Δουβλίνο Gay Pride 2016 - Ιρλανδία Gay Pride 2016

Γιορτάζοντας την Gay Pride στην πρωτεύουσα της Ιρλανδίας

Με πληθυσμό άνω των 1,2 εκατομμυρίων και πλούσια τέχνη, πολιτισμό και εστιατόριο, το Δουβλίνο είναι το πολιτικό κεφάλαιο της Ιρλανδίας καθώς και το κέντρο της γκέι πολιτισμού της χώρας. Κάθε χρόνο στα μέσα μέχρι τα τέλη Ιουνίου, η πόλη γιορτάζει τα δικαιώματα και την κληρονομιά του GLBT με το Φεστιβάλ Gay Pride του Δουβλίνου (γνωστό επίσημα ως Φεστιβάλ LGBTQ του Δουβλίνου, ημερομηνίες 22 Ιουνίου έως 26 Ιουνίου 2016) για το τελικό Σάββατο, 25 Ιουνίου.

Το Gay Pride του Δουβλίνου περιλαμβάνει περίπου δύο εβδομάδες εκδηλώσεων. Οι εορταστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν ένα πάρτι εκκίνησης, Πεζοπορία του ιστορικού Gay Δουβλίνου, Ημέρα αθλητικής υπερηφάνειας του Δουβλίνου, νύχτα του Dyke, Δουβλίνο Pride After Party, Κλείσιμο υπερηφάνειας και πολλές άλλες συναντήσεις και πάρτι. Η πιο προεξέχουσα ημέρα των εορτασμών είναι το Σάββατο, 25 Ιουνίου, που είναι η Ημέρα Παρέγερσης Pride του Δουβλίνου. Η παρέλαση ξεκινάει από την εικονική πλατεία Parnell, στον κήπο της μνήμης, στις 13:00. Η παρέλαση τελειώνει στη συνέχεια στο πάρκο Merrion Square, το οποίο από τις 3 μ.μ. και μετά γίνεται το site της Pride στο Πάρκο Πάρκων. Εδώ είναι ένας χάρτης της διαδρομής παρέλασης.

Σημειώστε ότι στη Βόρεια Ιρλανδία, το Belfast Gay Pride κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων γεγονότων όπως το Ηνωμένο Βασίλειο ή η Ιρλανδία - πραγματοποιείται στα τέλη Ιουλίου και αρχές Αυγούστου.

Ιρλανδία Gay Περιηγήσεις

Ο σεβάσμιος τουριστικός πράκτορας Brendan Vacations (800-687-1002) δημιούργησε μια ξεχωριστή ιδιωτική διαδρομή LGBT ιδιωτικού οδηγού της Ιρλανδίας, έναν πολύ καλό τρόπο να επισκεφθεί τη χώρα κατά τη διάρκεια του Dublin Gay Pride ή σε οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου.

Η 10ήμερη έκδοση αυτής της περιοδείας περιλαμβάνει το χρόνο στο Δουβλίνο καθώς και στο Waterford, το Killarney, το County Limerick και το County Galway (όπου έχετε την ευκαιρία να μείνετε στο θεαματικό Ashford Castle της εταιρείας, το οποίο είναι μέρος της ίδιας εταιρείας Brendan Vacations). Ωστόσο, η Brendan μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας για να προσαρμόσετε αυτές τις εκδρομές όπως θα θέλατε, αν προτιμάτε να περάσετε περισσότερες ή λιγότερες μέρες, να ενοικιάσετε αυτοκίνητο ή να συμπεριλάβετε άλλα αξιοθέατα.

Δουβλίνο Gay Πόρων

Ελέγξτε τους πόρους του διαδικτυακού τόπου για την ομοφυλοφιλική σκηνή του Δουβλίνου, όπως ο οδηγός NightTours Dublin Gay και η εφημερίδα και η ιστοσελίδα The Outmost GLBT. Για συμβουλές σχετικά με τη νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων και άλλα ομοφυλόφιλα hangouts στην πόλη, ανατρέξτε στον οδηγό για τους ομοφυλόφιλους δικηγόρους του Δουβλίνου . Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο εξαιρετικό ταξιδιωτικό site που παράγεται από την επίσημη τουριστική οργάνωση της πόλης, το Τουριστικό Γραφείο του Δουβλίνου.