Ο ποταμός Οκλαχόμα και η συνοικία Boathouse της Οκλαχόμα

Εν συντομία:

Για πολλούς κατοίκους της Οκλαχόμα, η πλωτή οδός που είναι πλέον γνωστή ως ο ποταμός Οκλαχόμα θεωρήθηκε από καιρό ως λίγο περισσότερο από ένα χαντάκι αποστράγγισης. Η έκταση των επτά μιλίων του βόρειου καναδικού ποταμού που ρέει ακριβώς νότια του κέντρου μετατράπηκε, ωστόσο, στο πλαίσιο των αρχικών πρωτοβουλιών MAPS. Η ανάπτυξη ύψους 54 εκατομμυρίων δολαρίων περιλάμβανε φράγματα για την αύξηση των επιπέδων υδάτων, διαδρομών αναψυχής και άλλα. Η έκταση μετονομάστηκε σε "The River Oklahoma" το 2004, και η αναγέννηση της περιοχής συνεχίζεται με το MAPS 3 .

Σήμερα, ο ποταμός Οκλαχόμα είναι ο χώρος της Oklahoma City Boathouse District, ένα κορυφαίο αξιοθέατο του μετρό που διαθέτει εγκαταστάσεις εκπαίδευσης παγκόσμιας κλάσης, κορυφαίες ετήσιες εκδηλώσεις και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Οι επισκέπτες της περιοχής Boathouse μπορούν να παρακολουθήσουν ένα ολυμπιακό γεγονός, καγιάκ στο ποτάμι, ποδήλατο κατά μήκος των μονοπατιών, να διασχίσουν μια πορεία με σχοινιά περιπέτειας 80 ποδιών, να απολαύσουν ένα κοκτέιλ σε μια κρουαζιέρα ποταμόπλοιο και πολλά άλλα.

Τοποθεσία & Οδηγίες:

Το Boathouse District της Οκλαχόμα Σίτι βρίσκεται κατά μήκος της λεωφόρου Lincoln, νότια του Bricktown της OKC και κοντά στη διασταύρωση των I-35 και I-40.

Αποκτήστε έναν λεπτομερή χάρτη με οδηγίες οδήγησης στην περιοχή.

Boathouses:

Προφανώς, ένα από τα βασικά σημεία για την περιοχή είναι η παρουσία δύο εξαιρετικών εγκαταστάσεων σκαφών. Το Chesapeake Boathouse , το οποίο άνοιξε το 2006, περιλαμβάνει όχι μόνο εξοπλισμό επαγγελματικής κατάρτισης, αλλά και χώρο εκδηλώσεων και πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες για το ευρύ κοινό.

Λίγα χρόνια αργότερα, το Devon Boathouse μπήκε στις όχθες του ποταμού και σχεδιάστηκαν ναυπηγεία για το Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Οκλαχόμα και το Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα.

Ο ξενώνας Chesapeake Finish-line είναι ένα στάδιο προβολής για εκδηλώσεις καθώς και το κέντρο υποδοχής του Boathouse District. Είναι ανοιχτό από τις 9 π.μ. έως τις 8 το απόγευμα από Δευτέρα μέχρι Σάββατο και από τις 15 το μεσημέρι τις Κυριακές

Δραστηριότητες ποταμού και ψυχαγωγίας:

Ο ποταμός Οκλαχόμα είναι γεμάτος μονοπάτια στις βόρειες και νότιες πλευρές, ιδανικό για ποδηλασία, περπάτημα, τρέξιμο και πατινάζ. Επιπλέον, στο boathouses θα βρείτε δραστηριότητες για το κοινό, όπως εξοπλισμός γυμναστικής, τοίχους αναρρίχησης, μαθήματα γιόγκα και ενοικιάσεις ποδηλάτων, κανό και καγιάκ. Η κολύμβηση δεν επιτρέπεται στον ποταμό.

Πάρτε μια περιπέτεια Pass για ορισμένες από τις παραπάνω δραστηριότητες, καθώς και:

Κρουαζιέρα στον ποταμό:

Αν ψάχνετε για κάτι μοναδικό και χαλαρωτικό, απολαύστε μια από τις κρουαζιέρες του ποταμού Οκλαχόμα . Υπάρχουν δημόσιες κρουαζιέρες, ιδιωτικές κρουαζιέρες και ειδικές κρουαζιέρες με θέμα.

Βόλτα στον ποταμό:

Τα πλοία που κινούνται με άντρες όπως τα κανό και τα καγιάκ επιτρέπονται φυσικά, αλλά τα μηχανοκίνητα σκάφη δεν μπορούν να δημιουργήσουν κανένα ξυπνητήρι και όλα τα σκάφη πρέπει να έχουν τόσο άδεια πόλης όσο και κρατική εγγραφή. Δεν επιτρέπονται θαλάσσια σκι, αλεξίπτωτο πλαγιάς, paraskiing, sailingboard και windsurfing στον ποταμό Οκλαχόμα.

Εκδηλώσεις του ποταμού Οκλαχόμα:

Η περιοχή Boathouse στον ποταμό Οκλαχόμα φιλοξενεί πολλά δημοφιλή ετήσια γεγονότα:

Επίσης, παρακολουθήστε το oklahomariverevents.org για πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις κωπηλασίας και καγιάκ (ερασιτέχνες, επαγγελματίες και Ολυμπιακούς).

Κοντινά ξενοδοχεία και καταλύματα:

Ταξιδεύοντας στην περιοχή Boathouse στον ποταμό Οκλαχόμα για μια εκδήλωση; Εδώ είναι μερικές επιλογές ξενοδοχείου κοντά: