Τουρνουά πρωταθλήματος κυπέλλου του Καρόλου Schwab

Οι καλύτεροι γηπεδούχοι στο παιχνίδι Ελάτε στην Αριζόνα

Αυτό το τουρνουά είναι το τελευταίο γεγονός στο Champions Tour για το έτος. Δεν θα καθοριστεί μόνο ένας νικητής του τουρνουά, αλλά ο Champ Schwab Cup θα τιμηθεί επίσης. Το Champions Tour ήταν γνωστό ως Tour Seniors Tour.

Πότε είναι το Τουρνουά Πρωταθλήματος Κύπελλο Charles Schwab;

Αυτό το τουρνουά επέστρεψε στην κοιλάδα του ήλιου το 2016 και μετακινείται στο Φοίνιξ το 2017. Οι ημερομηνίες είναι Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου - Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017.

Θα μεταδοθεί στο κανάλι γκολφ.

Πώς μπορώ να λάβω εισιτήρια;

Τα εισιτήρια διατίθενται μέσω του Ticketmaster.com. Τα καθημερινά εισιτήρια και τα εισιτήρια «οποιασδήποτε ημέρας» πωλούνται online και στην πύλη. Μπορούν επίσης να διατίθενται εβδομαδιαία εισιτήρια εδάφους και εισιτήρια σε χώρους φιλοξενίας.

Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στα εισιτήρια στο έδαφος και στους χώρους στάθμευσης.

Υπάρχουν εκπτώσεις ή προσφορές για εισιτήρια;

Τα ενεργά καθήκοντα, τα αποθεματικά, οι στρατιωτικοί συνταξιούχοι, οι συντηρούμενοι και οι μη συνταξιούχοι βετεράνοι μπορεί να εμφανίζουν έγκυρη στρατιωτική ταυτότητα μαζί με κουπόνι από την Birdies For The Brave στο τουρνουά για δωρεάν είσοδο. Θα χρεώνεται ένα τέλος επαλήθευσης $ 1 ανά στρατιωτική ατομική παραγγελία.

Άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω είναι δεκτά δωρεάν με ενήλικα που εισάγεται με εισιτήριο.

Πού γίνεται το τουρνουά;

Το Desert Mountain Club στο Σκότσντεϊλ φιλοξένησε την εκδήλωση εδώ και πολλά χρόνια και το 2017 και το 2018 μετακομίζει στο Phoenix Country Club κοντά στο Downtown Phoenix.

Η διεύθυνση είναι η 2901 N. 7th Street, Phoenix. Αυτή είναι η βορειοανατολική γωνία της 7ης οδού και της οδού Thomas. Ακολουθεί μια εκτίμηση για το πόσο καιρό θα σας οδηγήσει να οδηγήσετε εκεί.

Οδηγίες για το Φόλιξ Χάιτ Λέικ

Από το νότο: πάρτε το I-10 στην έξοδο του 7ου οδικού άξονα. Οδηγήστε βόρεια προς την οδό Thomas.
Από το Βορρά: πάρτε το I-17 στην έξοδο Grand Ave. / Thomas Road.

Στρίψτε αριστερά (ανατολικά) στον Thomas Road στην 7η οδό.

Σημείωση: Αυτές οι οδηγίες σας μεταφέρουν στο Phoenix Country Club, αλλά ενδέχεται να υπάρχουν ειδικές οδηγίες στάθμευσης για το τουρνουά. Ελέγξτε online πριν μπείτε στο αυτοκίνητο και οδηγείτε. Ας υποθέσουμε ότι θα υπάρξει χρέωση για πάρκο, οπότε φέρτε μετρητά.

Ναι, μπορείτε επίσης να πάρετε το Rail Metro Rail . Ο σταθμός Central / Thomas είναι περίπου 1/2 μίλι από τη διασταύρωση της 7ης οδού και του Thomas.

Ποιος ανταγωνίζεται;

Οι κορυφαίοι 30 ηγέτες χρημάτων στο Champions Tour καλούνται να συμμετάσχουν.

Ο Phil Mickelson ή ο Tiger Woods θα παίζουν;

Όχι, δεν παίζουν στο Champions Tour. Αυτή η περιοδεία είναι για παίκτες ηλικίας 50 ετών και άνω. Δεν χρειάζεται να "συνταξιοδοτηθούν" από την PGA Tour για να συναγωνιστούν σε αυτή την περιοδεία. Οι κορυφαίοι 30 νικητές των χρημάτων στο Champions Tour καλούνται να παραστούν. Μερικά από τα ονόματα που μπορεί να είναι γνωστά αν ακολουθήσετε γκολφ είναι ο Bernhard Langer, ο Dan Forsman, ο Tom Watson, ο Colin Montgomery, ο Fred Couples, ο Corey Pavin, ο Mark Calcavecchia, ο Kenny Perry, ο Larry Mize.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω σχετικά με αυτό το τουρνουά;

Δεν υπάρχει περικοπή σε αυτό το τουρνουά. Και οι 30 παίκτες παίζουν όλες τις τέσσερις ημέρες.

Μπορώ να παίξω τη λέσχη της Φοίνιξ;

Το Phoenix Country Club είναι ιδιωτικός σύλλογος, οπότε πρέπει να είστε μέλος ή επισκέπτης ενός μέλους για να παίξετε γκολφ εκεί.

Υπάρχουν ξενοδοχεία ή θέρετρα κοντά;

Αν ψάχνετε για ένα μέρος για να μείνετε κοντά υπάρχουν κάποια υπέροχα θέρετρα στην περιοχή. Προσφέρεται απόσταση περίπου από το Phoenix Country Club.

Ελέγξτε τις κριτικές και τα σχόλια για τα ξενοδοχεία αυτά στα TripAdvisor. , ή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε ξενοδοχείο που είναι βολικό για το Valley Metro Light Rail.

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Επισκεφθείτε το πρωτάθλημα κυπέλλου του Καρόλου Schwab online.