Πριν ταξιδέψετε στο Μεξικό

Ψάχνετε να σχεδιάσετε το πρώτο σας ταξίδι στο Μεξικό; Υπάρχουν διάφορες πτυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν πάτε, από ταξιδιωτικά έγγραφα έως θέματα υγείας και ασφάλειας και φυσικά ποιος προορισμός πρέπει να επιλέξετε και ποιες δραστηριότητες πρέπει να ακολουθήσετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Εδώ είναι μερικοί πόροι που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε το ταξίδι σας και να υπολογίσετε τι χρειάζεστε, πού πρέπει να πάτε και τι πρέπει να κάνετε, ώστε να κάνετε τις διακοπές σας στο Μεξικό επιτυχείς.

Γενικές πληροφορίες

Έχοντας μερικές βασικές γνώσεις για το Μεξικό πριν πάτε θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας εκεί.

Πότε να πάει

Η πρώτη σας παρατήρηση θα πρέπει να είναι η χρονική στιγμή του ταξιδιού σας. Το δικό σας πρόγραμμα μπορεί να είναι ο καθοριστικός παράγοντας, αλλά θα θέλετε να λάβετε υπόψη τον καιρό στο Μεξικό, τα φεστιβάλ ή τα γεγονότα που θέλετε να παρακολουθήσετε και εάν είναι υψηλή ή χαμηλή.

Πού να πάτε και τι να κάνετε

Επιλέγοντας τον προορισμό σας και τις δραστηριότητές σας, και τον προγραμματισμό της διαδρομής σας μπορεί να είναι μία από τις πιο διασκεδαστικές πτυχές της προετοιμασίας για το ταξίδι σας. Οι επιλογές είναι απεριόριστες. Θέλετε να πάρετε ένα μαύρισμα σε μια από τις πανέμορφες παραλίες του Μεξικού , να μάθετε για την ιστορία σε μια από τις συναρπαστικές αποικιακές πόλεις της , ή να αφήσετε τις καλές εποχές να κυλήσουν σε ένα από τα ζωντανά σκηνικά της χώρας;

Διαβατήρια, ταξιδιωτικά έγγραφα και απαιτήσεις εισόδου

Αρχικά στο σχεδιασμό του ταξιδιού σας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να ταξιδέψετε στο Μεξικό. Τα διαβατήρια μπορούν να διαρκέσουν μερικούς μήνες, γι 'αυτό βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζετε αρκετά μακριά εκ των προτέρων. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα χρειαστεί να υποβάλετε εκ των προτέρων αίτηση για θεώρηση: όταν εισέλθετε στη χώρα θα σας δοθεί μια τουριστική κάρτα.

Θέματα χρημάτων

Μάθετε πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τα μετρητά σας στο Μεξικό, τι πρέπει να ξέρετε για τη μεταφορά χρημάτων, τις συναλλαγματικές ισοτιμίες για το μεξικάνικο πέσο και άλλες ανησυχίες για τα χρήματα για ταξίδια στο Μεξικό.

Μεξικό Ταξίδια Θέματα υγείας

Η διατήρηση της υγιεινής είναι ένας βασικός παράγοντας για να διασφαλίσετε ότι θα απολαύσετε το χρόνο σας στο Μεξικό. Το κύριο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν οι επισκέπτες του Μεξικού είναι η φοβερή εκδίκηση του Montezuma, η οποία είναι πραγματικά ένας πολύ φανταστικός τρόπος να πει κανείς τη διάρροια του ταξιδιώτη. Υπάρχουν μερικές πολύ απλές προφυλάξεις που μπορείτε να λάβετε για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα.

Διαμονή σε ασφαλή κατάσταση στο Μεξικό

Έχουν υπάρξει πολλοί μπουρούχα πρόσφατα σχετικά με την ασφάλεια στο Μεξικό και πολλοί άνθρωποι ανησυχούν ότι το Μεξικό είναι πολύ επικίνδυνο, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του Μεξικού παραμένει ασφαλές να επισκεφθεί. Μπορείτε να βελτιώσετε τις πιθανότητες να μείνετε ασφαλείς ενώ ταξιδεύετε στο Μεξικό ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές.

Γύρω από το Μεξικό

Εάν προγραμματίζετε μια μικρή απόδραση μπορείτε απλά να πάτε σε έναν προορισμό και να μείνετε εκεί όλη την ώρα, αλλά αν έχετε λίγο περισσότερο χρόνο και ελπίζετε να δείτε περισσότερο από το Μεξικό, θα πρέπει να ασχοληθεί με τη μεταφορά.

Η μετάβαση στο Μεξικό μπορεί να είναι μια πρόκληση, αλλά αξίζει τον κόπο να γνωρίσουμε περισσότερα από αυτά που μπορεί να προσφέρει η χώρα.