Τι μπορείτε να περιμένετε από τις τουαλέτες στην Ισλανδία;

Πώς να κάνετε την επιχείρησή σας στην Ισλανδία

Λοιπόν, είναι δεδομένο ότι θα χρειαστείτε μια τουαλέτα αργά ή γρήγορα μετά την άφιξή σας στην Ισλανδία. Αλλά πολλές φορές, οι ξένες τουαλέτες είναι διαφορετικές από αυτές που έχετε στο σπίτι. Αυτό συμβαίνει όταν επισκέπτεστε την Ισλανδία. Θα βρείτε διαφορετική εθιμοτυπία τουαλέτας, προβλήματα και ζητήματα, ανάλογα με το πού επισκέπτεστε τη χώρα.

Τι μπορούν λοιπόν να περιμένουν οι ταξιδιώτες από τις τουαλέτες στην Ισλανδία;

Καλά πράγματα για τις τουαλέτες στην Ισλανδία

Κακά πράγματα για τις τουαλέτες στην Ισλανδία

Γενικές πληροφορίες σχετικά με τις τουαλέτες στην Ισλανδία

Όλες οι τουαλέτες στη Σκανδιναβία δείχνουν το σύμβολο για τις τουαλέτες ανδρών ή γυναικών, ώστε να είναι εύκολο να εντοπιστούν. Για να ξεπλύνετε, συνήθως υπάρχει ένα κουμπί ή μια λαβή που πρέπει να σπρώξετε ή να τραβήξετε προς τα πάνω.

Δεν είναι καλό οι τρόποι να χρησιμοποιήσετε τις τουαλέτες ενός εστιατορίου εάν δεν τρώτε εκεί. Απλά κάντε την επιχείρησή σας στις δημόσιες τουαλέτες και στο ξενοδοχείο σας.

Μπορείτε επίσης συχνά να βρείτε δημόσιες τουαλέτες σε βενζινάδικα, εμπορικά κέντρα, παντοπωλεία, κάμπινγκ, στάσεις ανάπαυσης, πισίνες και μερικά καταστήματα. Μην περιμένετε να χρησιμοποιήσετε τις τουαλέτες αν δεν είστε προστάτης. Μπορεί να χρειαστεί να αγοράσετε κάτι μικρό, ακόμα και ένα πακέτο από κόμμι, προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στην τουαλέτα μόνο του προστάτη. Αυτή η εθιμοτυπία λουτρών είναι επίσης στάνταρ στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε πολλές άλλες τοποθεσίες, επομένως δεν προκαλεί έκπληξη στους περισσότερους ταξιδιώτες, αν και μπορεί να εκπλήξει τον ταξιδιωτικό σας προϋπολογισμό αν τα σπάτουλα μπάνιου σας αρχίσουν να προστίθενται.