Τρώγοντας τοπικά στο Βανκούβερ: Καταστήματα τροφίμων & αγορές

Πώς και πού να αγοράσετε το τοπικό φαγητό στο Βανκούβερ

Η κατανάλωση τοπικών προϊόντων - η κίνηση για κατανάλωση τοπικών τροφών - είναι μια αυξανόμενη κίνηση στο Βανκούβερ. Ενώ η ιδέα των ψώνια για τα τοπικά τρόφιμα μπορεί να φαίνεται αποθαρρυντική στην αρχή - πόσες μανάβικες θα χρειαστεί να επισκεφτώ για να φτιάξω τα ψώνια μου; - Είναι πραγματικά πολύ πιο εύκολο από ό, τι μπορεί να σκεφτείς.

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για το πού να αγοράσετε τοπικό φαγητό στο Βανκούβερ, BC , για να βρείτε τοπικά καταστήματα παντοπωλείων και αγορές που μεταφέρουν τοπικά τρόφιμα, καθώς και συμβουλές για την εύρεση τοπικών τροφίμων στη γειτονιά σας.

Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε τα ψώνια σας με παραδόσεις φρέσκων, τοπικών προϊόντων από τους οργανισμούς της CSA Βανκούβερ (Κοινοτική Υποστηριζόμενη Γεωργία): Τρώγοντας τοπικά στο Βανκούβερ: Υπηρεσίες τοπικής παραγωγής και CSA Delivery Services .

Σε προϋπολογισμό? Αγοράστε τα προϊόντα σας, τα κρέατα και τα θαλασσινά από αυτές τις αγορές και στη συνέχεια επωφεληθείτε από ένα κατάστημα έκπτωσης (όπως το καναδικό Superstore) για τα άλλα προϊόντα πρώτης ανάγκης.