Ελ Dorado καυτή άνοιξη στην Tonopah

Κατά τις επισκέψεις μας στο Φοίνιξ, βρίσκουμε ευχαρίστηση σε όλες τις παραδοσιακές δραστηριότητες που οι περισσότεροι επισκέπτες απολαμβάνουν, αλλά βρήκαμε επίσης μια πολύ ωραία και μάλλον απροσδόκητη έκπληξη. Είναι ένα ρουστίκ στολίδι στην έρημο που είναι γνωστή ως θερμή άνοιξη του El Dorado.

Η είσοδος στην θερμή άνοιξη του El Dorado

Το El Dorado Hot Spring είναι ένα δέκατο ενός μιλίου δυτικά της 411ης Λεωφόρου στην Ινδική σχολική οδό. Όταν φτάσαμε στην είσοδο της θερμής άνοιξης του El Dorado, παρατηρήσαμε μια ταμπεραμέντη ξύλινη πινακίδα αναγγέλλοντας "Hot Spring". Μια μεγάλη αντλία γερανού, μια αρχαία εξέδρα 1924 πηγαδιών που σχεδιάστηκε από ένα φορτηγό Ford του 1948 με τον τετραψήφιο τηλεφωνικό αριθμό του Τέξας, ακόμα ευανάγνωστο, και ένα Thunderbird του 1963 στολίζουν τον χώρο στάθμευσης.

Αφού κάναμε το δρόμο μας μέσα από διάφορα ιστορικά κειμήλια και αντικείμενα, χαιρετήσαμε το προσωπικό με τη ζεστασιά και τη φιλικότητα.

Ηλιοβασίλεμα πισίνα στο El Dorado καυτή άνοιξη

Για την πρώτη μας επίσκεψη, κρατήσαμε το "Sunset Pool", το οποίο ονομαζόταν έτσι επειδή είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε τις εντάσεις της ημέρας και να ζήσετε ένα εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα στην Αριζόνα . Ήμασταν σε θέση να οδηγήσουμε το αυτοκίνητό μας σε μικρή απόσταση από το Sunset Pool περιβαλλόμενο από ένα φράγμα ζωντανό μπαμπού. Αυτό δίνει στην περιοχή αυτή μια φυσική ρουστίκ ομορφιά και απομονωμένη ιδιωτικότητα.

Αυτό το σπα είναι ανοιχτό προς τα δυτικά, δίνοντάς σας μια ανεμπόδιστη θέα στην έρημο της Αριζόνα και το ηλιοβασίλεμα. Η θέα του Saddle Mountain είναι εμπνευσμένη. Παρόλο που πρόκειται για ανοικτή έρημο, είναι ακόμα ένα ιδιωτικό περιβάλλον. Ξύλινη περίφραξη προς τα ανατολικά και ζωντανό μπαμπού 25 ποδιών προς τα βόρεια παρέχουν όλη την ιδιωτικότητα που χρειάζεστε. Απλά απολαύστε τα ζεστά μεταλλικά νερά καθώς απολαμβάνετε το ηλιοβασίλεμα με κάποιον που αγαπάτε - φυσικά ή όχι.

Είτε έτσι είτε αλλιώς θα βρεθείτε σε έναν εντελώς ιδιωτικό χώρο. Το Sunset Pool είναι πραγματικά ένα πέτρινο σπα από τοπική ηφαιστειακή πέτρα, καθώς και πέτρες από κοντινό εγκαταλειμμένο χρυσωρυχείο. Το σπα τροφοδοτείται συνεχώς από μεταλλικό νερό πηγής που ρέει μέσα από ένα μεγάλο αμέθυστο geode στη μία πλευρά, στη συνέχεια έξω από την άλλη πλευρά μέσω ενός πέτρινου αγωγού. από εκεί ψεκάζει το μπαμπού.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες της θερμής πηγής του El Dorado, "Το νερό έχει φυσικό pH 8,3, οπότε λειτουργεί σαν ένα μαλακτικό για τα μαλλιά και το δέρμα." Ιχνοστοιχεία λιθίου στο νερό παράγουν μια αίσθηση χαλαρής ευεξίας μετά από ένα μπάνιο . "

Ο ήχος του ρέοντος νερού στο σπα προσθέτει ένα επιπλέον στοιχείο χαλάρωσης στην εμπειρία. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ιδανική θερμοκρασία ελέγχοντας την ποσότητα του ζεστού νερού που εισέρχεται στο σπα. Υπάρχει μια μικρή πισίνα ψυχρός σκιασμένη από ένα φοίνικα και ένα χειροποίητο ντους από μεταλλικό νερό, εάν θέλετε να ξεπλύνετε. Παρέχουν ένα μεγάλο τραπέζι για να βγάλουν το φαγητό σας και άλλα αντικείμενα μακριά από το έδαφος. Υπάρχουν επίσης ξαπλώστρες, καρέκλες και ένα άλλο μικρό τραπέζι με ένα μικρό σκιά, όταν μπορείτε να χαλαρώσετε όταν δεν βουτάτε στο σπα. Αυτή η ιδιωτική περιοχή διαβροχής έχει μια ολισθαίνουσα οθόνη σκιά πάνω από την πισίνα, τόσο ζεστό καλοκαιρινή μέρα είναι άνετη.

Αυτός ο χώρος σπα έχει μια μικρή λάμπα ηλιακής ενέργειας, αλλά θα πρότεινα να φέρετε έναν φακό μαζί αν σκοπεύετε να είστε εκεί μετά το ηλιοβασίλεμα. Είναι εκπληκτικό το πόσο σκοτεινό μπορεί να πάρει στην έρημο σε μια νύχτα χωρίς φεγγάρι. Όταν το φεγγάρι είναι γεμάτο, ωστόσο, είναι πολύ φωτεινό και είναι εμπνευσμένο για να το δείτε ενώ απορροφάτε την πισίνα Sunset.

Το Corral στο Hot Spring της Ελ Ντοράντο

Η δεύτερη επίσκεψή μας στο Hot Spring του El Dorado μας έφερε στο "Corral Pool". Αυτή είναι επίσης μια ιδιωτική περιοχή διαβροχής, αλλά πολύ διαφορετική από την Sunset Pool.

Αυτή η περιοχή, διατηρώντας την ρουστίκ ατμόσφαιρα της θερμής άνοιξης του El Dorado, έχει μια μικρή πινελιά σύγχρονης ζωής.

Η πισίνα στην περιοχή είναι πολύ μεγάλη. Το μεταλλικό νερό καταλήγει στην πισίνα από μια παλιά αντλία χεριού και στη συνέχεια κάτω από έναν καταρράκτη βράχου. Κάνει για ένα πολύ ευχάριστο φαινόμενο μπουμπούλας. Αυτή η πισίνα είναι εξοπλισμένη με αναδιπλούμενη οροφή και ρυθμιζόμενο σύστημα ομίχλης. Υπάρχει επίσης ένα πολύ ωραίο ντους με μεταλλικό νερό. Η επίσκεψη στις ζεστές μέρες δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα στο Corral, λόγω των ψυκτικών αποτελεσμάτων αυτών των ανέσεων.

Το Corral έχει επίσης μια μικρότερη περιοχή δροσιάς. Δεν απολαύσαμε την δροσερή πισίνα. Παρόλο που η υψηλή θερμοκρασία της ημέρας ήταν κοντά στους 100 βαθμούς, φτάσαμε κοντά στο σούρουπο και μπορούσαμε να προσαρμόσουμε τη μεγάλη πισίνα σε μια άνετη θερμοκρασία.

Δύο ανθεκτικές βρεφικές κούνιες και δύο καρέκλες με ομπρέλα προσφέρουν μια άλλη θέση για να χαλαρώσετε όταν βγαίνετε για λίγο από την πισίνα.

Η περιοχή Corral περικλείεται από ξύλινο φράκτη για απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής. Υπάρχει ένα μικρό φως σχοινιού γύρω από την περίμετρο της περίφραξης που σας δίνει ένα μοναδικό αποτέλεσμα φωτισμού και παρέχει την ιδανική ποσότητα φωτός για να βρείτε το δρόμο σας γύρω από το σκοτάδι που μπορεί να απενεργοποιηθεί για μια εντυπωσιακή θέα των αστεριών.

Εάν είστε από την πόλη όπως είμαστε, τότε θα εκπλαγείτε από τα αστέρια που μπορείτε να δείτε ενώ χαλαρώνετε στις επιπλέουσες πισίνες στο Hot Spring της El Dorado. Η τοποθέτηση πίσω και η απολαυστική νυχτερινή νύχτα μακριά από τα φώτα της πόλης το καθιστά μια πραγματικά απερίγραπτη εμπειρία.

Άλλες ιδιωτικές περιοχές εμποτισμού στο El Dorado Hot Spring

Αν και έχουμε βιώσει μόνο δύο πιο δημοφιλείς περιοχές, Sunset και Corral, υπάρχουν τρεις άλλες ιδιωτικές περιοχές διαβροχής στο El Dorado Hot Spring:

Desert Garden: Ο κήπος διαθέτει ήλιο, καλοκαιρινή σκιά και ξαπλώστρες. Είναι πολύ κοντά στην καμπίνα του Motel California, ένα ντους από μεταλλικό νερό και την κύρια τουαλέτα. Διαθέτει δύο δεξαμενές εμποτισμού. Η θερμοκρασία του νερού σε κάθε μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Φυσικά, θερμαινόμενο νερό πηγής ρέει σε ένα από αυτά από ένα παλιό διανομέα νερού γεωργικών εκμεταλλεύσεων. Εξαιρετικό αστέρι που κοιτάζει τη νύχτα.

Lily Pond: Βρίσκεται δίπλα σε μια μικρή λίμνη γεμάτη με μαξιλάρια κρίνος και χιλιάδες τροπικά ψάρια, η περιοχή Lily Pond έχει μια θερμή δεξαμενή και ένα μικρό ψυγείο. Είναι κάτω από τη σκιά ενός αρχαίου δέντρου σιδήρου (το μοναδικό δέντρο που ήταν στην ιδιοκτησία όταν ξεκίνησε η θερμή άνοιξη του El Dorado) και περιβάλλεται από φοίνικες, μπαμπού, μπουκαμβίλιες και ψηλά χόρτα.

Το εστιατόριο και το σαλόνι του Tonopah Joe

Δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε σε ένα δείπνο στο "Tonopah Joe's", που βρισκόταν ακριβώς πάνω από το δρόμο από το Hot Spring του El Dorado. Στην πραγματικότητα, η επίσκεψή μας ξεκίνησε εκεί. Ήταν σαν να επιστρέψω στο χρόνο. Θα μπορούσε να ήταν μια σκηνή από το "Petticoat Junction." Θα μπορούσαμε να φανταστούμε το General Store του Sam Drucker και να φανταστούμε να βλέπουμε το ξενοδοχείο Shady Rest κάτω από το δρόμο. Το Tonopah Joe είναι μια συνολική εμπειρία της χώρας με φιλική εξυπηρέτηση κάτω από το σπίτι που θα περιμένατε από ένα τέτοιο μέρος. Το γεύμα μας για το βράδυ ήταν (τι άλλο;) τηγανητό κοτόπουλο. Μετά από όλα, τι θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλο σε ένα εστιατόριο της χώρας; Το ίδιο το κοτόπουλο σχεδόν αξίζει τον κόπο. Ήταν μεγάλο, ζουμερό και νόστιμο. Οι πλευρές ήταν όλα φρέσκα και σπιτικά, καλύτερα από τη μητέρα που έκαναν.

Τελικές σκέψεις

Είναι πιθανό ότι έχετε επισκεφθεί ή θα επισκεφθείτε πολλά από τα δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα μέσα και γύρω από το Φοίνιξ. Εάν απολαμβάνετε ένα καλό γεύμα, ψώνια, μουσεία, υπαίθριες δραστηριότητες ή απλά τη γραφική ομορφιά της ερήμου και των βουνών, τότε θα βρείτε το Φοίνιξ και τις γύρω περιοχές μια όαση διασκέδασης και χαλάρωσης. Εάν αναζητάτε μια χαλαρωτική παράκαμψη από τη φασαρία των περισσότερων διακοπών και μια ευκαιρία να δείτε ένα κομμάτι της φυσικής έρημο της Αριζόνα κοντά, τότε μια επίσκεψη στο El Dorado Hot Spring θα πρέπει να συμπεριληφθεί στα σχέδιά σας.

Να είστε προειδοποιημένοι - το φυσικό ζεστό μεταλλικό νερό μπορεί να είναι εθιστικό! Δεν θα επισκεφθείτε ξανά την περιοχή Φοίνιξ χωρίς να σταματήσετε στο Hot Spring της El Dorado για να απολαύσετε τις φροντίδες σας μακριά. Όπως λένε στη διαφήμισή τους, το "El Dorado Hot Spring, ένα εκατομμύριο μίλια από τη Δευτέρα ..." Αυτό δεν είναι διαφημιστική εκστρατεία. Όταν απολαμβάνετε να χαλαρώσετε στο ζεστό μεταλλικό νερό και να απολαύσετε την ηρεμία της ερήμου, αυτό ακριβώς αισθάνεστε.

Αυτό το άρθρο βασίζεται σε επίσκεψη το 2005. Οι προσφορές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.