρών που επιτρέπονται στις αποσκευές χειρός

Περιορισμένες ποσότητες υγρών, πηκτωμάτων ή πάστας πρέπει να φυλάσσονται σε ξεχωριστά δοχεία που δεν υπερβαίνουν τα 100 ml (περίπου 3,5 fl oz).

Τα δοχεία πρέπει να μεταφέρονται σε ένα ξεχωριστό διαφανές πλαστικό, ένα σακίδιο με φερμουάρ ή επανασφραγίσιμο, που δεν υπερβαίνει τα 20 cm x 20 cm (8 ίντσες x 8 ίντσες) ή ισοδυναμεί με χωρητικότητα ενός λίτρου. Η σακούλα πρέπει να είναι διαφανές πλαστικό, όχι μεγαλύτερο από 20 cm x 20 cm (8 ίντσες x 8 ίντσες) ή ισοδύναμο με χωρητικότητα ενός λίτρου και πρέπει να έχει φερμουάρ κορυφής. Τα υγρά πρέπει να ταιριάζουν άνετα στην τσάντα και η τσάντα πρέπει να κλείνει. Δεν μπορείτε να «συνδυάσετε δικαιώματα» και να έχετε, ας πούμε, 200ml ενός υγρού. Σε περίπτωση αμφιβολίας, συσκευάστε τις στις ελεγμένες αποσκευές σας.

Τα επιτρεπόμενα υγρά (εφόσον πληρούν τα παραπάνω κριτήρια) μπορεί να περιλαμβάνουν: