Γνωρίστε τον Allison DuBois

Περπατήστε στους δρόμους του Τέμπε και του Φοίνιξ, πεζοπορώνοντας τους φημισμένους ψυχικούς

Περπατήστε στους δρόμους Tempe και Phoenix, Αριζόνα , για μια γεύση από τις πόλεις που παρήγαγαν την Arizona μεσαίο και profiler Allison DuBois. Έχει εκτοξευθεί στην φήμη ως το αντικείμενο της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής CBS Medium (2005-2011), που έδωσε στους θεατές μια ματιά στην καθημερινή ζωή της εξαιρετικής καταγωγής της Αριζόνα.

Ανεξάρτητα από το τι πιστεύετε για τους ανθρώπους που λένε ότι μπορούν να δουν πέρα ​​από τον φυσικό κόσμο, η παράσταση είναι πιστευτή και σέξι.

Στο μέσο της τηλεόρασης, οι χαρακτήρες είναι φυσιολογικοί, ελκυστικοί, χιουμοριστικοί και αντιμετωπίζουν με κάποιο τρόπο τις πρόσθετες πιέσεις που έχει η ύπαρξη ενός μέσου στην οικογένεια - όχι μακριά, προφανώς, από την πραγματική ιστορία της ζωής του DuBois.

Η σειρά Medium βασίζεται στο βιβλίο DuBois ' Do not Kiss Them Goodbye. Η Patricia Arquette, που παίζει το ρόλο του DuBois, κέρδισε έναν Εμμύ για την απεικόνιση της. Ο Glen Gordon Caron, ο δημιουργός του Moonlighting και πολλά άλλα χτυπήματα, ήταν ο επικεφαλής συγγραφέας της σειράς. Παρασκευάστηκε από την Paramount Pictures και την Grammnet, ιδιοκτησία του Kelsey Grammer.

Παρόλο που η εκπομπή έκλεισε το 2011 και δεν είναι πλέον στο CBS, το δίκτυο που αρχικά προβλήθηκε, οι επανάληψη του Medium μπορούν ακόμα να προβληθούν σε CBS All Access, Amazon Video, iTunes και Vudu.

Σχετικά με τον Allison DuBois

Μετά το 'The Medium'

Οι τηλεθεατές είδαν μια διαφορετική πλευρά του Allison DuBois σε ένα επεισόδιο των πραγματικών νοικοκυρών του Μπέβερλι Χιλς, όπου ήταν ένας περιποιημένος επισκέπτης δείπνου.

Η κα DuBois παρουσιάζει σεμινάρια στα οποία συζητά τι συμβαίνει όταν οι αγαπημένοι μας πεθαίνουν και πώς είναι σε θέση να επικοινωνούν με ανθρώπους (και κατοικίδια ζώα) που έχουν περάσει. Κατά τη διάρκεια αυτών των συνεδριών, κάνει σύντομες αναγνώσεις για τους εθελοντές του κοινού και κάνει ραντεβού για πλήρεις ιδιωτικές αναγνώσεις. Στην περιοχή Φοίνιξ, συνήθως πραγματοποιεί ένα πρόγραμμα γύρω από την Ημέρα της Μητέρας.